- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
tachikoma
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #5823 üzenetére
Az összes CM rom alatt az a gondom, hogy rettentően torzít a teló hangszórója. Főleg mély hangoknál, kénytelen voltam az összes csengő meg sms hangot ciripelő jellegű hangokra változtatni, mert nagyon zavaró. Momentán most emiatt pattogok Kra1o5 meg MoKee romok között, 2 naponta, mindig mikor kijön valami új verzió. (De erre egyelőre nincs javítás sajna)
Valahol olvastanóm, hogy hogy valakinek probléma még az, hogy nagyon halk a teló, és azon a mixer_paths.xml mókolásával lehet segíteni, de óvatosam, mert tönkre lehet tenni a hangszórót. No emiatt kicsit megijedtem, hogy esetleg én ezen már sikeresen túljutottam.
Szóval emiatt is gondoltam adok még egy esélyt ennek a miRed romnak, hátha tényleg sikerült optimalizálni rajta valamit. Sőt elterveztem, hogy megpróbálok együtt élni a MiLauncherrel, és elfogadni, hogy nincs App Drawer, hanem helyette folderekbe rendezem a majdnem 100 appomat, ami nélkül nem tudok létezni.
Hát a jó hír, hogy a hangszóróm még jól szuperál, miui alatt újra szépen szólt. A rossz hír, hogy nagyon nem bírom ezt a csillivili parasztvakítást, csomó felesleges körítést (még így is), cserébe rengeteg fontos beállíthatóság hiányzik. És azt hiszem a sötét lelkemnek bántó ez a világos téma is...
Úgyhogy ezt az állapotot kb fél óráig bírtam elviselni, ment vissza a MoKee 10.13. unofficial (Érdekes, hogy a release-k nem okésak valahogy, kezdve azzal, hogy pl a DiskInfo app nem látja az SD kártyát)
...köszönöm, hogy leírhattam...
-
kobipeti
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #5823 üzenetére
Ezt tettem vissza (CM11 R8), ezzel a nagyobb gondok megszűnnek, csak a 3g probléma marad, az meg lehet voda gond? Az a személyes mini tragédiám hogy a MIUI miatt vettem a telefont, előtte egy tákolt MIUI-t használtam,ami nagyon jól működött, egy nagyon Kínai telefonon (Doogee dg350). Gondoltam a gyári csak jobb lesz......
A másikat köszönöm, kipróbálom!
-
terra052
őstag
válasz
LantosBerry8 #5817 üzenetére
-
tachikoma
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #5815 üzenetére
Nekem rebootol, de mikor megnézem megint, akkor dalvikon áll. system log tele van java exception-nel, nem tudom mi lehet, de igazából elvagyok nélküle.
xposed-del rengeteg funkciót használok:
- enable BatteryStats Permission (Különben nem menne a deep slep widget kitkat alatt)
- szabad RAM kijelzés recent apps nézetben
- enable screenshot delete
- külön háttérkép lockscreen alatt
- disable safe volume
- százalékos akksi kijelzés (az akksi ikon mellett)
- netforgalom kijelzés, ami eltűnik ha nincs forgalmazás
- advanced power menu (screenshot-tal, airplane mode nélkül)
- toast stílus visszaállítva JB-re, és a küldő app ikonja feltüntetve
- greenify boost módbanmeg biztos van még, de most csak ennyi jutott eszembe
-
Oldbiggy
tag
válasz
LantosBerry8 #5795 üzenetére
Szia. A Mooke utolsó release van fenn, kipróbáltam az ART beállítást, kb 5 perces újraindulás után egy programom /3 betüs navi/ nem indul el letörlés után telepíteni sem engedi, a többi program eddig simán fut, lehet hogy placebó érzés, de mintha egy picit gyorsabb lenne a telefonom.
-
tachikoma
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #5802 üzenetére
wow... akkor én is megpróbálom...
...vagyis mégsem. Vag ART, vagy xposed... -
sesshou
senior tag
válasz
LantosBerry8 #5799 üzenetére
Dögöljöek meg ha bármi ilyesmit látok a beállítások alatt... Pedig eleve ott kerestem én is. Nekem angol van és a system a legalsó. Azon belül pedig csak ezek vannak : date and time. Accessibility. Printing. Superuser és about phone
-
tachikoma
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #5799 üzenetére
Egy pár poszttal előrébb írtam, hogy én próbáltam.... ...volna, de nem hagyja, visszaáll dalvikra.
-
sinya123
csendes tag
válasz
LantosBerry8 #5797 üzenetére
Wipeoltam. De csak akkor indul el ha törlöm a datát is.
-
sesshou
senior tag
válasz
LantosBerry8 #5795 üzenetére
Hogyan lehet azt aktiválni én kiprobaltan.
-
Zeki
nagyúr
válasz
LantosBerry8 #5753 üzenetére
Pedig tényleg ez van, egyszerűen nincs elég sávszélességük erre felénk.
-
Laza...
addikt
válasz
LantosBerry8 #5750 üzenetére
Kiköltözöl kínába...
LOL, lassú voltam
-
balika011
senior tag
válasz
LantosBerry8 #5750 üzenetére
Költözz Kínába.
-
micsu
tag
válasz
LantosBerry8 #5743 üzenetére
köszi a tippet!
de hol lehet kikapcsolni ezt a "véletlen használat" funkciót ?
köszi -
micsu
tag
válasz
LantosBerry8 #5736 üzenetére
a Kra1o5 féle CM11-ből egy hétig használtam az R7 verziót, de most vissza kellett állnom az R5-ös verzióra, amiben még nem nyúltak hozzá a proximityhez.
többen írták az R6 és R7 verziókra, hogy:
1) beszélgetés után a kijelző lassan éled fel #5326
2) a pocket-mode ellenőrzése miatt lassabban ébred fel a kijelző #5305
3) kikapcsolt állapotban a power gombra néha nem kezd el világítani a kijelző #5419Nálam tegnap meg ma a harmadik pontban írt bug helyett azt csinálta, hogy kikapcsolt állapotban a power gombra ugyan kivilágította a kijelzőt, de az érzéketlen maradt: hiába tapogattam rajta bármit, semmire nem reagált. Sokadik power gomb nyomkodásra aztán meg egyszer csak már reagált.
Ilyet nem tapasztalt még senki?
-
Oldbiggy
tag
válasz
LantosBerry8 #5730 üzenetére
Itt van.R8
-
Oldbiggy
tag
válasz
LantosBerry8 #5730 üzenetére
A szokásos helyen volt fenn, én leszedtem, de már nincs fenn. Felteszem valahová, már megy fel.
-
Carline
őstag
válasz
LantosBerry8 #5579 üzenetére
Pont a minap kellett nekem is a MIUI kamerája a PA rom-hoz.
Kerestem a neten és az XDA fórumon megleltem: [link]Próbáltátok már a ParanoidAndroid romot? Most tettem fel a legutolsó pa_armani-4.6-BETA5-20141017.zip bétát.
Este kb. 6 óra alatt 3-4%-ot merült csak.
A mokee-nál jobban bejött. -
Gloob
addikt
válasz
LantosBerry8 #5579 üzenetére
Szerintem, miui romból kiveszed a camera.apk-t, és feltelepíted. Megnézed, hogy megfelelően működik-e, és ha igen, akkor az eredeti kamerát pedig vagy törlöd, vagy fagyasztod, vagy nem használod. A playon rengeteg kamera alkalmazás van, azok közül is lehet próbálgatni. Amelyik neked megfelel, azt használod.
-
konzi
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #5528 üzenetére
35 az nem mondanam kiemelkedoen olcsonak
-
bezke
csendes tag
válasz
LantosBerry8 #5517 üzenetére
Minden. Ami nem frankó azt meg át lehet állítani. Pocket mode, active display stb....
-
bezke
csendes tag
válasz
LantosBerry8 #5513 üzenetére
A 10.17 verziót tettem fel, magyarul tud és annyi beállízás van benne amennyi a cm11-ben gravity box-al.
-
balika011
senior tag
válasz
LantosBerry8 #5338 üzenetére
Ma én is kipróbáltam, nekem mindenhol halk, az akkut nem tölti fel rendesen, a kijelző feloldódok a szebben, a bt elég tré. //"rc"6
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
LantosBerry8 #5335 üzenetére
Update!
Az Rc6 -ban lévő kodek problémára megoldás:
Telepítsd az MX Playert + az összes elérhető kodeket hozzá a play áru házból!
Hívás közbeni halk hangszóróra megoldás:
Volume+ free nevű app telepítése szintén a play áruházból (itt értelemszerűen beállítani) -
gyjofi
tag
válasz
LantosBerry8 #5267 üzenetére
Már letöltés alatt van. ...
-
LantosBerry8
senior tag
válasz
LantosBerry8 #5265 üzenetére
Még feltöltés alatt van. ..
-
tachikoma
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #5249 üzenetére
...meg a legfontosabb: "Enable proximity check on screen wake"
Ezt nagyon várom... -
bagkri01
őstag
válasz
Majd linkeld kérlek! Várjuk.
-
sesshou
senior tag
válasz
A kra1o5 féle updateket simán mindenféle whipe nélkül lehet updatelni?
-
kano
nagyúr
válasz
LantosBerry8 #5205 üzenetére
Fölösleges kínai tárhelyszolgáltatókkal foglalkozni. Ezek mind úgy vannak megcsinálva, hogy Kínán kívül b@romi lassúak. Az egyik itt múltkor 10TB-ot adott viszont a regisztráció után gyakorlatilag leérhetetlen volt folyamatosan.
-
Hege1234
addikt
válasz
az lehet hogy 1 terrát ad de nekem eszméletlen lassúúúú
-
wocsok17
tag
válasz
Én is ezt használom, lassan nekiállok az app fordításának is, csak most időhiányban szenvedek.
Egyetlen probléma számomra az, hogy a routerem nem tudom párosítani a kuaipan accal, mert telefonszámot is kér ahhoz már, de nem fogadnak el külföldi számot.
Telefonnal egyébként tökéletesen működik. Ha jól emlékszem 2GB-nál nagyobb fájlokat nem tud leszinkronizálni. -
nzozz
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #4990 üzenetére
Az a baj, hogy nem csak neked ilyen...
-
balika011
senior tag
válasz
LantosBerry8 #4990 üzenetére
Egyéni szociális probléma, nekem fut rendesen, nem szaggat, nem akad, és simábban fut mit a CM11 Gány ED.
-
r.c.
csendes tag
válasz
LantosBerry8 #4966 üzenetére
Köszi!
Ki fogom próbálni.
Az eredeti recoveryt vissza lehet tenni utána?
-
balika011
senior tag
válasz
LantosBerry8 #4966 üzenetére
A miui nem döcögős. Sose volt az. Nem szaggat, nem akad, és a zram miatt már az háttérfolyamatokat sem zárja be.
-
tachikoma
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #4880 üzenetére
Megmaradnak. Ha exposed-ot használsz, azt újra aktiválni kell, meg ha valamit mókoltál a system partícióra (bootanimation, meg én kicseréltem a fényképezőgép exponáló hangját) azokat kell újra megcsinálni.
De minden marad épségben. Azért egy jó backup app használata (Titanium mondjuk) amúgy is erősen ajánlott, ha nem akarsz minden nagyobb romcsere után (amihez tényleg full wipe kell) napokig állítgatni dolgokat. -
balika011
senior tag
válasz
LantosBerry8 #4880 üzenetére
Ha cm van fent akkor igen.
-
Geree
senior tag
-
tachikoma
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #4865 üzenetére
Én letöltöttem a zipet, felraktap cwm-ben, wipe cache, wipe dalvik cache. És ment jól
Nem voltam benne biztos, mert összehasonlítottam az R3-at az R5-el, és azt láttam benne, hogy az újabban pár dolog nincs, ami a régiben még igen. És attól féltem, hogy esetleg ottmarad szemétnek, és galibát okoz.De azt mondta nekem ma egy okos ember, hogy nézzem meg az updater scriptet (META-INF/com/google/android/updater-script), ha látok benne olyan sort, hogy formázzák a system partíciót, akkor nem kell aggódnom, és nem szükséges teljesen nullázni a telót.
Szóval végül arra jutottam, hogy kra1o5-ra kra1o5-t upgradelni nem okozhat gondod, és hát eddig bevált.
-
Easy.2K12
tag
válasz
LantosBerry8 #4865 üzenetére
Htcmanian kivul hova vab felteve onnan most valamiert nem tudom leszedni valakinek esetleg egy letolto link ?
-
FunkyBoy
tag
válasz
LantosBerry8 #4774 üzenetére
Hát pont azért nem értem, mert itthon wifin lógunk, ha nincs wifi akkor meg 3 v. 2G-n.
Azt még el tudom képzelni, hogy a G4-en portolt rom miatt vacakol (bár full jól műxik rajta a MIUI), ezért is érdekelne, hogy esetleg van e valaki akinek 2 xiaomi tel között stabilan megy-e a dolog. Vicces de lassan az SMS lesz a legdrágább szolgáltatás ahogy néztem sok csomagnál, szóval ez a micloud message nekem nagyon szimpi, főleg így, hogy beépült az sms alkalmazásba. -
djula
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #4719 üzenetére
Meg a flat design miatt soványabb lett az egész ui. Várom, bár most a 43-al már elégedett vagyok.
Apropó, a téma alkalmazás nálatok megy? nekem azt írja nem tud kapcsolódni. (43 eu) -
Jojo22
tag
válasz
LantosBerry8 #4664 üzenetére
köszi a segìtsèget, leszedtem a wsm-t de tèmám meg maradt
-
Jojo22
tag
válasz
ha az xposed le szedem mitheme se fog müködikni?
-
Jojo22
tag
válasz
Fent van. le kell szednem?
-
bagkri01
őstag
válasz
LantosBerry8 #4636 üzenetére
Nekem az előzőben is tutira működött. Teljes gappsot szoktam telepíteni, ha jól emlékszem 153 Mb a mérete. Ebben benne van a google könyvek,újság, meg minden ilyen hülyeség, de ha nem kell egyszerűen törölhető. Nekem ez még sosem csinált semmi galibát.
-
bagkri01
őstag
válasz
LantosBerry8 #4634 üzenetére
Én már ma munka után kipróbálom, majd írok, hogy milyen. Az aksi zabálásán kívűl más baj nem volt. Talán kettő kicsi hiba:
1; az aku kijelzsét nem tudom %-ra állítani, vagy csak nem találtam meg.
1: ha ébresztőt állítok be és a staus baron megjelenik az ébresztő ikon, akkor a másoflagos kárty térerő jele eltűnik. De az ikont megjelenetítését ki lehet kapcsolni az ébrsztő appban, szóval ez nem annyira lényeg. -
Remington
őstag
válasz
LantosBerry8 #4578 üzenetére
Én nem vettem észre ilyet, de amúgy a Google Camerát használtam CM alatt.
-
micsu
tag
válasz
LantosBerry8 #4578 üzenetére
nálam működik az autofókusz (Kra1o5 CM11 R3)
-
Remington
őstag
válasz
LantosBerry8 #4572 üzenetére
Van olyan stabil, a zenét pl. sehogy se tudtam kilövetni vele. A játékok is mintha szebben mennének mint az eddigi MIUI-kkal és a CM-el.
Viszont a CM még mindig gyorsabb, pattogósabb. MIUI hajlamos belaggolni multitasknál. Nálam az akku is gyengébb, CM semmit se merült egy éjszaka alatt, a 43-as 4%-ot.
Én azt mondom egy próbát megér, nálam marad. -
bagkri01
őstag
válasz
LantosBerry8 #4572 üzenetére
Próbáltam a kra105-ös romot, az aksit nagyon eszi (21 perc kijelző idővel 88℅-ra esett vissza, amúgy minden működik benne). Most a 43-as miuit használon, ez elég jó.
-
davidsz
senior tag
válasz
LantosBerry8 #4488 üzenetére
Nekem ment vissza a Mokee. MIUI nem volt "sima", döcögős akadós volt.
-
Gloob
addikt
válasz
Látom írtál a másik oldalra is
-
balika011
senior tag
válasz
Nekem megy rendesen.
-
balika011
senior tag
válasz
LantosBerry8 #4472 üzenetére
-
kano
nagyúr
válasz
LantosBerry8 #4344 üzenetére
Tudom, akkor is meg lehetne már oldani ahogy a sima Hongminál is megoldották régen.
-
kano
nagyúr
válasz
LantosBerry8 #4341 üzenetére
Tényleg nem rossz a ROM, én is feldobtam.
Mondjuk jó lenne már megoldani, hogy 3G ne csak 1. slotban legyen.
-
tachikoma
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #4341 üzenetére
És gyönyörű a hangja is (Zene meg csengőhangok) a mokee-hoz képest...
De amúgy ettől a memóriakezelés dologtól nem kellenne hasraesnünk, ez az alap, ezt kellene tudnia egy telónak 1 Gb rammal. Csak túl sokáig szívtunk a miuival...
-
Easy.2K12
tag
válasz
LantosBerry8 #4339 üzenetére
Szerintem is ajanlott egyenlore a tiszta telepítés.
-
micsu
tag
válasz
LantosBerry8 #4326 üzenetére
en is a Kra1o5 féle CM11 R3 ROM-ot használom,
eddig (2 nap alatt) nem találtam benne hibát -
davidsz
senior tag
válasz
LantosBerry8 #4246 üzenetére
Ilyenbe a Mokee Rom-mal is belefutottam.
-
mcwolf79
veterán
válasz
LantosBerry8 #4246 üzenetére
Kapcsold be a routert
-
gyjofi
tag
válasz
LantosBerry8 #4244 üzenetére
Egyenlőre más negatívum nincs...
Ha felteszed a CWM-et, akkor csinálj egy backup-ot az aktuális MIUI-ról, azt vissza fogod tudni állítani CWM-ből (már párszor kellett...)
Innen szedtem le CWM Recovery-t, amit használok. -
gyjofi
tag
válasz
LantosBerry8 #4241 üzenetére
Nem, nekem van egy külön kártya rom telepítgetésre.
Egy dolog hiányzik belőle így eső blikkre. Nem tudom kivarázsolni a státuszbárba a mobilnet sebességét.
-
balika011
senior tag
válasz
LantosBerry8 #4235 üzenetére
Arra, hogy a repo szerint ugyan azt tudja mint az elődje.
-
gyjofi
tag
válasz
LantosBerry8 #4231 üzenetére
elméletileg... (én így fogom)
- reboot recovery-be (CWM, nekem 6.0.3.6 van)
- csinálok egy backup-ot (biztos, ami biztos)
- Wipe cache és Dalvik cache
- install zip
- reboot to system
és ha minden igaz, már fenn is lesz a CM 11 R3 (és remélhetőleg nem lesz bootloop)
Ha valamit kihagytam vagy más sorrendben kell, kérlek javítsatok ki!(nehogy eltoljam
)
szerkesztve:
Ja! közben kivetted a kérdést a frissítés menetéről? -
icemad
nagyúr
válasz
LantosBerry8 #4227 üzenetére
Eddig azt mondtam volna, hogy a Mokee rom, de mindenki panaszkodott a hívás minőségére.
Én meg keveset telefonálok, azt is bt fülessel, így nem vettem észre, hogy rossz lenne a minőség.
A gps piszok gyors.
De van már vagy 4-5 eltérő verzió, mindenki másra esküszik. -
LantosBerry8
senior tag
válasz
LantosBerry8 #4226 üzenetére
kicsit módosítanám a kérdést arra, hogy melyiket ajánljátok?
/amikre feltétlenül szükségem lenne, hogy működjön:
- GPS
- telefon funkciók (telefonálás, 2G és 3G kapcsolatok, adatkapcsolat... elég ha az 1. SIM slot működik, mert csak azt használom)/
-
kriszpontaz
veterán
válasz
LantosBerry8 #4165 üzenetére
Csütörtökön. Ha nem, akkor meg kedden.
-
balika011
senior tag
válasz
LantosBerry8 #4162 üzenetére
4.4 lesz, csak nem CM, hanem CAF AOSP.
-
tachikoma
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #4139 üzenetére
"Credits Kra1o5"
Ez a htcmania-s cm rom (a spanyol).
Amiben ugye pár dolog nem megy, pl flash led, kamera...
unofficcial == sufnirom. Attól még lehet nagyon jó, csak ez nem anyira az. -
kriszpontaz
veterán
válasz
LantosBerry8 #4139 üzenetére
Ez milyen link? Akármit bűvölök vele sehogy nem lehet megnyitni.
-
icemad
nagyúr
válasz
LantosBerry8 #4058 üzenetére
A villámgyors egy kicsit túlzás, de folyamatos a rendszer. Nálam gyorsabb, mint a miui.
-
icemad
nagyúr
válasz
LantosBerry8 #4054 üzenetére
Már belaktam a rendszert, nem szívesen gányolnám szét! Külföldi fórumon nem ajánlják, mert sok program nem támogatja, és stabilitási gondokat okoz.
Ez pedig idézet egy logout cikkből:
Az android 4.4 verziójába belekerült az úgynevezett ART (Android Runtime) futtatói környezet ami hamarosan a Dalvik VM-et fogja leváltani. Működési elve, hogy nem futási időben (JIT - just in time) fordítja az alkalmazásokat, hanem a telepítés során (AOT - ahead of time) egyszer. Ennek előnye, hogy nem kell minden egyes indításkor újrafordítani az alkalmazást, hanem csak a telepítés során egyszer, amellyel energiát spórolunk meg, ezáltal növelhetjük az eszközünk üzemidejét. -
davidsz
senior tag
válasz
LantosBerry8 #4052 üzenetére
3G gyengébb. Wifi-t kikapcsolva jobb.
Mobilnetnél zavaró -
icemad
nagyúr
válasz
LantosBerry8 #4052 üzenetére
Sajnos most nincs aktív mobilnetem, nem tudom tesztelni.
A gyengébb jel dolgot olvastam én is, de Miskolcon lakok, itt mindig full térerő van. Az előbb hívtak, nem volt gond a hangminőséggel.Dalvikot használ, de az ART kapcsolható. Én ezt nem teszteltem!
Az előbbi felsorolásból kimaradt, de az elemlámpa/vaku is működik.
A max frekvenciát most levettem 1ghz-re, így is folyamatos a működés. Az animációk nagyon tetszenek, pl. görgetéskor. -
Jooatia
csendes tag
válasz
LantosBerry8 #4034 üzenetére
Az elkészített képeket azt engedi az sd-re, az alkalmazást az nem lehet szerintem.
-
Jooatia
csendes tag
válasz
LantosBerry8 #4032 üzenetére
Most néztem, szerintem nincs. De ez miatt most feltelepítettem az lgcamera progit, ott engedte beállítani a mentés helyét az sd kártyára.
-
Jooatia
csendes tag
válasz
LantosBerry8 #4029 üzenetére
Természetesen, avval használom én is. Érdemes a beállítások menüt átlapozni, sok jól dolog van benne alapból, köztük a teljesítményt is lehet állítgatni, aksi idő növelése miatt pl...
-
Easy.2K12
tag
válasz
LantosBerry8 #4029 üzenetére
Van
-
Jooatia
csendes tag
válasz
LantosBerry8 #4024 üzenetére
Semmi gond, minden működik, talán az aksi ami jobban merül, de sokat nyomkodtam
.
Gps működikpróbáltam
Ram kezelése is megoldva, nem indult eddig újra nálam, nem zárt be progikat a háttérben.
Kamera is működik.
Net működik, de csak egy kártyával használom. -
tachikoma
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #4000 üzenetére
Miui-n nem wsm tools-t kellene használni xposed helyett?...
-
kozi71
senior tag
válasz
LantosBerry8 #4000 üzenetére
Bocsi lehet félre értelek, de a 37-ben már benne van a SD kezelés gyárilag.
Szóval ki lehet választani hová mentsen a kamera. Nem kell semmi egyéb program hozzá. -
Zeki
nagyúr
válasz
LantosBerry8 #3991 üzenetére
Ez nálam is volt a 37-es rommal.
xposed visszaállít, és okés lett. -
aticcs
csendes tag
válasz
LantosBerry8 #3987 üzenetére
Szia,
Biztonsági központ - Letöltések - jobb felső fogaskerék - Letöltési korlát beállítás -
balika011
senior tag
válasz
LantosBerry8 #3953 üzenetére
Abban egy msm8928 van. Nekünk msm8228 van. (Ami igazából egy túlhúzott msm8226.)
Amint megy stabilan és használhatóan a cm11, nekiesek a kk miui 5-nek, majd, ha az megy rendesen akkor a miui 6-nak. (Ahhoz még nincs kint a patchrom :S)
Edit: Még Firefox OS is várható.
-
kano
nagyúr
válasz
LantosBerry8 #3947 üzenetére
Pedig nekem OK. Tiszta telepítés volt.
-
kriszpontaz
veterán
válasz
LantosBerry8 #3945 üzenetére
Wipe cache megvolt frissítés után?
-
bagkri01
őstag
válasz
LantosBerry8 #3900 üzenetére
Magyar nyelv van benne?
-
balika011
senior tag
válasz
LantosBerry8 #3887 üzenetére
Lets give it a try. Ha jó akkor frissítem a cm-et is. (Átteszem a libeket, kernelt, stb...)
-
icemad
nagyúr
válasz
LantosBerry8 #3890 üzenetére
Hozászólások alapján több a free ram. Lehet, hogy tényleg kijavították a memóriahibát?
-
davidsz
senior tag
válasz
China
... az nekünk jó?
-
icemad
nagyúr
válasz
Changelog? Ram probléma javítva?
-
balika011
senior tag
válasz
LantosBerry8 #3689 üzenetére
Stabilnak, stabil. Nem vagy ki, nem lassul be. Csak nincs hang és 3g sem.
-
G.Peter
aktív tag
válasz
LantosBerry8 #3689 üzenetére
Nem hiszem, hogy ebben a topicban túl sok jós fordul meg, próbálkozz az ezo tv-nél
-
426os
őstag
válasz
LantosBerry8 #3648 üzenetére
Nálam működik.
-
törölt tag
válasz
LantosBerry8 #3636 üzenetére
ÚÚÚÚ meeecsoda problem kartársak
Miért is mi rosszat mondtam?Nem volt benne semmi obszcén, semmi durva csak egy vélemény, azt meg szerintem lehet. Nem?
Ja és még csak nem is a kolléga munkájával volt gondom, hanem a készítő céggel. SRY -
törölt tag
válasz
LantosBerry8 #3632 üzenetére
lóf@_zt, de azt nagyon keményen és nagyon nagy méretben(elegem van a hongmiból és az áltatuk gyártott szemétből)
nem neki kellene próbálkoznia, hanem a nagy és világhíres cégnek aki ezt a szemetet eladta
természetesen ha valami szar akkor szar, mégpedig ez a készülék szoftveresen az
ezen ne nyissunk vitát szerintem, mert az s1 tényleg szar és minden "barkácsolás" amit nagyon köszönünk teljes mértékben felesleges
csinálják meg és ne kelljen mókolni, olyan nagy kérés ez?
nem hiszem, hogy ez a mi dolgunk lenne -
balika011
senior tag
válasz
LantosBerry8 #3625 üzenetére
Tudtommal nem, mert csak egy system van benne, bár bele lehet haxolni fuse mountal.
Majd megnézem, hogy hogyan oldották meg Mi3-on, hátha megy itt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest