- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
dioka7 #10281 üzenetére
Nem kell egy egész napot elkínlódni egy gyári visszaállítás után.
A hát végén a Huawei telómon a Forma 1 egy alatt kétszer csináltam gyári beállítást, és vissza is tettem rá mindent. 95 app + 11 féle rendszer adat. Gondolom a MIUI alatt is működnek olyan programok, melyekkel a névjegyeket hívásokat stb. + az app-okat adatokkal együtt el lehet menteni, és vissza lehet állítani. Mivel van ROOT szinte 100%. A szemét így nem kerül vissza, a memória foglalásból is látszik.Mondjuk nekem könnyű dolgom van, a telóban van egy gyári tökéletes mentő app SD-re ment.
A gond az volt, hogy valami bekavart, és ahol hozzáértem a képernyőhöz egy szép fehér pont jelent meg. Ment minden, de baromira idegesített. A visszaállításnál a rendszer adatokat nem volt szabad visszatenni, mert az tette vissza pöttyöt is. A névjegyeket és naptárat általában a Google szinkronnal teszem vissza, ha van rendszeres szinkron, mert a tapasztalat az, hogy minden más hibázott.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest