- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
válasz
kmarci25 #2172 üzenetére
Közben megoldódott. Írtam neki, hogy max. törölje az alkalmazás adatait, állítson be mindent újra, és talán jó lesz. Erre írta, hogy jól összenyomkodott mindent előtte nap, és jó lett. Kérdeztem, mi volt a gond, de nem tudja, azt mondta, csak nyomkodott mindent...
Ebből aztán lehet tanulni. -
dave0825
őstag
Üdv.
Nem tudom pontosan, hogy barátomnak Honor band 4 vagy 5 van-e, de olyan gondja van, hogy se a facebook, se a messenger nem értesít a karkötőjén. Telefonon (P30 Pro) megjön az értesítés egyből, de az óra nem jelez.
Health beállítását megnéztem, be van jelölve mindegyik alkalmazás, a rendszerbeállításokban is megnéztem, hogy a Health hozzáfér az értesítésekhez. Korábban jó volt neki, pár napja csinálja ezt.
Telefon, óra újraindítás volt. Alkalmazások frissek, direkt kérdeztem.
Mit lehetne még tenni, vagy szokott ilyen előfordulni nálatok?
Max a Health alkalmazás adatainak törlése, majd újra beállítások megoldhatnák?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest