Új hozzászólás Aktív témák
-
lolee
tag
válasz
Ferdzsoo #191 üzenetére
Szerintem ez egy naggyon bonyolult, szerteágazó téma!
Nekem volt egy sima xbox-om átmenetileg amíg nem volt KP-m gépre. X800pro, 6800, a64 stb után használtam és TETSZETT! az elavult graf és joypad mellet is. Pc-s vok egyébként.
Szvsz: konzolt használni (játszani) jó, Q kényelmes, 100% szórakozás, semmi tökölés... -
lolee
tag
Na engem a ''lófasz'' szócskáért majd lelőttek itt, ti meg itt kedvetekre buzizhattok
.
Egyébként szerintem is több hasznot hoz a tisztelt nagycégeknek ha a társadalom megosztott. Ha érzelmi alapon döntenek sokkal könnyelműbben vásárolnak. Hány vita volt már ebből hogy melyik cég a jobb, meg melyik termék, meg ki a gonosz és jó. Ezeknek a tüzeknek kimondottan jót tesz ha a rivális cégek egymást vádolgatják, az is felspanolja az embereket. Tehát a dolog kulcsa szvsz: több érzelem-több eggyüttes haszon. Kartelbe is, vagy anélkül is. -
lolee
tag
Rudi!
Milyen vpu van az xbox360ban?Úgy tudtam eddig hogy az x1900-hoz hasonló,és dx9es
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Lexus, Toyota topik
- Tesla topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Ford topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest