- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Baloo27 #6041 üzenetére
Ezeknél nincs külön keret és gumis hátlap, egybe van öntve az egész
Mivel két ilyen tokon is van, ezért elhatároztam, hogy nem sajnálom a tokot, a többet erővel, mint ésszel verziót választottam. A telefon közepe táján benyomtam egy órás csavarhúzót a hátlap és a telefon teste közé, majd a résbe betoltam egy bankkártyát
Sajna így sem tudtam lefordítani a hátlapot a telefonról, mert a hitelkártya inkább betört, nem volt elég erős. Ezért a résbe ismét betoltam az órás csavarhúzót és a két eszközzel már sikerült leugrasztani a hátlapot. Sajna nem ment sérülés nélkül, de csak a hátlapon lett pici sérülés.
A két tok egyébként a háromszoros árkülönbség ellenére teljesen egyforma.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független gyönyörű akku 97%!!!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest