- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
stigma #21478 üzenetére
Nos azért a face ott van a harmadik helyen....az szokott meríteni, meg a kijelző is az első helyen(amúgy 100% közelében jobban húzza az aksit a kijelző). Azt nézd meg, hogy a térerőnél milyen szín van? Ha piros, akkor sokat keres hálózatot és ez is merítheti...
Nekem amúgy a gogli backup van kikapcsolva meg a play auto frissítés. -
ORCA58
addikt
válasz
stigma #21476 üzenetére
Nekem a P9 Lite-on korábban a Play áruház automatikus frissítésének kikapcsolása megoldotta a gyors merülést. Egy Play frissülés ezt megoldotta, de nem kapcsolom vissza, ha kell frissítek kézzel. A Google féle adatok biztonsági mentését is kikapcsoltam. Az auto szinkront sem használom, szinkronizálok, ha valamit változtatok a naptárban vagy névjegyben. Közösségi oldalak szinte soha sem futnak.
Jelenleg 1600 órája megy, és ha nem nyomkodom nyakra főre van, hogy 3,5 nap után töltöm csak akár 2,5 óra kijelző és 2 óra telefonálás mellet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest