- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeno79
őstag
-
zeno79
őstag
válasz
gyurkoz #10579 üzenetére
Megpróbálok objektív maradni (xposed nem érdekelt sose, az antutu-szám meg mégkevésbé):
Nem tudom miket használsz a telóval, de amire én használtam arra stabilnak elég stabil már az új.
Biztonsági rés(ek) javítva.Általában véve kevesebb beállítást tartalmaz mint a 11 (nincs képernyőzáron zseblámpa-kapcsoló, nincs beépített hívás-rögzítés, nincs programozható képernyőzár-hivatkozás (2 van) stb.-stb.), viszont van 1-2 újdonság vagy épp "barátibb"/ésszerűbb megoldása. Jobb a fényérzékelő-atomatika és a night mód, nem oldhatod fel ha a közelség-érzékelő érzékel, általában véve szebb, grafikai megjelenítés oké (fehér dominál nem a fekete).
A 12.1 kicsit jobban meríti az akkumulátort, nincs "hétköznapi/mindennapi" használatra szánt energiatakarékos profil, csak normál. Nem vészes, de nem olyan jó mint a 11.
Amióta a 12.1-hez kell a miui firmware, azóta jobb a gps-vétel, és azóta olyan fényképeket is csinál (khömm) mint a miui, de van HDR.
Lehet jobb a 12.1 hangminősége telefonálás közben, de a hangszóróé szerintem jelenleg rémes.
Állítólag az ilyen messenger/hangouts stb. értesítések/jelzések vagy mik kevésbé megbízhatóan jeleznek mint CM11-ben.
Én pont a fényképek! és az üzemidő miatt tettem vissza a CM11-et. Remélem a stagefright sebezhetőség nem gáz...
-
zeno79
őstag
válasz
gyurkoz #10057 üzenetére
Feltettem CM11 R27-et, köszi az infot.
Jelenleg ez az egyetlen stabil ROM erre a telóra.Teljes mértékben egyetértek. Egy apróság: a gps 1x bekapcsolva maradt annak ellenére, hogy a gyorskapcsoló szerint kikapcsoltam. Csak akku-fogyasztásban vettem észre, ezért megnéztem a "akku-mérést", és ott volt hogy gps megy már több mint egy napja...
Amikor használom a SzülinApp-ot, vagy a Maverick-et nem akad le a gps jelről mint a CM12.1 vagy a Miui6.
Teljesen jó a ROM, még natív, built-in Call Record is működik (igaz, nem olyan perfekt mint a miui6, nem lehet előre beállítani pl. az ismeretlen számról jövő hívások automatikus felvételére, de egy "gomb"nyomással rögzíthető az épp aktuális hívás). Takarékos az energiával, minden megbízhatóan működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest