Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolmesz
aktív tag
válasz
Jannnni #19324 üzenetére
Akkor nem tudom, és én most kipróbálni sem tudom, mert nem MIUI van fent a telefonon.
(De amikor azt mondtam, hogy a "filekezelő főlapját húzd le", akkor nem a legfelülről lehúzható értesítési sávra gondoltam, hanem pl. a képernyő közepére bökjél oda és tartsd is ott az ujjad, és úgy húzd le pár másodpercig, amíg be nem jön egy jelszó bekérő)
-
zolmesz
aktív tag
-
zolmesz
aktív tag
válasz
adrian94 #19316 üzenetére
Én egyszer, szintén a kedvező ár miatt vettem az Ebay-ről egy Piston 3-at, de persze hamis volt, nagyon rossz volt a hangja, és a reklamáció után visszakaptam a pénzem is. Máshonnan vettem kicsit drágábban, de még jóval a magyarországi árak alatt egy másikat, de az klasszisokkal jobb volt, mint a hamisítvány, hangban.
Szóval szerintem nem érdemes ezekkel a nagyon olcsó utánzatokkal foglalkozni, mert utána úgyis venned kell egy normálisat, szerintem. -
zolmesz
aktív tag
válasz
konigjanos #19302 üzenetére
Az nem baj, az a cél, hogy kisebbet találjak, de nem rosszabbat.
-
zolmesz
aktív tag
válasz
Milestone2 #19278 üzenetére
Bocsi, már nem, de csak viccnek szántam, nem konkrét hirdetésnek, meg off-ban is van...
De ha nagyon sérti a szabályzatot, és van rá lehetőséged, nyugodtan töröld a bejegyzést. -
zolmesz
aktív tag
válasz
Milestone2 #19270 üzenetére
Igen, főként ezért merült fel a váltás erre, mert most kapható itt is, és gyorsan át kell gondolnom, nehogy elkapkodják.
@grafnet
A MI4C is tetszik, de szűkösnek érzem a 16 GB-ot, mert nem lehet bővíteni. -
zolmesz
aktív tag
Szerintetek érdemes lenne lecserélnem a Redmi Note 2-es telefonomat egy Redmi 3S-re?
Főleg a mérete miatt keresgélek egy kicsit kisebbet, abban jó lenne, a többi része meg gondolom nem lenne visszalépés. -
zolmesz
aktív tag
Bluetooth probléma nálam sincs, a 8-as EU fejlesztői MIUI van a telefonomon, az autóban használom a bt-t, mert van egy jack kimenetbe csatlakoztatható bt kütyüm, amit összekapcsolok a telefonommal, és így az autó hangrendszerét használom a telefonon lévő zenék hallgatásra. 3 órás autóutakon használtam hétfőn is meg tegnap is, egyszer sem szakadt meg a kapcsolat.
Mondjuk végig egyforma távolságra volt a 2 eszköz egymástól, szóval ha a távolság lenne a gyenge láncszem, akkor ez elő sem jöhetett, de legalább látszik, hogy a fenti használat esetén tökéletes a bt. -
zolmesz
aktív tag
válasz
Istuu15 #17742 üzenetére
Ilyenkor be szokták kérni, akár email-ben is, hogy mennyit fizettél a cuccért, olyan email-t meg mindig kapsz, amin látszik a termék és az ára, be tudod nekik küldeni (én PDF-et szoktam csinálni az email-ből és azt küldöm be nekik). Aztán ha kell fizetnem, akkor küld a posta egy értesítőt, hogy mehetek a csomagért, és hogy mennyibe kerül.
-
zolmesz
aktív tag
Én is feltettem ezt a Vova féle AICP romot, szép is meg jó is (na jó, szépnek nem szép :-)), de tudja valaki, hol lehet beállítani, hogy az akksi töltöttséget %-osan mutassa? Már 3x végigmentem a beállításokon, de nem találtam :-(
Illetve használja valaki a Horizon Go alkalmazást ezen rom alatt?
Ha igen, akkor nála megy rendesen a TV műsor nézése? Mert nálam ugyan elindul az adás, megy is folyamatosan, de ennyi, onnan kezdve megfagy a program, nem lehet visszalépni, csatornát váltani, csak bezárni, ha megkérdezi, hogy várakozzon, vagy zárja be a progit. -
zolmesz
aktív tag
válasz
balog.peter #17386 üzenetére
Lehet, hogy rosszul tudom, de a CM romokhoz utólag a "gapps" program csomaggal lehet a Google dolgokat feltenni. Keress a "gapps" és "nano" szavakra, ebben csak a minimális szükséges dolgok vannak benne, a többit a Play-ből telepítheted.
-
zolmesz
aktív tag
válasz
kakuk.tamas #16440 üzenetére
Köszi szépen, így már érthető.
-
zolmesz
aktív tag
Én is feltettem ezt a MIUIHU 6.5.5-öt, de nekem vannak problémáim, de nem tudom, hogy mi okozza.
Megpróbálná valaki, aki használ Dropbox-ot, hogy megpróbál onnan Export-tal egy file-t a telefonra küldeni?
Nekem ott értelmetlen üzenetet ír ki, valami "Dokumentum Rendszer - Alkalmazások beállításai" de nem jöttem rá, mit akar.
Na meg a módosított File kezelő sem jön be, bár ez ugye nem a MIUIHU hibája, sőt, szerintem a fenti sem, csak éppen ennél a verziónál jött elő, mert eddig a stabilt és CM-et használtam.
Szóval a Dropbox-ot ki tudná valaki próbálni?
Köszönöm! -
zolmesz
aktív tag
válasz
guftabi96 #16262 üzenetére
Jelenleg nálam is ez a ROM van, kb. 2 hete használom, meg vagyok vele elégedve.
Eddig egy apróságot találtam (már amit észrevettem), hogy ha töltőn van a telefon, akkor néha nem tudom lehúzni az értesítő sávot, csak ha kikapcsolom a képernyőt, majd vissza, akkor már le tudom húzni. Mondjuk azt már régen tudom, hogy töltőre dugva a telefonok produkálhatnak furcsaságokat, meg elég ritkán használom töltőre dugva, szóval ez nem zavar.
Ja, és még a kinézete az, ami szerintem rondább, mint a MIUI, szóval egy másik témát azért letöltöttem rá :-) -
zolmesz
aktív tag
válasz
csongi #15840 üzenetére
Na igen, tényleg jól néz ki, de ugye ez nem tok, hanem a jelenlegi hátlap helyett kell feltenni, így aztán nem vastagít a telefonon. Én is szemezgettem vele, de én mindig a kamera üveget féltem, hogy ha tologatom az asztalon a telefont, akkor karcolódik, míg egy igazi tokban tartva ugye nem.
A plusz tokok esetében meg ne legyen illúziója senkinek, aki külső behatások elleni védelmet szeretne. Ha erre az amúgy sem kicsi telefonra teszünk még egy tokot is, az igen is vastagabb lesz tőle. Ha meg valami vékony "fóliát" teszünk rá tok gyanánt, akkor meg védve lesz a karcoktól, de egy leejtés esetén nem biztos, hogy fel tudja fogni káros behatásokat.
Na de ez csak az én véleményem, úgyis mindenki maga dönt, mi a fontos neki
Viszont egy ilyen "hátlapot" lehet, hogy én is beszerzek kipróbálni -
zolmesz
aktív tag
válasz
zo-lee #15788 üzenetére
Nem lehet, hogy elnézted, és HK raktár volt odaírva? Mert az ugye Honkong, és máris EU-n kívüli.
EU-s terméknek ez túl olcsó, ha megnézi az ember, azok alapból mindig egy kicsit drágábbak (szerintem), mint az EU-n kivüliek. Pont a linked esetén, a lentebb a termék elírás mellett van egy ugyanolyan cucc, csak spanyolból, sokkal drágábban.
Bár ha így ráteszik az ÁFÁ-t, meg egy kis díjat, még mindig kicsivel olcsóbb, mint az Eustock-os ár, és reménykedj, hogy ne legyen baja, és ne kelljen visszaküldeni, mert az a drága és hosszadalmas mulatság. -
zolmesz
aktív tag
válasz
Wallenberg #15729 üzenetére
Hú, de túlbonyolítod ezt az egészet, pedig fölösleges, csak egy kis olvasás és szövegértés kell hozzá.
Ezeket tedd rá a telefonodra az SD-re (javasolt a külső, nehogy véletlenül leformázd a belsőt menet közben):
Twrp 3.0, ha még nincs fent: [link]
EU multi stabil ROM 7.2.3: [link]
(Igen, van benne magyar nyelv!)A telefon újraindít Recovery módban, elsőként telepíts fel a twrp-t, majd ha megvan, telepítsd fel a ROM-t (ezeket már nem írom le lépésről-lépésre, mások már leírták, levideózták (Youtube)), aztán használd egészséggel, egy darabig elvagy vele.
Szerintem a heti megjelenésű ROM-okkal meg nem is kezdjél, egyelőre nem Neked való a ROM-olgatás.Bocsi, ha kicsit nyers vagyok, de már nem bírtam megállni, hogy ne írjam le
-
zolmesz
aktív tag
válasz
Wallenberg #13393 üzenetére
Processzor:
Note 2: 2 GHz,
Note 2 Prime: 2,2 GHzBelső tárhely:
Note 2: 16 GB
Note 2 Prime: 32 GB
Mindkettő bővíthető micro SD kártyával.Nekem Prime van, az érintőgombok pirosan világítanak, ha ébren van a teló, és igen, ki lehet venni az akksit.
A sebességre meg nem tudok mit mondani, mivel nekem ugye csak az egyik telefon van, de szerintem nem lehet nagy sebességbeli különbség a kettő között. -
zolmesz
aktív tag
válasz
Viktor1979 #13209 üzenetére
Kicsit furcsa a kérdés, de a mai ilyen jellegű alkalmazások szinte mindegyikével lehet videótelefonálni, ha van a telefonon előlapi kamera. Ahogy írták már Skype, Viber, Messenger, Hangouts, és egyéb társaik mind jók erre a célra.
Bocs Viktor, nem neked szólt a válasz, hanem Henker2-nek :-)
-
zolmesz
aktív tag
válasz
Milestone2 #12514 üzenetére
Engem nem kell meggyőzni, én csak a kollégának válaszoltam, aki azt írta (kérdezte?), idézem:
"Meg ha jol ertem akkor a stabil verzio nem tud magyarul, kell a miuihu."
De akkor pontosítok, ha pontatlanul írtam volna, nálam a Stabil Multi EU 7.1.3.0 van, és igen, az tud magyarul -
zolmesz
aktív tag
válasz
Norby86 #12216 üzenetére
Nagy akksi igénybevétel (folyamatos GPS használat) esetén szerintem más telefonok is lemerülnek kevés idő alatt, szóval a Te esetedben nem ez a mérvadó, hanem ahogy mások is írták, tényleg vegyél egy külső akksit, amiről bárhol feltöltheted a telefonod.
Vagy a biciklidre szerezzél be valami hasonlót: [link], és akkor még a mobil töltő feltöltésére sem kell figyelned
Nem tudom, a cikkben lévő linkek és a webáruház él-e még, de hátha igen, vagy ez alapján valami hasonlót biztos találsz a neten. -
zolmesz
aktív tag
válasz
Viktor1979 #11680 üzenetére
Ennyiért biztos, hogy nem eredetit kapsz, én kipróbáltam, és tényleg másolat jött!
A képeken teljesen az eredeti cucc van, ugyanazokat a képeket használják általában, mint az eredeti esetén, és amit küldnek füles, az külsőre tényleg majdnem ugyanolyan, mint az eredeti (főleg ha valaki nem néz utána, vagy először fog ilyet a kezébe), de olyan borzalmasan szar a hangja, hogy nagyon.
(a leginkább külső tulajdonságbeli különbség, hogy az eredetinek a csatlakozóján fekete "csíkok" vannak, nem tudom mi a hivatalos nevük, a hamis esetén meg fehérek)
Én meg is küzdöttem az eladóval, először vissza is kaptam a fele pénzt, majd amikor hagytam egy negatív visszajelzést, rögtön visszaadta a másik felét is.
(most van egy hamis fülesem, ha valakinek kell, szívesen átadom)
De a lényeg, ennyiért nem kapsz új és eredeti fülest, főleg az Ebay veszélyes ilyen téren.
Máshol aztán vettem egy (szerintem) eredetit is már, na az tényleg nagyon jól szól. -
-
zolmesz
aktív tag
válasz
Dévidzon #8890 üzenetére
Ott fent az van írva, hogy "MIUI Magyarország", akkor Neked most nem MIUIHU rom van fent? Az meg frissül OTA-n keresztül, és csak most találta meg a 5.12.10-es OTA-n kiadott rom-ot, mert csúszásban vannak.
Vagy EU-s rom esetén is az van szokott ott fent írva, ami a képen?
Én még kezdő vagyok ebben, csak találgatok, és lehet, hogy nincs igazam -
zolmesz
aktív tag
Valaki használja az alap Zene alkalmazást? Ebben ugye elvileg még a dalszöveg is meg tudna jelenni, de nálam nem jelenik meg. Az mp3-as zenéimben rendesen ki vannak töltve a cím, előadó, album, dalszöveg, de az alkalmazás egyrészt az album mezőben nem azt jeleníti meg, és a dalszöveget sem mutatja.
Valakinél működik ez rendesen?
Tudom, nem nagy probléma, meg lehet is ezzel élni, csak bosszantó, hogy akkor minek szerkesztettem meg rendesen a zenéimet, ha nem látom hasznát. -
zolmesz
aktív tag
Van valakinek olyan, már bevált autós tartója, amit a telefonhoz lehet használni úgy, hogy a töltőt is be lehet menet közben dugni? Pár hete vettem a telefont, de az eddig használt autós tartóm olyan, hogy pont ott van egy tartó láb, ahol a telefon usb csatlakozója van, így pont nem tudom tölteni menet közben
Tudom, lehet keresgélni, de ha valakinek már bevált egy, az küldhetne egy linket, hol lehet hozzájutni. Külföldi oldal is jó.
Köszönöm! -
zolmesz
aktív tag
válasz
Donki Hóte #6513 üzenetére
Nem igazán értem, amit írtál, bocsi.
Egyébként azért csináltam így, mert ezt olvastam ítt a fórumon. EU rom esetén nincs OTA, és szerettem volna egy olyan magyar rom-ot, ami eleve frissebb, és majd OTA-n frissül a továbbiakban.
Egyébként jó kis teló, bár a kamerán tényleg lehetne javítani. -
zolmesz
aktív tag
Megérkezett a telefon, tegnap reggel rendeltem (Eustock), ma délelőtt már itt is volt, pedig a GLS azt írt, hogy 12-15 óra között hozza, szóval gyorsak voltak.
MIUI 7 by xiaomi.eu 5.11.5 fejlesztői ROM van rajta, és beszél magyarul.
Gondoltam felteszem a legújabb magyar romot, letölt, felmásol (nincs benne külső SD, szóval ahova másoltam, remélem a belső gyökér), átnevez, recovery, wipe, majd install, de corrupted hibával nem telepít.
Hm, na akkor letöltöttem megint, majd átnevez, felmásol ugyanoda, recovery, wipe, install, és most feltelepült. Elég érzékeny a lelke a drágámnak, de hát kinek nem.
Vagy a letöltés nem volt jó elsőre (bár második letöltésre is ugyanaz a méret és megnevezés volt), vagy az, hogy a telefonon neveztem át, mindenesetre hátha másnak is akad ilyen problémája első használatbavételkor, gondoltam elmesélem. -
zolmesz
aktív tag
Én is beadtam a derekam a készüléknek, kipróbálom ezt a képernyőméretet, megrendeltem egy Prime-ot az EUstock-tól, remélem, nem bánom meg.
-
zolmesz
aktív tag
válasz
BalanceR #6276 üzenetére
Egész vállalható képek így estefelé egy telefontól, főleg ha nem akar az ember belőle posztert nyomtatni. És egyébként a sima Note telefonnal készültek a képek (ami az aláírásodban van), mert ahogy írták itt sokan, nem egyforma kamera van bennük, Omnivison (sima), vagy Samsung (Prime)?
Nem ismerem őket, hogy melyik a jobb, de van különbség köztük?
Gondolkodom egy ilyen telefon beszerzésén, de elég bizonytalan vagyok, és hogy érdemes-e inkább a Prime-ot venni a kamera és a proci miatt, mert a tárhelyet egy sd kártyával lehetne pótolni.
Na meg valaki itt már emlegette, hogy azért vannak bizonyos problémák (pl. wifi), mert ugyanaz a rom van mindkét telóra, de mégsem teljesen egyformák, de nem tudni, hogy végül is a Prime-osok panaszkodnak többet, vagy a nem Prime-osok. Ennek van alapja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- PS Plus előfizetések
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest