- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
izsmen
tag
válasz
siofok #36468 üzenetére
Udv.
Eddig nekem is jol muzsikal a runnymede,annak ellenere,hogy majd szerviz lesz belole, alaplaphiba.Nem akarom nagyon "belakni". A bongeszo suvit rajta, nincs varakozas, feher kepernyo, meg ertelmetlen gondolkozasi ido. Egyszeruen en már csak telefonaltam vele, nem is szerettem vele foglalkozni, ha meg volt ra idom se.Tetszik a gyurus feloldas, es meg sok ujitas. Miert nem lehetett ezt megcsinalni az eredeti gyári romba?! .De amint latom, fent van a 6.0.4. Vasarnap meg a 6.0.1 volt fent. ..
-
james008bond
őstag
válasz
siofok #36468 üzenetére
Vagy mert stock hboot-od van, de ez nem biztos. Nekem CM7r2, arra engedte volta az ad2sdx scriptet ( igaz 1 GB az ext partícióm ), tegnap kipróbáltam, de sajnos úgy lassabb, darabosabb a használat, viszont a "hagyományos" a2sd scripttel nagyon szépen megy a rom. Mondhatnám, a leggyorsabb amit próbáltam eddig - és Sense van rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest