Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
válasz
dioka7 #10281 üzenetére
Nem kell egy egész napot elkínlódni egy gyári visszaállítás után.
A hát végén a Huawei telómon a Forma 1 egy alatt kétszer csináltam gyári beállítást, és vissza is tettem rá mindent. 95 app + 11 féle rendszer adat. Gondolom a MIUI alatt is működnek olyan programok, melyekkel a névjegyeket hívásokat stb. + az app-okat adatokkal együtt el lehet menteni, és vissza lehet állítani. Mivel van ROOT szinte 100%. A szemét így nem kerül vissza, a memória foglalásból is látszik.Mondjuk nekem könnyű dolgom van, a telóban van egy gyári tökéletes mentő app SD-re ment.
A gond az volt, hogy valami bekavart, és ahol hozzáértem a képernyőhöz egy szép fehér pont jelent meg. Ment minden, de baromira idegesített. A visszaállításnál a rendszer adatokat nem volt szabad visszatenni, mert az tette vissza pöttyöt is. A névjegyeket és naptárat általában a Google szinkronnal teszem vissza, ha van rendszeres szinkron, mert a tapasztalat az, hogy minden más hibázott.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest