- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
válasz
Micsurin #29707 üzenetére
No én is beadtam a gyorstöltés továbbra sem működése miatt úhogy várom majd fejleményeket.
dussy: nekem ráírták a papírra konkrétan, hogy karcos az oldala pedig egy darab karc sincs rajta de még azt is, hogy az üvegfólia is karcos mondom ok innentől kezdve nem foglalkozom vele.
A csaj rendes volt lefotózta minden oldalát azt mondja ezen egy db karc sincs nem is érti miért írták rá... -
dussy
őstag
válasz
Micsurin #29707 üzenetére
Hosszú vergődés után ma én is bevittem a szervizbe (József körút).
Elmondtam, hogy lerakott állapotban jó, de használat közben gyorsan merül és melegszik a telefon.
Rögzítette, hogy karcos a keret, gondolom ezt ilyenkor nem cserélik...
4 munkanapot mondott a srác, de elképzelhető, hogy előbb is elkészül.
Rendes volt, gyorsan végeztem. -
anonymus89
addikt
-
fecs
senior tag
válasz
Micsurin #29553 üzenetére
Zeki: Igen, bekapcsolt GPS-szel nem talál infót a teló.
Ok, köszi.
Rootolt a teló, úgyhogy a gariztatás előtt csinálok egy factory reset-et. B401-ről frissíteném is B405-re, mert a root miatt nem akartam ráengedni az OTA-t. Hogyan is kell rootolt B401-ről elindulni B405 felé? -
osztraksajt
őstag
válasz
Micsurin #29545 üzenetére
A JBL-nek max a hordozható hangszórói jók, de azok is erősen túlárazottak.
Szerintem jól választottál a CM-Q3-al, tényleg nagyon korrekt. Zajszűrésről nem tudok nyilatkozni, nem igénylem, ki sem próbáltam, repülőn is elvagyok egy jól izoláló in ear fülessel, de ha a kezembe kerül legközelebb a kollégámé akkor ránézek nekem megy-e.
-
mm89
őstag
válasz
Micsurin #29510 üzenetére
Attól hogy te nem romolod, még a bl nyitás elvétele másnak rosszul eshet.
Én is Stock romot használok, de twrp és root nélkül nem tudom elképzelni a telefont. Vagyis pontosabban hirdetés blokkolás nélkül.
A legjobb az lenne ha teljesen stock romhoz tudnék host fájlt adni, mondjuk adb - n. Akkor maradhatna az ota update is. Másra nekem nem kell a root. -
papelado
aktív tag
válasz
Micsurin #29491 üzenetére
Szia milyen custom romot használsz melyik kernellel?
Magisk megy jól?
Adaway?
Köszi!Ha használsz akkor nem értm miért troll regelsz le engem aki kiáll a készülék ezen értékeinek a drasztikus elvétele ellen.
Ha meg nem használsz pláne nem értem miért troll regelsz le valakit olyan ügyben amit nem értsz nem haszálsz de mának nagyon hasznos...
Elmondtad te is én is a többit ha akarod PM ben kérlek ne szemeteljük a topikot.Én se jöttem volna ide ha nem személyeskedsz teljesen feleslegesen.. -
anonymus89
addikt
válasz
Micsurin #29493 üzenetére
No voltam a szervizben rendes volt a szevizes manus mert ő gyors töltés nem működésére egyből panel cserét mondott és azt csak Bp-en javítják. (ellenben a kiszolgáló kölyökkel aki gyári visszaállítást akart csinálni).
Megkérdeztem a ragasztót még hozott ki alkatrészeket is megmutatta azt is, hogy ha akku csere van akkor kompletten kijelzővel együtt történik ugyanis össze van ragasztva.
Az anyag pedig állítása szerint: "B7000 lcd- és érintőpanel ragasztó" így kell keresni majd reklámot nem csinálok majd megkeresed. -
malnabokor
senior tag
válasz
Micsurin #29413 üzenetére
Én most már lassan egy hete használom az XDA Gestures Controll-t és teljesen rendben van
Az ott leírt (vagyis Youtube-on elmondott) utasításokat követtem, tökéletesen működik.#29412 tamas.nick: bizony
#29399 (de L02-re egyenlőre, és onnan már megvan nekünk pár funkció itt EU-ban).
-
fant0mi
őstag
válasz
Micsurin #29402 üzenetére
Nem is hallottam. En akkor szerettem meg, mikor megvettem a Honort, azon a Swype volt a default.
Ami nekem kell, a quertz billentyuzetkiosztas, ekezetes betuk eleg ha popupban jonnek. Ami fontos, es a Swype tudja, hogy egyszerre 3 nyelvbol is felajanlja az ajanlott szavakat (magyar, nemet, angol). Autocorrect nem kell, de a szavakat ajanlja fel, tobb nyelven. Ilyet tud a gboard vagy a swiftkey? -
malnabokor
senior tag
válasz
Micsurin #29305 üzenetére
Amúgy összefoglalóban benne volt
"A bootloader nyitása elméletben garancia megvonással jár, gyakorlatban viszont senki nem foglalkozik vele. Ez azt jelenti, hogy a Huawei/Honor álláspontja szerint a nyitott bootloader következménye a garancia elvesztése, viszont a szervizben nem foglalkoznak vele. Mivel van lehetőség a visszazárásra, így természetesen ez másodlagos, de fontos tény, ennek tudatában lépj tovább."
-
malnabokor
senior tag
válasz
Micsurin #29302 üzenetére
Én sem tudom hova tenni, ott a nagy ölelkezés az XDA-val, meg a fejlesztők támogatása az ingyen telefonokkal, stb. - erre most meg ez
Gyanítom a Huawei döntése, és nem nagyon hagytak beleszólást a Honornak, minden esetre az XDA-nál verhetik a fejüket a falba, hogy partnership így, developer úgy
(#29303): Nem tudom, én most kértem le az oldalon, de a HiCare app szerint még megvan a garanciám. A honlap szerint ha tényleges feloldás történt, akkor megtagadhatják a garanciális javítást, de tekintve, hogy október 1-én lejár a garim, és max az Oreonál szeretnék jobbal elmélyedni a lehetőségekben, engem ez már nem nagyon fog érinteni
-
malnabokor
senior tag
válasz
Micsurin #29255 üzenetére
Naaa, ne légy ilyen szigorú, a Honor Elite Cliubról legalább kaptam érdemi infót
Amúgy nem lenne rossz ötlet az ilyen közvetlen gyártói kommunikációs csatorna, csak így ebben a formában kevés. De ez talán azért van, mert az infó és kérdések nem közvetlenül a céghez futnak be, hanem át kell verekednie magát a magyar/régiós ügyfélszolgálaton. Nem tudom mennyire lehet megcsinálni ezt a beszélgetést a magyar ügyfélszolgálat és a cég között... :
- "Lesz a Honor 8-ra Oreo?"
- Re: "Jelenleg nincs tervben a kiadása"
- "Ok, de itt linkelgetik a fórumozók a B510-et..."
- Re: "Őőőő..."Amúgy teljesen tisztában voltam a helyzettel, hogy milyen válaszok érkeznek majd, de reménykedtem, hogy a friss indulás jegyében hátha jobban megerőltetik magukat, és nem csak PR fogás az MA-val való összeboruláshoz, mint az XDA-n is volt. Lehetne úgy is mint a Yeelight cégnél, hogy saját fórumaikon akár pletykákat is megerősítenek, vagy maguk adnak ki ott új infókat, és nem csak nagy bejelentésekkor.
Nem baj, ennek ellenére nem szégyenlek kínos kérdéseket feltenni, dolgozzanak is meg érte, ne csak reklámozzák magukat, mint közvetlen, fiatalos online cég -
válasz
Micsurin #29108 üzenetére
Engem azért kicsit bosszant,hogy saját gyorstöltési megoldásuk van
Tele vagyok QC-s cuccokkal,de kenhetem a hajamra.
Jó,nem tragédia hogy lassabban tölt,de azért valahol bosszantó hogy vehetek Super Charge-os cuccakat ha nem csak itthon szeretném gyorstölteni.
Ráadásul olcsóbb márkákból annyira nem is találtam ilyen töltőket,míg QC-sből annyi van mint égen a csillag.
Jó,azt is tudom hogy jobban kellett volna tájékozódnom mielőtt ezt a telót vettem,de sajnos nem néztem utána annak,hogy a Huawei saját megoldást használ.
Érdekes,hogy a Samsung sokkal nagyobb vállalat,mégsem használ saját szabványt,mert ugyebár hiába AFC-nek hívja a Samsung a saját gyorstöltését,gyakorlatilag ugyanaz mint a QC.
Na mind1,ezzel kell most együtt élnem! -
rozsi71
tag
válasz
Micsurin #28806 üzenetére
Én sima töltővel töltöm új kora óta. (Több, mint másfél éves) Ennek ellenére az akkuidő nálam is drasztikusan romlott. DE! Bő egy hónapja visszamentem a B131-re, és láss csodát, az akkuidő szinte újra a régi. Meggyőződésem, hogy az újabb romok okozzák ezt a problémát.
-
lbence
aktív tag
válasz
Micsurin #28764 üzenetére
Viszont ez nem rendes üvegfólia, csak van benne egy üveg réteg, a fentebb linkelt honlapon van róla videó is.
Én egyébként azt nem szeretem az üvegfóliákban, hogy akármennyire jó minőségű, minimálisan rosszabbul látom a kijelzőt. (Főleg ha az automatika teljesen leveszi a fényerőt.) -
bubu126
tag
válasz
Micsurin #28758 üzenetére
Nem kell hozzá trutyi és nekem majdnem 1 éve karcmentesen rajta van. [BROTECT® AirGlass® Premium Glass Screen Protector Clear]
-
clon
senior tag
válasz
Micsurin #28575 üzenetére
Legyen igazad, csak azért lásd be itt toporog a H10 és a azon O lesz a H9 szintén O így az esély H8 esetén gyakorlatilag folyamatosan esik vissza. A H8 amiből sokkal több eladás lett mint a H9-ből így ez is tolja lefelé az esélyt. Mivel már most is csak biztonsági a javítás az látszik "lejárt" a támogatási idő és vegyék meg inkább majd a H10-et.
Reménykedni lehet, de nem ártani kicsit reálisan is nézni a dolgot - ráadásul a cikkekből nem csak azt kellene kilátni amit szeretnénk... -
clon
senior tag
válasz
Micsurin #28568 üzenetére
Igen tudom és itt is ki lett beszélve. Az emui 8 meg nem a droid Oreo és a jelenlegi integrált programok már most a 150M frissítéssel sem lettek "javítva vagy továbbfejlesztve". Ha a közeljövőben megjelenik a Honor 10 akkor a H8 az emui 8-on kívül csak a droid frissítést fogja kapni de 0 további fejlesztéssel.
-
clon
senior tag
válasz
Micsurin #28559 üzenetére
Az emui 8 Honor, Oreo-t meg már nem érdemes várni.
A lényeg akkor is az, mikor a droid frissítések jöttek jelentősen megakadtak a Honor saját fejlesztései és azok javításainak csúszása vagy bevárása miatt. Most meg jön rendszeresebben, de már honor app javítások elmaradnak így a biztonsági frissítések is hamarabb ideérnek.
Nemsokára Honor 10 így az Oreo esélye az eddigiekhez képest is lecsökkent. -
klaya86
őstag
-
Takvan
tag
válasz
Micsurin #28288 üzenetére
Köszönöm a válaszokat (Sanki,Micsurin).
Lumia 730 (W10M) -ről váltanék, amit megszoktam, megszerettem, eddig el is voltam vele, de mostanában belefutok olyan alkalmazásokba, amik eddig működtek most pedig el sem indulnak, vagy nem működnek normálisan, így előbb-utóbb más platformra kell váltanom.
A képernyő napfényben is jól látható? Az alján található "virtuális" kezelőgombok eltüntethetők bármikor, vagy mindig láthatók a kijelzőn?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Reklámblokkolók topikja
- Automata kávégépek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Videós, mozgóképes topik
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest