- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micsu
tag
szólni kéne nekik, hogy aki felrakta Balika011 preview2 rom-ját Syhost romja mellé, az nagyon benézte a changelog-ot!
Amit ő ott felsorolt, azok a dolgok nem azok, amik benne vannak a preview2-ben, hanem ezek maradtak ki belőle. (gondolom google fordítót használtak a kínaiak innen a ph-s commentekből?) -
attilav2
őstag
Az előző linkeden is .zip verziót dobott a syhost féle rom-ra. Ebből a második linkből viszont nem derül ki hogy kié is az a CM ami a miui threadben linkelve van. Balika romjáròl valaki visszajelezhetne hogy megy e az FM rádió, mert a preview1 be még nem ment, a pv2
viszont a zram miatt ígéretesnek tünik. -
tachikoma
aktív tag
Sajna ezzel csak annyit tudsz elérni, hogy ugyanúgy kilövi, de esetleg valamikor, ha észreveszi magát, akkor újrainditja.
Ráadásul az appnak adod a jogot, nem a background processnek. Ha külön mennek (erős a gyanúm, hogy igen), attól még a background process, ami pl polloz, és figyeli a bejövő üzeneteket meg hivásokat ugyanúgy le lesz lőve.
Spotifynak beállitottam mindent. Van hogy épp az az aktiv app amikor kilövődik. Ilyenkor az megmarad, látszik továbbra is, csak éppen a zenelejátszás szakad meg...
-
Vanka
tag
Nekem volt 3 HTC-m (Legend,Desire,Incredible-s) + 1 Sony Xperia-M csak a gyári frissítések voltak rajtuk ,mégis elvoltam velük .
A Xiaomi 1 jó hete van meg ,de szinte minden nap variálom a dolgokat,átszerkesztem a témákat próbáltam a gyári, a Vagyula féle romot .De ezen a telefonon ezek jóleső dolgok, a régi Nokiás időkre emlékeztet . -
gipsztigris
addikt
Én meg négy telefonon, készülékenként havi cca. 100 percet beszélek és a 10 dolláros feltöltésemből három hónap után még van több mint 7 dollár lebeszélhető összeg.....és normál mobilszámokat hívuk.
(#999) CineDOG1
Két malomban őröltünk.
Én az alap elcsúszásról beszéltem.
-
Laza...
addikt
Ezt felteszed, utána megjelenik az OTA frissítés
-
solarix45
senior tag
Én hisztizek mindenhol, ahol csak tudok, hátha megcsinálják. Szerintem lesz erre javítás, csak a kérdés, mikor.
A sima Hongmival az a bajom, hogy az is MediaTek, és ismerve azokat a chipeket, nem lenne ilyen jó az akkuidő, pláne nem lenne pár másodperc alatt stabil GPS vételem...
Most kipróbáltam rajta a VoIP hívást, ez is tökéletes volt, nem szaggatott, mint az előző telefonomon.
-
sesshou
senior tag
Nekem 92 es van fent. Es felbszeretnem tenni az ota romot deeddig csak olyanokat talaltwm amihez az volt irva no weekly release. Honnan kell azt w romot tolteni amihez weekly update van? Es utanna hogy zajlikbaz update? Ha leszedtem a romot akkor utanna atnevezes update.zip re es recovery bol update es teljes whipe igye?
-
Laza...
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Táp ventilátor csere
- Zyxel NAS326
- Le Mans Ultimate
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest