- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veek91
csendes tag
válasz
Takvan #28286 üzenetére
Ha fontos neked az, hogy egy kézzel használható legyen, akkor egyértelműen a Honor 8 a jó választás.
A Mi A1 előnyei, hogy
1. olcsóbb
2. jobb az üzemideje
3. megkapja az android frissítéseket (na ez az, ami engem abszolút nem érdekel, mert azt sem tudom hogy mi az újítás az egyes android verziókban.)Mi A1 hátránya a honor 8-cal szemben, hogy a kijelzőjének fakóbbak a színei, valamint gyengébb a processzora. Ezen kívül a honor 8 ujjlenyomat olvasója okosgombként is funkcionál.
Ez a pár szempont talán segít a választásban.
Én most vettem egy honor 8-at, de megbántam hogy nem egy Galaxy A3-at vettem helyette, mert rájöttem, hogy nekem fontosabb az, hogy kompakt méretű legyen a telefon, mint egy fél hüvelykkel nagyobb kijelző. Úgyhogy legszivesebben eladnám.
-
darkmann
őstag
válasz
Takvan #28298 üzenetére
Na az Andicar-nál megoldott a mentés, automatikus mentés, vagy akár a Cloudba mentés is (GDrive-ra), tehát ha arról kellene költöztetned, akkor meglehetne oldani. A My Car-t nem ismerem, nézd meg, hogy van-e mentési lehetőség benne. Bár nem hiszem, hogy a két progi ugyanazt a formátumot használná mentésre.
-
darkmann
őstag
válasz
Takvan #28296 üzenetére
My Car helyett pl. ?
Egyébként szerintem is nagyon jól látható a kijelző napfényben is, az automatikus fényerőállítás is gyorsan és megbízhatóan dolgozik.
Ami miatt ezt választottam a MI A1 helyett, pedig nagyon szerettem volna egy Xiaomit:
-A Leica által fejlesztett kamerarendszer
-lézeres hibrid autofókusz
-Vernee Apollo Lite-on ugyan még Marsmallow volt, de nagyon fapadosnak éreztem a stock Android-ot. A biztonsági frissítések egyébként jönnek erre is, most nekem 2018. februári van fent.
-kompaktabb kialakítás
-gyönyörű a zafírkék színű változat! -
Lackooo84
nagyúr
válasz
Takvan #28289 üzenetére
Te minek használtad eddig azt a telefont, ajtót kitámasztani?
Én is WP búza voltam, de már kb. 2 éve kénytelen voltam androidra jönni, mert szinte semmilyen értelmes app nem működött már akkor sem (messenger, skype stb. talán a viber még ment
), szóval jól bírtad...
820-at eladtam, 1020-asom még megvan, fényképezőgépnek jó. Az "új" funkciógombok nélküli Lumiák már nem tetszettek.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Takvan #28286 üzenetére
Android One ide vagy oda majd hiszek benne ha látom. Főleg, hogy elvileg jön az A2.
Honor 8-ra azt mondom 80-ért még mindig bomba vétel, azzal együtt is, hogy én belenyúltam. Újra ezt választanám.
Hardveresen még mindig remek ajánlat a telo, szép képeket lő, és az egyik legszebb cucc a piacon az U11 mellet. (Ez személyes pref. )
XDA-n repkedő hírek alapján meg elvileg jön Oreo.
De EMUi8 biztos -> Treble support -> öröm és bodottá ROM téren.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Opel topik
- Spórolós topik
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Milyen digitális videókamerát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged