- iPhone topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
Na, most hogy mindenki váltott HB4-ről akkor akár be is zárhatjuk a topikot.
-
7Sony7
addikt
Srácok, hol kell bekapcsolni a folyamatos pulzusmérést? Egyszer kikapcsoltam, most meg nem találom sehol.
-
V.Stryker
nagyúr
Közben elment a Honor, itt a Mi Band 4. Jelentem fos. A pulzusmeres egy vicc, értesítés jelzés egy vicc... Nem is lehet egy napon említeni. A Honor javára...
-
csendes
addikt
válasz
V.Stryker #1790 üzenetére
Szerintem: A Huawei Health applikációhoz több eszközt tudsz párosítani (okosóra, okoskarkötő, okosmérleg, stb.). Ezek adatait a felhőben tudod tárolni egy Huawei account-tal. Amikor a gyári visszaállítás megtörténik, a személyes adatok törlődnek az eszközről. Annyit illik megcsinálni, hogy törlöd a karkötőt a Health applikációban, illetve a beállításoknál a BT eszközök közül. A karkötőn el tudja dönteni az új tulajdonos, hogy milyen mobil eszköztől fogadja el a párosítást.
-
V.Stryker
nagyúr
Ha szeretném eladni a Band 4-et, akkor honnan töröljem és van valami spec módja, hogy visszaállítsam gyári alapra?
-
Bizsu1st
aktív tag
válasz
V.Stryker #1781 üzenetére
A lakat ok, kapcsold be az egészség appot automatikus indulásra és kapcsold be a helymeghatározást! Saját tapasztalat(második xiaomi telóval használom a bandet), soha nem fog automatikusan visszacsatlakozni, de a javasolt beállításokkal, miután feloldod a telód, azonnal csatlakozik!
-
fant0mi
őstag
Lakatolva majdnem mindig jo (es alig eszik vmit az app az akkubol, ellentetben a mifittel).
Nekem igy nem lovi ki, de ennek ellenere van, hogy ha elhagyom a bt vonzaskorzetet, es visszajovok, nem csatlakozik automatikusan vissza. De ekkor eleg az appot aktivalni s rendben lesz.
Anno irta vki, hogy a helymeghatarozaso jogot is meg kell adni az appnak. -
-
V.Stryker
nagyúr
Valakinek esetleg valami más ötlete? Az egészség appot egyáltalán nem korlátozza az akku, minden joga megvan, ehhez képest automatikusan nem kapcsolódik. Pl. ma itthon felejtettem töltőn. Most hazajöttem, felvettem a karomra, itt van mellette ma telefon és a bt jel offline-t jelez.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Mobilt váltottam, iPhone-t androidos xiaomira. Olyan jelenségbe ütköztem, hogy ha távolabb megyek a telefontól és szétkapcsol bt-n a karkötővel, akkor utána b.szik összekapcsolódni egy jó ideig. Hogy lehet ezt orvosolni?
-
Janaboy
veterán
-
Bibby
addikt
válasz
Janaboy #1775 üzenetére
Igen, akkor működik. Ahogy ezen a fórumon is részletesen kipróbálták.
Ami teljesen érthetetlen, hogy elvileg minden huawei okoseszközt érint, legyen az band vagy watch vagy bármi, és nulla megoldás, vagy fejlesztői riport.
Persze ilyen fórumot az ember vásárlás után lát, akkor meg sokra megy vele... -
Bibby
addikt
Az tényleg soha nem lesz megoldva, hogy a truesleep és az intelligens ébresztés egyszerre menjen?
Tudtok erre bármilyen hivatalos magyarázatot, választ, akármit? Vagy ez tényleg teljesen érdektelen mind a felhasználók mind a gyártó számára? -
BandiHUN
veterán
válasz
pusszycat #1768 üzenetére
Nekem 40 körül szokott lenni az alja,pedig 192 centi vagyok,és 125 kiló
Lehet a magasság is érdekes a súlyhoz...viszont nálam inkább az a morci,hogy mostanában bevásárlás után felmenve a másodikra,jön a 130-as riasztás.Sajna már megvan a téli macitest,és még hol az ünnepek
-
pusszycat
nagyúr
Kis érdekesség. Éjjel a min. pulzusszámom 43 volt szokás szerint, általában. Mióta felszedtem pár kg. (vagy 20-at
) 55 a minimum. Jó lenne tudnom másohoz képest ez sok vagy még hízhatok.
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok! Hol lehet állítani a lépések számát?: Hogy mennyi legyen a cél.
Régen át állítottam de most valamiért visszaállt 5000-re, és most nem találom hogy hol kell beállítani.
Előre is köszönöm a segítséget. -
Jumbozorz
senior tag
Ma ébredéskor arra lettem figyelmes, hogy nem jelezte az óra az alvásidőmet, sőt ha hívnak szintén nem jelez semmit. Már újraindítottam a telót, de nem jelzi a hívásokat továbbra sem. Szerintetek?
-
V.Stryker
nagyúr
Az új szoftverrel de krva lassú lett a reggeli szinkronizálás....
Amúgy nálam nem hülyült be az óraátállítás miatt. -
brucka
tag
Nálatok nem hülyült meg az alvás figyelő az óra átállítás miatt?
3.36nál beadta az unalmast, pedig 6.30kor keltem. -
pusszycat
nagyúr
válasz
Black_Raven #1743 üzenetére
Megjött ma a 10.0.0.651 A firmware még nem, de meg fog az is. 👍
-
Janaboy
veterán
válasz
Dreimus #1746 üzenetére
Ez az átviteli sebesség nekem is elég fura.
A frissítés sose volt gyorsabb, viszont volt egy olyan frissítés ahol az adatátvitel nagyon felgyorsult, aztán ahogy jöttek az újak ismét lassú lett mint régen.
Nem értem, hogy mi okozza, ha csak az alvásról nem tárol marha sok adatot. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Black_Raven #1745 üzenetére
Az óra 5 óra 7 perc alvást ír.... Ebből 50 perc szundi ért át.
-
Dreimus
senior tag
iPhone-ra most jött ki 1.0.10.60 update, tegnap még nem volt nálam elérhető.
Stability update, ami eltarthat akár 20 percig, kiv leszek meddig szütyög vele majd10 perc elég volt végül neki a 3,09MB-os frissítésre.
-
V.Stryker
nagyúr
Annyira jól sikerült a frissítés, hogy az egész éjszakás alvásra 51 perc szundit ír.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Black_Raven #1741 üzenetére
Nem engedi ez 14/10/2019 release
-
pusszycat
nagyúr
Most rákerestem a huawei health -re a play-en. Frissült okt. 22 ver. (tegnap) 10.0.0.551 Hogy lehet nektek frissebb?
-
fant0mi
őstag
App 10.0.0.533 mar egy honapja kb. (Nincs is frissebb a play aruhazban.)
Ma az appon belul rakerestem a firmware-re, hozta is a friss 60-as vegut.
Changelog: Increases system stability. -
col
addikt
válasz
Black_Raven #1734 üzenetére
Hát én mindenképpen mellőzöm a Google play áruházat 😂 mivel csak iPhone telefonjaim vannak.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Black_Raven #1730 üzenetére
Ver. 10.0.0.551 lehet ez a gond.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Black_Raven #1725 üzenetére
Nekem úgyse nincsen.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Black_Raven #1725 üzenetére
Nekem iPhone-on nincs frissítés hozzá.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Black_Raven #1723 üzenetére
Nekem ezt nem is jelzi. 10.0.10.58 az aktuális verzióm és nem is talál újabbat.
-
DeFranco
nagyúr
sziasztok, van a családban egy HB4 az utóbbi időben nem mennek át rá az értesítések, pedig előtte rendben mentek.
van ennek valami ismert oka vagy ismert workaround amivel helyre lehet hozni és áttolja újra a telefon a bandre az üzeneteket-hívásokat?
-
col
addikt
Igen és igen.
-
col
addikt
Ketten is használjuk a családban folyamatosan és semmi gond nincs vele. A kimenő hívás jelzést meg nem mondanám bugnak és ettől még nem problémás, szóval szerintem rendben van ez a kis eszköz.
-
col
addikt
Nekem ezzel nincs baj.
De azt vettem észre (nem tudom milyen és melyik frissítés óta - IOS, vagy Egészség program, esetleg karperec fw), hogy még a kimenőhívásnál is rezeg és jelzi. Kezdetben csak a bejövőnél tett így. -
col
addikt
Nekem igen, ami a telefonon engedélyezve van, azt "tükrözi".
-
kisqp
tag
Sziasztok! Hasznalja valaki Ios 13 alatt ezt a karperecet?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SamKnows és NMHH internet sebességmérés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kuponkunyeráló
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- Apple Watch 8 45mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4284
- Amazfit Balance Sunset Grey // Számla+Garancia //
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Apple Watch 8 Cellular (Esim) 41 mm, 12 hónap garanciával, 100%-os akkumulátorral + ajándékkal
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest