- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
válasz
FunkyBoy #4777 üzenetére
Nekem az micloud message-et nem sikerült aktiválnom. El akart küldeni valami aktiváló sms-t de az istennek nem ment neki.
(#4780) monti0222w: telepítés után ha újraindult a frissítés menüből indítsd újra recovery módban, mejd nyomj egy WIPE CACHE-t a biztonság kedvéért, mert nagyobb változások voltak ebben a ROM-ban. (Az adataid nem piszkálja és a telepített cuccokat). -
icemad
nagyúr
válasz
FunkyBoy #4358 üzenetére
Szerintem a vásárlók 90%-a a miui miatt vette meg, pont ezért húzzuk a szánkat. Mert a legtöbb helyen azt lehet olvasni, hogy ilyen jó, meg olyan szuper, erre itt van ez... Én ez előtt a telefon előtt nem használtam még miuit, de a rendszer maga is csalódás volt. Egyszerűen nem ad akkora plusszt, hogy hanyatessek tőle, sem kinézetileg, sem funkcionalitásban. Nem is értem miért van tőle elájulva a szaksajtó. Nekem a cm-romok sokkal jobban kézreállnak.
És mielőtt virtuális máglyára kerülök hozzáteszem, hogy ez az én véleményem. -
-
djula
aktív tag
válasz
FunkyBoy #1990 üzenetére
Nálam is így van, én G3S-ről jöttem.
Valahol azt olvastam, hogy nem megy a szerver ami az ota delta frissítéseket generálná. Mondjuk ettől még jöhetne ota a full rom is.
Aztán hogy ez igaz-e vagy még fennáll-e, nem tudom. Minden esetre az látszik, hogy a hongmi/1s/note széria kicsit elhanyagolt a xiaominál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Villanyszerelés
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged