- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti85
senior tag
válasz
felixo #30136 üzenetére
Azt is Aliról. Olyat vettem, amin van microUSB és hozzá egy Type-C adapter, így más telefont is tudok tölteni. Meg spirál kábeles, hogy ne gubancolódjon a kocsiban. Nekem közel van a szivargyújtó csatlakozó a tárolórekeszhez ahova a telefont teszem, így direkt rövid kábelt keresetem. Ha szeretnéd a telót szélvédőre cuppantani, akkor ahhoz ez nem jó.
-
g_g_g
őstag
válasz
felixo #29191 üzenetére
Megszámoltam, pontosan 2 kattintás volt elérni ezt az oldalt.
Kiegészítők
Egészen biztosan tovább tartott megírni a hozzászólásodat....... -
anonymus89
addikt
válasz
felixo #29110 üzenetére
Amit a kolléga írt kiegészíteném pár dologgal:
a Xiaomi-val 4,5X- fogod tudni feltölteni a telefonod. Lehet hozzá rendelni esetleg silicon tokot.Az 5V 2A-t korrigálnám ugyanis a Xiaomi: Input: DC 5V / 2A 9V / 2A tudod tölteni és meg közelítőleg 6,7h kell 9V 2A-rrel való töltéskor. 6.7h (9V / 2A charger), or about 10h (5V / 2A charger)
Csak egy plusz micro usb kábelt kell vinned magaddal, ami legalább 2A-t le tud adni.Bármelyik márkájú Usams, Xiaomi, Cafele, Blitzwolf. ezek mindegyik legalább 2A-t de némelyik még többel is tud.
A méretek így alakulnak:
xiaomi:
Méret: 149.5 × 69.6 × 23.9mm
Tömeg: 328 gMéret: 139 x 73 x 15 mm
Tömeg: 216 gTehát ha azt nézed 1 cm-rel magasabb de ugyanakkor keskenyebb mint a Huawei power bankje.
-
osztraksajt
őstag
válasz
felixo #29107 üzenetére
Döntsd el hogy mire kell, hány töltést kell hogy tudjon úgy hogy nem kerülsz konnektor közelbe.
Én ezzel a power bankkal 2x tudtam gyakorlatilag nulláról feltölteni, harmadikra már csak félig. Viszont méretre és súlyra is sokkal kisebb kezelhetőbb mint a 20k-s, és gyorsabban fel is lehet tölteni, elég a két cucchoz egy töltőt vinni. Arra is számolj hogy 5V 2 amperrel egy 20k-s powerbankot megetetni sem két perc, konkrétan egy éjszaka nem is elég rá ha nincs hozzá külön QC kompatibilis gyorstöltőd.
-
osztraksajt
őstag
válasz
felixo #29089 üzenetére
Huawei AP08Q
Tudja a gyorstöltést mindkét irányba, a Honor 8 gyorstöltőjével tölthető és a Honor 8-at gyorstölteni is tudja, én a telefon gyári kábelét használtam hozzá.
Kapható itthon, pár hónapja vettem mert külföldre mentem ahol pont kellett mert nem autóval voltam, jó szolgálatot tett.
-
daver88
aktív tag
válasz
felixo #21097 üzenetére
ha egy héttel korábban kérdezed, akkor Blitzwolf 10.000 maH PB volt 13 $-ért akcióban...én ezt várom most éppen..tudja a QC3.0-át, ennyi pénzért ajándék volt/lesz...
Xiaomi 10.000 mAh QC2.0 --> 14.30$
-
jatszo
aktív tag
-
Nick no.1
aktív tag
válasz
felixo #11648 üzenetére
Hasznád ezt , a Nougat 7. ten tökéletesen müködik !
Full Screen Caller ID -
Dwatti
addikt
válasz
felixo #11605 üzenetére
" ebay - mire kell odafigyelni ?"
Elsőnek a megfelelő fiók jelszóra ! A rendeléseknél nézd meg mennyien vették meg a terméket és a hozzászólásokat is olvasd el . Figyelj a szállítási költségekre. USA , GB ott általában van. Kínából Euból általában nincs de a termék alatt le van írva.
Ajánlott PayPal fiókkal vásárolni. Ha a regisztrációkon túl vagy onnantól már könnyen megy minden.
itt egy kis segítség :eBay kezdőknek -
Liliom9
tag
válasz
felixo #11537 üzenetére
Összefoglalóból az FF használata.
Ez a menü pedig jobbra fent a 3 pötty, azon belül a Settings.
-
clon
senior tag
válasz
felixo #11515 üzenetére
Nemrég írta valaki vettek 2db H8-at beletette a kártyáját jött is az OTA a másikra meg nem.
Ez sajnos egy érthetetlen vagy értelmezhetetlen dolog, hogy OTA esetében milyen szisztéma alapján kapja meg a frissítést a telefon, mert sajnos nem egyszerre mindenki kapja meg. Saját tapasztalat, ugyanakkor vásárolt telefonok már megkapták az OTA-t én meg 4-5 héttel később - pedig napi rendszerességgel néztem (ez a B120 amivel vettem és a B130 időszak volt).
-
Sanki
addikt
-
Sanki
addikt
válasz
felixo #11225 üzenetére
NFC wikipedia. Illetve mobilarena.
Beállítások - Egyebek - NFC -
ocecica
csendes tag
válasz
felixo #11129 üzenetére
Attól függ mikor adják fel, valamikor másnap már fel is adják, van amikor meg 1 hét, aztán feladástól még lehet számolni kb 2 héttel. Mindig nézd meg hogy mi a shipping method. Régebben sok mindent feladtak china post airmail-lel, most már inkább csak azokat, amik már 3-4 dollár felett vannak. De azt hiszem ezek valami china post ordinary small packet plus -sal jönnek, az itt van ennyi idő alatt.
-
ocecica
csendes tag
válasz
felixo #11108 üzenetére
Szia!
Üdv a klubban!
Én ezeket rendeltem hozzá:
Kaptam hozzá ajándék sima fóliát is, üvegfóliát még nem kaptam meg, de az ilyen olcsóbb valami, de amíg nagyon össze nem karcolom a fóliát szerintem fel sem teszem.
A Nillkines szilikon tok nem tudom élőben milyen, képekről nekem úgy tűnt, hogy elég nagy a kivágás az ujjlenyomatolvasó körül ezért azt nem mertem megvenni. Az előző üveg hátlapos telefonommal pont így jártam, hogy rajta volt a tok, de annál a fél mm-es kis résnél ahol nem védte onnan kezdve pókhálósodott be valamitől.
Nekem volt hozzá OTA frissítés is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest