- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrg_52
addikt
válasz
HurkaLES #6535 üzenetére
Nekem itthon is, a munkahelyemen is ~6mp. Itthon lemertem stopperrel, ugy jott ki 7:25, hogy a stopper inditasa utan huztam le az ertesitesi fuggonyt es kapcsoltam be a wifit.
Mas: a hajlitgatos videorol annyit, hogy szerintem is kretenseg. Mas orulne, ha ilyen telefonja lenne, ezek meg hajlitgatjak. Mellesleg a valos hasznalathoz szerintem nem sok koze van, full felesleges az egesz.
-
Dixhorn
csendes tag
válasz
HurkaLES #6283 üzenetére
Biztos kiterjed, de nem viszem el szereltetni, mert ahhoz semmi kedvem. Inkább eladom és veszek másikat.
off: Ja, egy haver is a hatost nézi most, az már 4,7-es kijelzős, teljesen optimális. Viszont ahogy nézem nem bővíthető a memória azokban..Egyébként igen, micsoda adatok vannak ott, aztán ugyanolyan gyors.
-
Dixhorn
csendes tag
válasz
HurkaLES #6274 üzenetére
Ja, benyaltam. A telefonálási hangminőség is tök szar.
Nem nyomódik be a zsebemben, lazán itt ülök csak az irodában, nem is az hogy mozgok, vagy be van feszülve vagy ilyesmi.
Most már annyi szar droidos telefonom volt, hogy agyalok hogy váltok egy iphonra.
A haverok dícsérik, én nem lelkesedek érte mondjuk, az áráért pláne nem, de ha egyszer jó lenne...
Mondjuk én bevonzom ezeket a dolgokat. Most vettem egy mikrosütőt is, az is beszart egy hét után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged