- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
szabolcs5757 #2109 üzenetére
Nem is erre akarom alapozni. De amúgy magas a vérnyomásom, gyógyszert is szedek, mérenm is naponta, felkaros vérnyomásmérővel. Az óra egy plusz lehetőséget jelentene, és ha már veszek ilyesmit, akkor azt szeretném, hogy legyen benne ez is. Mert a leírások alapján én is azt látom, hogy pl. a Huawei órája egy jóval egyszerűbb szerkezet, amit persze (részben) az árában is érződik.
-
Cyborg
őstag
válasz
szabolcs5757 #920 üzenetére
Én speciel az alvás figyeléssel meg vagyok elégedve, a régi Mi band 2-őmnél sokkal pontosabb, és még a délutáni szundikat is számolja, még azt is amikor a szg előtt ülve aludtam el
DE, csak angol nyelvű telefonon mutatja a szöveges javaslatokat. Magyar nyelvre nincs lefordítva a részletes szöveges elemzésAz üzenetek gyorsan jönnek, az üzenetek görgetése darabos kicsit, de túl lehet élni. Nokiával nincs tapasztalatom sajnos.
Skillet, Neked mi a gondod vele?
-
Skillet
addikt
válasz
szabolcs5757 #920 üzenetére
Én csak a trusleep miatt tuti nem venném meg. Sokan azt írják itt, hogy nagyon pontos. De vannak olyanok is, akik épp az ellenkezőjét tapasztalták. Utóbbiak táborát erősítem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest