- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovy79
őstag
válasz
jdeutsch #2335 üzenetére
Persze, futja, mivel 2-3 kommentet megírni kb 2 perc...
Lehet nagy mellénye bárkinek, bár nem tudom, hogy mire? Arra, hogy egy nő helyett a telefonjával kel és fekszik? Nekem ehhez nincs kedvem. Láthatod a hozzászólásaim számát, kb a fele biztos valamilyen kérdésre feltett válasz volt. Nem lett volna muszáj, mivel a google biztos segített volna. Ezek a válaszolós idők is elmúltak, mivel az újabb generációs, degenerált fórumozók miatt már nem erőltetem a fórumozást...
Visszatérve a témához: pl egy "hozzáértő mód" és "normál mód" kapcsoló megoldás lehetne a problémára, mint pl at iGo-ban vala... Egyébként elhiheted, hogy amint megjelenik a SGS5 Mini DuOs, megyek megvenni (sarkítok, de sanszos). Reméltem, hogy az itteni "rózsaszín ködös" emberkék csak nem "füllentenek" és jó kis telefon a Redmi 1S. Ja, a Galaxy Axe-om, X8-am (az S Advance-ról, Xperia P-ről nem beszélve) is tudta rendesen futtatni azt a rettentően bonyolult alkalmazást, amit Skype-nak hívnak (oké, a Redmi is tudja, csak nem túl hosszan...), valamint nem zárogatta randomszerűen be a dolgokat...(#2332) terra052, ha olvastál volna a sorok között, láthatnád, hogy a dual sim feltétel nálam, tehát a második linked felesleges... Utolsó mondatodra: tehát a belterjes kis közösségetekbe ne jöjjön más, akinek kérdése van? Oké...
(#2336) terra052, ezt köszi. Eme két linked ugyanannyi idődet vette el, mint a korábban linkelt cinizmusod. A keresővel egy gond van, hogy minden eshetőségre nem lehet keresni, mivel nem mindenki használta a hozzászólásában pl a "memória" szót. Illetve lehetne minden lehetőségre keresni, de az már tényleg baromi sok...
(#2351) mcwolf79, azt tedd hozzá, hogy a 8 gigából használható kb 5-6...
#2354) tachikoma, tehát ami olcsó, az nyugodtan lehet szar is?? Nekem pl baromira nem annyira fontos az ár, de a miui-ról annyi szép, jó dolog hangzott el, hogy reménykedtem, van valami igazságtartalma is.
(#2356) madrac, vettem, épp azt kaptam, amit vártam...
(#2359) Xabi78, régen én is mókoltam eleget. Kernelt cseréltem, romoltam, rootoltam, állítgattam, de jelenleg szeretném ezeket mellőzni. Egyszerűen csak használni szeretném azt, amiért fizetek. Tudom, hogy a mai okostelefonok nagyon komplikáltak, de itt baromi fontos és nagy hibáról beszélünk, amit az "agyonistenített" rendszer programozói nem javítanak ki már hetek óta.
Itt, ha kérdezek, akkor az a gond, ha meg megállapítom, hogy ez a memóriakezelés egy kalap xar, akkor meg az... Tehát az itteni fórumozók szerint ne kérdezzek és ne tegyek megállapításokat, ne írjam le a véleményemet, ami talán segít egy másik olyan szerencsétlennek, mint én?!
Egyébként az Xperia P-men majd' két év alatt egy percet sem mókoltam, mégis tökéletesen működött. Csak neki is egy luka van szolgáltatói kártyák számára...Saját tapasztalat 4 nap után (minden nap töltve) a telefonról:
-Akksi közepes. Estére tölteni kell. Szokásos használatommal itt 1 nap, a 3000mAh-s G4-nél 2 nap. Ha kiszámoljuk az arányokat, akkor a Snapdragon kb másfélszer annyit fogyaszt, mint a 6589T. A teljesítmény nem érdekes, mivel engem az utóbbi is bőven kiszolgál. Pár töltés után talán még javul a helyzet, de lényegtelen, mert akkor meg reggelre merül le...
-Wifi nem áll át a repeater-re, a végsőkig "ragaszkodik a routerhez", amin a sávszél már csak kb 0,1Mb/s. Az emeleten ki/be kell kapcsolnom a wifit, hogy a repeaterre kapcsolódjon.
A G4 szépen átáll. A hatótáv kb ugyanaz, az utcán ugyanott szakad meg a kapcsolat.
-A Redmi szörnyen melegszik. A kamera körül olyan meleg tud lenni, mintha a napon hagytam volna (pedig nem). Gondolom ez az akkuidőnek sem tesz jót, mivel a meleg előállításához energia kell... A háttérben nem futott szinte semmi, hiszen mindent bezárogatott magától...
-A Skype-ot ma eddig hatszor kellet újraindítanom... A memóriabeállításokkal ezügyben majd játszogatok még, ha lesz kedvem...
-Térerő: ha WCDMA preferred van beállítva, a Redminek is ugrál a térereje a pincénkben (ahol egy Xperia P-nek, Ray-nek, i4-nek full térereje van. Hol max térerő van, hol meg semmi. GSM only-ban egy fokkal jobb a helyzet, de akkor is el tud menni, amikor órákig az asztalra van téve a telefon és meg sem mozdítom! Pl most is...Most lehet zrikálni, hogy ennyi idő alatt -míg ezt megírtam- már négyszer cserélhettem volna romot, meg kiolvashattam volna a Bibliát...
-
Zeki
nagyúr
válasz
jdeutsch #2335 üzenetére
Nézd, a lányomnak egy rózsaszín telefon kellett, amin tud játszani, meg hasít rajta a youtube. Ja, meg megy a skype.
Úgy voltam vele, hogy más topikokban megy a teló ajnározása, akkor szar nem lehet.
Megvettem neki, mert már tartoztam vele a szülinapi ajándékkal (laza 2 hónap késés más miatt).
A teló jó, csak én nem ajnározom, hanem leírom a hibákat.
Én nem úgy vagyok, hogy ha valamit megvettem, akkor rózsaszín köd borul az elmémre, és csakazazistensemmimás.Igen, valóban megoldhatóak a hibák némi angol tudással meg mókolással. Köszönet érte nektek meg más mókolós felhasználóknak.
De akkor a 2-3 hetente frissítéseket kidobáló mérnökök miért nem oldják meg?Nálam amúgy a másik hiba, hogy a mobilevoip program ennél az androidnál nem tud beépülni a tárcsázóba.
Remélem ezért nem leszek kiátkozva.
-
VaJman
csendes tag
válasz
jdeutsch #207 üzenetére
Spemalltól jött a készülék. Sajna külföldön vagyok és ott nem nagyon találok mást, akinek ilyen telója lenne. Ha az akksi a problémás, az ha megérkezik az új akksi, külső töltővel, ki fog derülni. Ha azzal sem megy, akkor a töltőáramkör a gáz (Xiaomi Mi2A-knal volt ilyen, van ilyen, nem is egy), amikor is megy vissza a teló gariba, plusz 2 hónap :-D Lassan már kijön a "48as Multilang rom" is majd, amikor először működni fog
Üdv.,
VaJman -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G55 5G - 8/256 - szürke - garanciás
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest