Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Xiaomi 12T - egytucat
Új hozzászólás Aktív témák
-
VD
őstag
válasz
kriszpontaz #6866 üzenetére
A Vagyula féle MIUIHU-ban módosított lockscreen van, amire ki lehete tenni az időjárást. De ez a témákon belül kapcsolható.
-
VD
őstag
válasz
kriszpontaz #6822 üzenetére
Az.
-
VD
őstag
válasz
sesshou #5543 üzenetére
Elég vékony. A hátlap alá kell tenni és onnan kivezetni a kábelt. Ritka igénytelen megoldás.
Ha még tokot is raksz rá, lehet nem is fog működni, már a hátlap alatt is elég gyengén veszi a töltést. Elméletileg 3-4 mm távolságról még működnie kéne.
1000 forintért inkább vennék 2 jó sört vagy 4 gyengébbet! -
VD
őstag
válasz
HeavyToys #5483 üzenetére
Próbálna boot-olni a töltéshez, ezért látszik, hogy világít időnként.
Tippre nagyon lemerült. Emiatt a bootnál nagyobb áramot vesz fel, mint amennyit a töltőről fel tud venni. Egy erősebb töltőre van szükség, ami nagyobb töltést ad le. (Én a Samsung tablet töltőjét szoktam használni.)
Utána, ha már van némi töltés, akkor meg lehet nézni mi a baja. -
VD
őstag
Ha ROM frissítés volt, akkor utána csináltatok wipe-ot? Samsungnál jártam így.
A másik eset, amikor külön alkalmazással (pl.: Light flow) használtam és annak a backupja nem volt tökéletes. Ott is segített a wipe, plusz nem raktam vissza a mentését a programnak, hanem újra kézzel beállítottam. -
VD
őstag
Ez valami egyedi gond lesz.
Gmail a privátra, a gyári mail kliens meg a céges exchangre-ra van beállítva. Mindenről jön értesítés. De használataban van Whatsapp, Hangouts és FB messenger is. Azok az üzenetek is jönnek push-ban gond nélkül.
Anno a vásárlás után a 24-es stabil multilang ROM-ot tettem fel a kínai rettenet helyett. Azóta jön rendben az OTA heti frissítés, most 36-os stabil van fent.
Egy hibával találkoztam. Új ROM telepítésekor a biztonsági mentés előtt le kell szedni a Facebook-ot és a Dropbox-ot, mert ezek rendszeresen kifagynak a mentés alatt. -
VD
őstag
válasz
kriszpontaz #2912 üzenetére
"viszont a téma nem törölhető"
Lépj bele a kiválasztott témába és ahol akalmaznád, ott csúsztasd felfelé és ott lesz a törlés lehetősége is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest