- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cozmo
őstag
válasz
L4ck091 #23210 üzenetére
Pedig a zseb mód szarakodik, hidd el
Zaji: Ez baromság ahol én vettem - schufni gms webshop - még gari papírt sem adtak, csak számlát.
De a huawei infót felhívtam a kézhezvétel napján IMEI-t felolvastam neki és elmondta, hogy két év EU gar. van rá. De 3 hó kijelző gari nincs.Vásárlás után a webshop meg is szűnt
-
Sragi
őstag
válasz
L4ck091 #14205 üzenetére
G2-ről váltottam novemberben még. G2 mai napig a szívemcsücske de ez minden téren köröket ver rá. Elfogultság nélkül mondom. Dupla kopp nincs ellenben van egy szuper ujjlenyomat olvasó ami okosgombként is funkcionál. Meg fogod szokni 2 hét alatt,hogy nincs "kopogtatás" Negatívum talán az,hogy a Nougat nem az igazi még ,de ettől függetlenül eddig nagy hibába nem futottam bele. Nekem az 5.0 is bejött. A led tényleg picit hülye helyere került. Negatívum ha egyáltalán annak lehet e hívni ,hogy nagyon csúszós a készülék tok nélkül. Röviden ennyi jutott eszembe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged