Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lee56
őstag
''szal a legtöbb ''ilyen szép lesz DX10-ben'' duma kamu''
Annyiban talán jobb lehet azét, még ha csak a teljesitménynövekedést nézzük akkor is dx9es 30fps, dx10ben, ugyanannyi fps-el lehet sokkal kidolgozottabb látvány, több poligonos modellek, nagyobb texturák, fejlettebb particle system, és a sm4-ről se lehet sokmindent tudni, crysisban sem lesz (egyenlőre) -
Raymond
titán
XP alatt nem lesz a driver modell miatt. Az Inq-es cikk egy baromsag volt, ezt le is kozolte Fuad egy masik cikkben ket napra ra.
OpenGL komoly valtozasokon ment keresztul az iden - septemberben atadta az OpenGL ARB az iranyitast a Khronos Group-nak igy a ''klasszikus'' OpenGL es az OpenGL ES fejlesztese jobban koordinalt. Valtoztak az eorviszonyok a csapatban.
GS lesz, ugy hivjak Primitive Shader.
Linkek
Az iranyitas atadasa:
[link]
OpenGL tovabbi tervek:
[link]
Kicsit emeszthetobben leirva:
[link]
Friss diskura kezdete:
[link] -
Raymond
titán
Nam annyira meredek. A DirectX10.1 csak a 10-es finomhangolasa amit mar reg bejelentettek es ez latszik is a linkelt bemutatbol. A valtozasokkal azokat a szuk keresztmetszeteket probaljak emgoldani ami a hardware es software fejlesztes alatt merult fel es mar olyan stadioumban hogy a hardveren nem lehetett valtoztatni. Meg nem is lett volna gazdasagos az adott idoben. A DX10 maga nagy valtozas, ha ezen tuljutottak a felek akkor lehet finomhangolni.
-
djxp01
senior tag
Igen, csak a gf3 ti volt kb 4 éve. Ez a történet most másfél éves időintervallumot foglal magába. és így bukik ennyit, aki a csúcson akar maradni. A DX10hez annyi köze van a dolognak, hogy pl.: most hiába veszek mégegy x1900xt-t sli-ben, ha krvára semmit nem érek majd, ha a dx10et szeretném kihasználni. x800xt-vel kellett vna várni a dx10es kártyákig
-
FireGL
aktív tag
Csak arra szerettem volna rámutatni, hogy az említett HL2, FarCry, UT2004 64bit-es verziója nemcsak annyiban különbözik, hogy 64bit-re van megírva hanem hogy nagyobb a geometriai részletesség és ehez több tömörítetlen textúrát is tartalmaz. 1024x768-ra épphogy elég a 256MB VRAM. De még így a nagyobb grafikai terhelés ellenére is ugyanazon a hardveren több FPS-t tud 64bit-en mint 32bit-en.
Tehát ha pl. a Crysis-t vesszük mint Dx10-es játékot akkor a videoprezentációkban látható grafika szükségessé teheti a 64bit-et, mert oda még a dualcore is kevés lesz 32bit-en hogy élvezhető legyen a játék sebessége. -
-
Speed
addikt
Értem de azt még közel sem tudni hogy én pl. menyivel fogok kevesebbet látni ugyan abból a dx 10 es gameból (pl.:crysis) mint xy dx10 es karival ugye? Merrt azon gondolkozom hogy most veszek valami 7900GS szintű karit és jövő nyár elején cserélek valami értelmesebb dx10 karira szerintem még akkor sem fogok nagy hátrány és elvesztegett garfiakai elemek szenvedni
Meghát ha jól tom egyenlőre dx10 csak a ful csúcs karikban lesz elejinte amik 100k fölött lesznek valahol.
-
Speed
addikt
Azt is jó lenne tudni hogy meddig lesz ez az állapotn hogy a dx10 melett jelen lesz a dx9 is annak okán hogy érdemes e most egy relatíve jobb ''7900GS,X1900GT vagy esetleg egy 7900GTO karit'' vagy elég lesz egy 7300GT annak aki most akar okosan dönteni
Vajon kihúzhatja még egy évig az ember egy dx9 karival úgy hogy aránylag normálisan tud gamelni.
-
Komplikato
veterán
A HALO2 kivételével összes ''bejelentett DX10'' játékról nyilatkozta valaki, hogy utólagos patchel lesz csak DX10. A HALO2 for Vista screenshotok meg olyan randák, hogy akár DX7 is lehetne. Én is csak az El Matador-ból láttam ''DX10'' screenshotokat, de ott mindenhol placeholder textúrák voltak, és semmi érdemleges nem látszott némi ''mégjobban néz ki'' HDR-en kívűl ...
-
donsergiooo
senior tag
Nem lenne értelme a Gpu-t CPUba tenni ...Jó ha egyes feldolgozó egységeket külön válaztunk ..sztem...
Rudi - Szted a DX10 megjelenése (mint irtad elvben teljesen más felépitésű lesz, mert megszünnek a fix feldolgozó egységek, igy minden feldolgozó egység végezhet bármilyen geometriai, shadder számitást) mennyiben változtathatja meg a DX9es kártyáknak a számitási teljesitményét! Gondolom ez nem olyan mint a dx8.1 -ről átállni a DX9-re ugye?
Szal ha van 16pixel pippeline és bekapnék egy DX10-es kódot, vajon az miben nyilvánúl majd meg a DX9-es karin? ... :S Bocs, de csak részben vagyok jártas benne, a programozást meg nélkülözöm...
Szted ugyanúg hasit, egy ugyanolyan poligonszámú, texturázott + shadderelt objektum, mint dx9-esen? ha tetegyük fel, ugyanannyi feldolgozó egysége lenne a DX10-es karinak és a frekije is ugyanakkora lenne! -
mikk2000
őstag
Szia, elsőre is sokat megértettem abból amit írtál, tehát eddig a fejlesztők rá voltak kényszerítve ''előregyártott'' textúrákra azért, mert a PS kód hossza limitált volt.
Magyarán az előregyártott textúrára mint ''pufferre'' volt szükség, mivel az azt előállító kódnak nem jutott hely.
A linket ismertem, bár csak a root-játamit belinkeltél abból látszik hogy ez kőkemény DX programozás, ezért is írtam azt, hogy ténylegesen megérteni teljes valójában csak akkor tudnám, ha programoznám, viszont ha tudnám programozni, nem kérdeztem volna meg
Köszönöm a választ! -
mikk2000
őstag
Emésztettem...de 100%-ra megérteni csak akkor tudnám, ha foglakoznék DX9 programzással.
Azt mindenesetre nehezen tudom elképzelni, hogy mondjuk egy figura elmegy egy gyertya meg egy lámpa mellett, és ügye ekkor a figura minden egyes érintett textúrájának van egy gyertafény, meg lámpafény effektezett textúrája is? -
mikk2000
őstag
''Korábban (DX9-ig) az volt az alapvető teljesítménybeli követelmény, hogy minél kevesebb (lassú) textúrázást használjanak a kódolók és minél több (gyors) számolást. Most, a DX10 kapcsán, olyan hardveres architektúrát építettek fel, aminek nagyon fekszik a textúrázás (valami textúrakezelés-szerűséggel komunikál a VS-GS-PS), szóval fordult a világ.''
Szia, kis felhomályosítást kérek, nem igazán értem, mi az a ''textúrázás'', de csak azóta, mióta olvastam amit írtál, azaz mint írod DX9-ben korlátozták ezek használatát. Én eddig úgy tudtam hogy a ''textúra'' az nem más, mint a kiszámolt 3D (objektum) felületére ráhúzott kép, ami végülis a megjelenítés, azaz amit látok...Ezt pedig korlátozni bajosan lehetne. Dehát ezek szerint ez nem így van,szóval mi az a ''textúrázás''? -
FTeR
addikt
ok. de azért lehetne egy pl ''Mit várhatunk a dx10től?'' vagy ''Miért is várom a dx10et'' jövőbe tekintő összefoglaló elemzés.
kicsit magamért is beszélek =P mert egyszerűbb lenne egy cikket linkelni, mint megpróbálni elmagyarázni azoknak, akik úgy vélik -vmilyen oknál fogva- a dx10 csak a dx9 csinosítgatása.
olyannal is találkoztam, aki kijelentette, h kissebb a jelentősége mint az előző kettő között.
kb úgy képzelem el, mint ezt [link] a cikket, csak részletekbe menőebben. -
Tyberius
aktív tag
Hali!
Na akkor kérdezek én is.
Azt ugye eddig is láthattuk, hogy a játékokban egyre hangsúlyosabb szerepet kap a GPU, a múltkori CPU-GPU párosítós tesztből egyértelműen látszott, hogy a legtöbb konfig VGA-limites. Ez a DX10 modell, ahogy látom, a munka még nagyobb részét fogja áthelyezni a GPU-ra.
Tehát fennáll a kérdés: nem fog ez aránytalan eltérésekhez vezetni a játékok processzor- illetve videokártya-igényei terén? Tehát hogy egy akármilyen szutyok proci elég lesz a gamer gépbe, mert játékok csak a VGA-t fogják igazán megdolgoztatni? Én mondjuk nem lennék ellene a dolgok ilyetén alakulásának, elvégre jobb, ha csak egy alkatrészt kell fejlesztgetni a gépben, mint ha kettőt, de kérdés, hogy az AMD és az Intel is így lesz-e ezzel... -
fiATHaLON
őstag
Köszönöm, a lényeget kezdem leszűrni...
Kicsit nagyobb léptékben használódnak el a mai DX9-es kártyák...
Bár, ha ilyen tendencia lesz, mint az eddigi újításokkal (pl. SM3.0),
akkor egy darabig nem kell félni, mert az is kb. most kezdi kiforrni magát, és
tömegesen megjelenni a játékokban... -
Turmoil
senior tag
Amikor írtam még nem. Csak éppen elképzeltem, hogy az eddigi shaderek közé illesztve mire lehet képes egy kis extra szilícium. No meg a neve is utal a funkciójára.
Most rákerestem és [link] találtam róla valami leírást, ami alátámasztja a feltevésemet, mely szerint ez csak a megjelenítés lehetőségeit bővíti, nem fizikát számol (ütközések, stb...). Nem mindent értek a cikkből, de a lényege, hogy a háromszögekkel lehet trükközni még a kirajzolásuk előtt... -
tjhooker464
őstag
Szerintem az mindenkinek csak jó lenne ha egyszerű lennea portolás! Felpörgetné kicsit az amúgy szerintem nem túl acélos PC s játékkínálatot(bocs ha valakiben ezzel megforgatom a nagykést ez csak személyes vélemény), az MS több játékot adna el(sok fejlesztő cég birtokosa), nekem meg elég lenne egy közepes pc mellett a Wii vagy a Ps3, hogy szinte minden játékkal tudjak játszani. Kánaán lenne.
-
faster
nagyúr
Az OpenGL és DX9 tözött távolról sincs akkora eltérés (lásd Cg, ami crossAPI), mint a DX9 és DX10 között.
Én nem osztom ezt a nézetet.
A GS benn van a VS és PS ''futószalag'' kellős közepén, ahova a CPU elég bajosan tud benyúlni.
Egy jó wrapper osztállyal, ha el lehet rejteni az OpenGL és DX9 közötti különbségeket, akkor el lehet rejteni azt is, hogy a fizikai részt melyik alkatrész számítja ki. Szerintem.
Persze az engine-nek írása még komplexebbé válik, és ezért elképzelhető, hogy még kevesebb engine-gyártó lesz, és több engine-licenszelő.
Nem ismerem azt, hogy a fizikai modellezés mennyire igényel szabadon variálható shadereket, de jelenleg a fix fizikai API kielégítő megoldásnak tűnik. Így az api-ra van bízva, hogyan és milyen hardveren végezteti el a számításokat.
Annak sem látom még az egyértelmű cáfolatát, hogy a GS rendszert a DX9 capsbit rendszerébe vagy az OpenGL bővíthető extension kezelő részébe miért is ne integrálhatnák bele.
[Szerkesztve] -
faster
nagyúr
No, emiatt a máshogy miatt lehetnek gondok, majd meglátjuk.
Erre valók a Havoc vagy az Ageia féle motorok, amik a hardvertől viszonylag függetlenül képesek elvégezni a fizikai számításokat (az Ageia api-ja is úgy van megírva, hogy nem csak Physx kártyán, hanem a CPU-n is képes elvégezni a modellezést, mindezt az alkalmazás szempontjából transzparensen, és a Havocnál is hasonló törekvéseket látni)
Anno a Far Cry, ami híres volt szép grafikájáról, úgy készítették el, hogy működjön DirectX9 és OpenGL felületen is, csodálkoznék, ha nem lehetne megoldani a DX9 - DX 10 - fizikai számítások vonalon a portablitási problémát. -
nem a katonáról beszélek, hanem a rom amin áll. A rom és a pocsolya széle természetellenesen egyenes. Ilyen nincs, legalábbis elég valószínűtlen. Majd talán a DX12 környékén lehetséges ilyen részletek odafigyelésére. A robbanások, meg a filmszerű effektekkel nincs baj, csak a 3D-s terep/környezetre nem fektetnek még mindig akkora hangsúlyt.
-
-
eXodus
őstag
Viszont az atinak egyre kevesebb lesz a nyeresége. (Természetesen 1db-ra nézve)
'' magyar dolgot felejtsük el'' ezt csak megemlítettem h majdnem 20Kba kerülnek itthon a játékok. (Ki lehet számolni ha valaki többet vesz....) Máshol nem említette a magyar viszonyokat.
''Mi a gond a multiplatformos gamekkal?''
-Nekem semmi... és írtam is h ez jó.(Mellesleg szvsz: f*szom se játszik konzolon fpst)
-
Joco
aktív tag
Próbálom értelmezni és én is magyarul írni.
Más szegmensről beszélünk, szerintem ennyi a súrlódás oka. Te apuról, aki bemegy a m*str*l-ba és 60eFt-ért eladják neki az összerakott gépbe a 6600-at, meg mellé vesz a kis Norbinak konzolt. Ő vesz teszem azt 2-3 évente vlmit.
Meg van az a réteg, aki ha még ugyan nem telt el 1 hónap azóta, hogy új kártyát vett, de ha ''lenyomtuk a mocskos *T*-t'' rögtön szalad megvenni az újat.
Az első kategóriára szinte felesleges fejleszteni, mert fogalma sincs, mit vesz meg, szín alapján vásárol nootebook-ot. Tehát tartom azt, hogy a számítógépbuzik, azok akik miatt kell a pr, meg az eredmények. De közgázból mindig gyenge voltam lazán meggyőzöl az ellenkezőjéről -
eXodus
őstag
Azért egy két dologba bele lehet kötni amit írsz.
Pl.:
Nézzük azt hogy mennyi csúcskategoriás kártyát adott el összesen. (Nem csak 1 generációt nézve)
2 év múlva kiváncsi vagyok mennyi haszna lesz az atinak a konzol gpu eladásokból.
Konzolnál nem a HW-t fizeti meg az embert hanem a SW-t... És így már egyből nem tűnik olyan olcsónak mint első látásra. (A méregdrága kiegészítőkről ne is beszéljünk)
(pl egykét húzónév lassan a 20K-t közelíti. Jó magyar árazással)
Plusz egyre terjedőben a multiplatformos gamek (persze ms eröltetésére, ami tul képpen nekünk jó) X360 pl a COD2 népszerű... pfff FPS ... PC az elődökhöz képest csak egy átlagos game.
Jah és nextgen minimum egy normális kijelzőn érdemes nézni. (plazma,TFT...) -
Joco
aktív tag
2 dolog. Szerintem igenis globálisan kell nézni a dolgot, mert egyik nagy gyártó sem lenne ugyanolyan a másik nélkül. Nagyon leesne a kereslet, ha az egyik gyártó nagyon elhúzna, esetleg egyedül maradna a piacon. ''Oszd meg és uralkodj!'' Angliában mióta megy ez, amit itthon mostanában vesznek át a politikába is, amit művelnek a piacon éppúgy a gpu, mint a cpu részlegen. Fej-fej mellett mindig egy kis előnyre tesz szert az egyik, egyértelműen csapatjáték.
Másik. Gamer pc tényleg 2000, de nem hiszem, hogy aki ennyit tud/akar költeni gépre, az megelégszik egy 700 dolláros notebook-alAmi pedig kategóriájában odaillene, az jellemzően legalább egy áron van az asztali megfelelőjével, de inkább 1,5-es a szorzó.
-
Joco
aktív tag
Ezzel viszont egyetlen baj lehet.
De kezdjük az elején. HW-t sokkal nehezebb eladni ma, lassul picit a fejlesztés, úgyhogy mesterségesen gerjesztik a forgalmat. Ez egy dolog, ettől függetlenül még így is rengeteg pénz van benne.
SW a konzol varázsa, a kiadó felé, hogy ''elvileg'' kevesebb a warez.
Ha a kettőt a kényelem kedvéért összefésülik, akkor lehet, hogy csak az én magyar fejemben fordul ez meg, de nagy bukta lesz. Először is, ha a kettő kvázi kompatibilis, akkor a többség nem fog beruházni mindkettőre, ráadásul pc-n könnyebb, ergo meghatározóbb a warez. Így aztán mind a sw, mind a hw eladásokat sikerül kis túlzással lefelezni.
Persze lehet, mesterségesen fenntartani a elkülönülést, de ahogy a pc-s társadalmat ismerem, kb. 2 hónap csúszással jönnének ki, a patch-ek, amikkel pc-n is fut az xbox-os sw és fordítva, tehát, aki csak játszik megveszi a konozlt, mert az az olcsóbb, aki meg mást is csinál, az pc-t vesz, de nem kell neki mellé konzol. Nicht wahr? -
CocooN-z
őstag
De az MS nek sem lenne pálya az hogyha megszüntetné a PC s társadalmat merthogy a konzoloknak sokkal jobb lett az ár/érték arányuk. Saját magától fosztaná meg a bevételei zömét, mégis csak a PC s gamer társadalom van ''egyenlőre'' fölényben, és ha ez megszünne, jelentős bevétel csökkenést eredményezne, nem csak az MS háza táján, ugyhogy nem látm értelmét miért nem egy szinten vannak egyenlőre, mert igy sokan kételkedhetnek -és joggal- a PC s ipar létfontosságában (most jelenleg a PC s gamer piacról dumálok).
-
Joco
aktív tag
A játszható sebességet nehéz megítélni és lehet megint elmérik a dolgot, mint pl. sm3.0-nál. Ez megfelelő tesztkörnyezet nélkül nem is csoda, ez világos, hogy kellemetlen a fejlesztőknek, de mostanában van annyira hosszú egy projekt, hogy szinte mindig jövőbeni hw-re terveznek, ergo annyira nem új a dolog.
A júzer mindig anyázik, de azért mindig meg is van a legújabb vasa és annyi pénzért, talán meg is érdemli, hogy hőzönghessen picit.(7800ról is váltott mindenki 7900-re, pedig nem volt olyan kényszerítő erő, hogy dx10)
Az pedig, hogy az új dx hajaz a konzolra, külön áldás, mert nem kell az alapoktól kezdeni, ha át akarnak ültetni egy játékot.
Nem azt mondom, hogy megváltás lesz, de a sok fikázóval ellentétben nem igazán látom a negatív oldalát -
Joco
aktív tag
Őszintén szólva, az átlag felhasználót szerintem nem érdekli, hogy dx9-ben meg lehet-e csinálni, ha pl. dx10en fut játszhatóan és így néz ki
Itt jön az, hogy dx10 nem a felhasználónak van, hanem a fejlesztőnek, ha tudja használni a toolbox-ot, amit kapott értelmesen, akkor mindenki elégedett. A programozónak könnyebb dolga lesz, a felhasználó nagyobb élményt kap, a piac pedig profitot és mindenki örülIdealista vagyok, mi?
-
orbano
félisten
Igen. Ha lehet bízni benne, hogy ez az integráció tovább folyik, neki lehet állni egy CG-szerű magas szintű arcitektúra megírásának, ami egy egységes API wrapperen fogja implementálni az egészet, zömében DX-en keresztül, a VGA-t használva. Amit esetleg nem, az sem fogja, ahogy elnézem, túlzottan felborítani a DX-es pipelinet.
-
Joco
aktív tag
Már ne haragudjatok egész jól elmulattam rajtatok, DE vlmi nekem nem tiszta. DX10 ugye fejlődés a DX9-hez képest, márcsak akkor is ha pusztán az overhead csökkenését nézzük, ergo nekem ebből az jön le, hogy ha DX10-ben futtatom ugyanazt a komplexitású kódot(tehát nem kap pl. fizikát) akkor gyorsabb lesz. Nem? Nekem ebből az jön le, hogy érdemes az újra fejleszteni, úgy hogy jó hw-n(dx10 gpu+ppu) szép+jó+gyors lesz, dx9.0-re ''lebutítva'' pedig nem annyira szép+gyors. 4200on pedig nem jut eszembe pl. crysis-t futtatni ugye, mert szép meg jó az is csak nem erre van
-
orbano
félisten
Ha idén, vagy év elején megjelennek a DX10 ready kártyák, akkor ne mondd, hogy fél évvel rá nem DX10-es játékok kezdenek el szállingózni.
Az 1+1 év (ideális esetben) pedig teljesen helytálló szerintem 2007 q2-q3-ra is. Sok olyan játék fejlesztése folyik, amit akkoriban terveznek kiadni. Azokhoz reális eséllyel készülhet DX10-es grafikus (fizikai) motor.
Egyébként köszi a diát, csomó fontos dolgot tudtam meg belőle. Ezek után már én sem bízom benne, hogy full DX10-es engine lesz a fenti határidőreElvégre ahogy olvasom, az animációs és fizikai részt az enginekben újra kell tervezni. De azért jövőre elég hamar találkozhatunk majd mondjuk displacement mapes megoldásokkal a vizeknél (rendes 3Ds hullámok, a'la Crytek 2, vagy ez a hó cucc, esetleg ugyanígy sár, stb), amikből egyszerű megírni a degradációt DX9-be.
Amúgy b***ki, kezdhetem előröl az enginetervezést, teljesen másfajta integráció kell ebbe a **** DX10 be. Nem igaz, hogy miért nem képesek egy olyan architektúrát összehozni, ami valami időtálló modellre épül, és lehet hozzá univerzális magas szintű rendszert készíteni. Ezzel teljesen lehetetlenné teszik a kisebb projectek működését és jövőjét
-
orbano
félisten
Pár évet? Nulláról egy játékot, de nem a megjelenítést
A grafika átírása rendszerint 6-12 hónap szokott lenni.
Látom a write-only-mode nálad is aktív azért: leírom 56-odjára, hogy azt nem állítottam, hogy jövőre már csak és kizárólag DX10-es játékok fognak születni. De nyilvánvaló, hogy akinek esze van, az az enginejét DX10-re írja (mellette pedig dx9-re, 8-ra, amire akarja), főleg a komolyabb nevek, akik húzzák az ipart, elvégre játékoknál az egyik legnagyobb marketingerő a csúcsgrafika.
Az új Crytek motor is például teljes mompájában meg-megakad egy mostani csúcs SLI konfiguráción (gondolom a release verzió azért j
tszható lesz ilyen hardveren), ráadásul minden technológiai újítást kihasznál grafikai téren (is). De úgyanúgy el fog rohangálni egy átlagos gépen, mint eddig minden játék. Ez mindig is így volt és így is lesz.
És továbbra is vallom, hogy gyorsan meg fognak jelenni címek DX10-es grafikával, elvégre, amint már írtam, jó reklám. -
afterburner_
őstag
ez így van en anno 2002 tavasz végén - nyar elejen vettem valahogy a 4600-os karimat, aztán rá őszre jött a 9700 pro, de nem valtottam,de 2003 májusában 9800 prora igen
úgy vélem első pár évben nem igazan lesz kihasznalva a dx 10, és akkor amikor meg mar kezdik kihasznalni a jatekok az 1. gen. dx 10-es kartyak meg kevesek lesznek... -
Foglalt név
addikt
Nem csak, hogy nem dobálták el, de én 9600 és 4200 közül is az utóbbi mellett döntöttem és nem bántam meg. Egy évvel később vettem 9800at és így utólag sem érzem, hogy rosszabbul jártam. Sőt dual channelem sem volt és azt sem éreztem igazán
Nem biztos, hogy egy esetleg gyermekbetegségekkel terhes dologra rögtön le kell csapni. 1/2-1 év és letisztul a dolog és látszik, mit érdemes, mit nem.
-
-
orbano
félisten
Szerintem a MS fél attól, hogy a konzolok túlzottan átveszik a játékiparban a domináns szerepet. Hibáa van saját konzoljuk, ez elég nagy bevételkiesést jelenthet, gondolom több hasznot termelnek a PCs iparban, mint a konzoljukkal
Ha így van, valóban érdekük mindent megtenni, hogy a játékfejlesztőknek megérje PCre fejleszteni, a játékosok pedig szívesebben vegyenek PCket konzolok helyett (gondolom ezért is a nagy egységesítés).
A mostani shader model pedig már sokkal kiforrottabbnak néz ki, szerintem hosszabb életű lesz, mint az eddigiek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL T40 EMC Szerver
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest