Hirdetés
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Új, horkolásblokkoló funkcióval szerelt fülhallgató érkezik az Ankertől
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Patikamérlegen számolgatják az iPhone 17 Air komponenseit
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
dioka7 #10281 üzenetére
Nem kell egy egész napot elkínlódni egy gyári visszaállítás után.
A hát végén a Huawei telómon a Forma 1 egy alatt kétszer csináltam gyári beállítást, és vissza is tettem rá mindent. 95 app + 11 féle rendszer adat. Gondolom a MIUI alatt is működnek olyan programok, melyekkel a névjegyeket hívásokat stb. + az app-okat adatokkal együtt el lehet menteni, és vissza lehet állítani. Mivel van ROOT szinte 100%. A szemét így nem kerül vissza, a memória foglalásból is látszik.Mondjuk nekem könnyű dolgom van, a telóban van egy gyári tökéletes mentő app SD-re ment.
A gond az volt, hogy valami bekavart, és ahol hozzáértem a képernyőhöz egy szép fehér pont jelent meg. Ment minden, de baromira idegesített. A visszaállításnál a rendszer adatokat nem volt szabad visszatenni, mert az tette vissza pöttyöt is. A névjegyeket és naptárat általában a Google szinkronnal teszem vissza, ha van rendszeres szinkron, mert a tapasztalat az, hogy minden más hibázott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest