Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jannnni
csendes tag
válasz
zolmesz #19323 üzenetére
Nem. Egy fotó megnézésekor, az "Egyebek" fül lenyitásakor az egyik lehetőség a "Titkos mappához adás". Ha rábökök, a fotó eltűnik az albumból, aztán persze nem találom. Jelszót nem kér.
Ha a fájlkezelő lapját lehúzom, a szokásos gyorseléréses menüsor jön le, mint bárhonnan.
-
grafnet
veterán
válasz
zolmesz #19273 üzenetére
Kinek mi a fontos:
Nekem az 5" FHD volt a fontos és az ár/érték.Gép mellett vagyok egész nap, megy fel minden a felhőbe, nem számít a háttértár. (Amíg az RN2P volt, abban egy 64GB-os mSD is volt pluszban, ugyanezt csináltam - bár nem volt jelentősége.)
16GB-ból 11GB áll rendelkezésre, abból még több mint 6GB szabad, úgy hogy az aktuális TWRP mentés is rajta van (vészhelyzetre). Még nem jött meg az átalakító, de elvileg OTG képes.A kisebb aksi ellenére igen csak jól bánik az aksival: 100%-ról indulva 68-70%-on érek vele haza full BT, mobilnet, 2 SIM. Ha, nem viszem az USB-C-t haza, akkor is bátran nekivágok a második napnak.
A memória használat az nem teljesen korrekt, kicsit több macera van vele, mit az RN2P-vel volt.
A hat magos proci földhöz vágja a a 8×2,2GHz-et! (Nyilván a GPU sem mindegy.)
-
patex1983
őstag
válasz
zolmesz #15849 üzenetére
Ha itt a description alatt megnézed, írja, hogy ez is védi a kamerát
-
-
-
Atrasko
tag
válasz
zolmesz #7445 üzenetére
Nekem ilyen van: [hama-smart-grip-2-smartphone-holder]
Jól tartja a telefont. Ha berakáskor jobb kézre esik az USB csatlakozó, akkor bele lehet úgy is rakni, hogy nemcsak a hangerő, hanem a bekapcsológomb is elérhető a felső részen. Ilyenkor a telefon egy kicsit balra van csúsztatva.
Az alsó két fül hozzáállítható a telefon szélességéhez.
Azért ilyet vettem, mert a tartófülek nem lógnak bele a képernyőbe. Némelyik univerzális tartón elefántfülméretű a megfogó rész.
A tartókonzol felrakáskor gyakorlatilag nekem vízszintes, így szemből nézve nem is látszik, eltakarja a telefon. -
Surda-
őstag
válasz
zolmesz #7449 üzenetére
Én ezen gondolkodom,egyszerű,de tökéletesnek tűnik.
-
-
BalanceR
addikt
válasz
zolmesz #6285 üzenetére
Itt egy rövid videó tegnapról: Letöltés
Ez nem a gyári kamera appal készült, az ilyen fényviszonyok mellet 15 FPSre csökkenti a framerate-et...
Ezt Open camerával vettem fel ISO 100on, így kb 20FPS...
És ez a bajom, hogy nem tudja tartani a fix 30 képkockát, ahogy romlanak a fényviszonyok.. -
BalanceR
addikt
válasz
zolmesz #6279 üzenetére
Nem tudom, milyen képeket lő a prime, de szerintem nem sokban különbözhet ettől...
Szerintem, ha jó áron van, jobban megérheti a prime, a sokat játszol telefonon, egyébként nem.
Buggal, wifi, hangerőproblémával nem találkoztam, egyedül a google smart lockot nem tudom működésre bírni, illetve a videórögzítés minőségével nem vagyok elégedett.55 K-ért szerintem nemigazán van konkurenciája...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest