- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darksiders84
aktív tag
Sajnálak és megértelek ha legközelebb mást választasz amúgy igen van sokféle jogunk vásárlás után ami azért lettek kitalálva hogy a szerencsétlen vevőt becsalják magukhoz vásárolni és ha valami geb@sz van akkor persze nem lehet simán elállni vagy csak vissza kérni a pénzt ahogy hirdetik magukat mert pl az akció nem jelent semmit a tescoba mert állandóan minden az és az ilyenktől lettek ezek a vissza vásárlási garancia elállás stb a lehendő vásárló bizalom építése amiket csak félig tartanak be de azokról nem beszélnek csak hamár ügy eset van.
-
Bazsee71
őstag
Hozzánk egy Lumia érkezett sérült kijelzőfóliával, alatta méretes karcolással. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, elmondtam mi a gond, és korrekt volt az ügyintéző hölgy. Azt javasolta, hogy ha el akarom kerülni a hetekig tartó macerát, akkor csak sétáljak be egy T-pontra, és álljak el a vásárlástól indoklás nélkül. Így is történt, utána megrendeltük újra a készüléket, és hibátlan állapotút kaptunk.
Szerk.:
Egyébként ezek úgy jöhetnek létre, hogy az üzletben a vásárlónak kibontott, megmutatott telefont is eladják. Hányan állnak ott, és nézegetnek egyszerre 2-3 készüléket. Ennyit nem lehet leértékelten kiszórni, és lényegében nem is használt, csak kicsomagolt. Amilyen műkörmöket az ügyintézőknél látni, a karcon már nem is csodálkozom.Szerk 2.:
Gondolom mondtam, hogy milyen indokkal akarod visszavinni. Azt nem szabad. Illetve van partner, meg talán pár saját Telekom üzlet. Utóbbiba kell menni, ott talán készségesebbek. -
Luser2000
addikt
Megnézed a szoftver verzióját, talán ez a legegyszerűbb / leggyorsabb, igaz, manipulálható is.
Ha a verziószámban C432 szerepel, akkor az EU-s modell.
(Manipulálható: a kínai verzióra is feltehető eu-s rom. De nincs jelentősége, mert a hardver ugyan az, nem úgy, mint pl, a VanPlusz-ok esetében).
Ha hivatalos forgalmazónál vetted, akkor meg ezen már ne pörögj fölöslegesen, EU verziót kapsz. -
törölt tag
Szerintem várható volt. Baromi jól fogynak azok is, és szinte állandóan van rájuk valamilyen akció. Meg eleve a mosta BF (is) elég ratyi lett. Ilyen 10-15% kedvezményt értelmetlen annak nevezni, szokásos akciók időnként jobbak, vagy legalább ennyi kedvezmény jár. 59.990 -ért van P9 Lite, ami egész jó ár házon belül.
-
garrotter
tag
Nem is kell. Telekomtól vettem, a 120-as és a 131 -es ROM-ot is netről töltöttem le és simán feltettem. (Egyébként szerencsére ezen nincsenek Telekom alkalmazások. Asszonynak vettem Samsung Galaxy A3 2016-ot, az tele volt, fél órámba biztos telt törölni és tiltani sok felesleget.
-
clon
senior tag
Az edigisen alul kerek felül négyszögletes ragasztó volt és a négyszögletes TCCM-es felirattal. Gyakorlatilag nem a fólia a lényeg, hanem ragasztások. Mivel 1 oldalon nyitható vagyis kicsúsztatható a fólia szállítási védelem lehet HA netalántán véletlenül elengedné a kerek és a négyszögletes ragasztócsík. Az edigis is vélelmezhetően fóliázott lehetett csak attól már megszabadították vagy mivel én az első körben vettem fólia nélkül lehet akkor hazánkba még így küldték mert első fecskék voltak és mindenki örült, hogy egyáltalán küldtek. Aki emlékszik rá milyen állandó változás volt készletügyileg óráról-órára az ediginél kész káosz volt színenként is. A szín most is érdekes, mert hivatalosan 64GB csak és kizárólag arany színben volt megjelölve, ennek ellenére most már kék is van (biztos a nagy kékmánia miatt gyorsan reagáltak a piacra).
Az edigibe ahol vettem én voltam az első, mert összefutott az összes 3db eladó, mert még nem volt bontott dobozuk, hogy megnézzék milyen
- mondjuk nem okozott nagy eladási megakadást mert nem volt rajtam kívül más vevő.
-
Sanki
addikt
Szerintem nem lesz gond.
Megjött a következő két tokom:
MSVII
és
IMAK
Mindkettő ilyen matt (sandstone/homokszórt vagy mi) felületű, nekem a tapintása nagyon tetszik (kissé érdes). Korábban a G2-höz is ilyen imak-am volt,azért is mertem rendelni. Részemről ajánlott mindkettő.
Az MSVII nem szilikon egyáltalán, kemény műanyag az is (legalábbis ez a homokszórt).
Most az MSVII van a telón, egyedül annyi észrevétel, hogy hátul a kivágás a ujjlenyomatnak nem lett a legpontosabb, kicsit el van csúszva. Ha valakinek kell kép erről csinálok.Rendelés után 18 nap alatt értek ide.
Egyelőre ilyen képeket csináltam:
MSVII / IMAK -
Sanki
addikt
Végülis átlátszó fólia van rajta, látod az IMEI-t.
Mondjuk, amikor én bent voltam (nem tudom hanyadjára már) akkor 1 fehéret kihozattam, kíváncsi voltam milyen. Az teljesen ki volt bontva és a telefont forgattam a kezembe. Ha elhoztam volna, tuti azt adják ide akkor. Még az eladó is nézte, hogy miket adnak hozzá és akkor tudtam meg, hogy nincs benne füles.Szerk.: viszont, amit megrendeltek külön nekem kéket, az bontatlan volt.
-
Erre tudnatok irni esetleg?
Miutan kicsomagoltam a telefont, bekapcsolas utan mit erdemes eloszor beallitani rajta? Keressek rendszerfrissitest, mint a lumiakon?
A lumia ugye outlook fiokba menti a konyvjelzoket, onnan le tudom szippantani a honor-al oket, vagy meg tudom osztani a ket telefon kozott a nevjegyeket?
Elkepzelheto, hogy holnap atvehetem a keszuleket, persze nem biztos, de szeretnek felkeszulni.
-
-
forgonati
őstag
Nem lehetett előre tudni hogy mennyire lesz olcsó, 240-ig ment fel a licit, ennyi. Az eséstől nem hinném hogy baja lett, vagy ha igen akkor nagyon fos konstrukció lehet a belseje. Az üveg csak kicsit törött a sarkán, nem nagy valami. Nem eshetett nagyot. Ham,arabb gondolnám hogy az előző tulaj csak nekibaszta valaminek véletlenül...
-
Bazsee71
őstag
Nagyon kíváncsi leszek a tapasztalataidra, nekem is egy WP most az elsődleges telefonom, és szintén a napokban tervezek váltani.
Magát a rendszert nagyon szerettem, de a támogatás hiánya miatt egyre többet használom a céges androidos készüléket, ami az alacsony kategóriás léte miatt nem az igazi. Meg így kettőt is kell cipelnem, remélem ennek nemsokára vége.
-
-
Andris_2
aktív tag
Szerintem is megérte azt a 8.800,- Ft különbséget a 64 gb-os verzió, főleg hogy volt kékben, amit egyébként is szerettem volna.
Egyébként ez csak az edigiben van limitált darabszámban, ha elfogy lehet nem is lesz több, szóval érdemes rá lecsapni ha valaki ilyet akar. Legalábbis a Honor ügyfélszolgálat ezt írta nekem -
mb9
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest