- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Magisk
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
Hmmm...nem egeszen ertem miert irtad ezt nekem, mert elottem is vilagos es egy velemenyen vagyunk
Azt szerettem volna hogy az emberek ne gondoljak hogy 64 EUR online vagy 75 EUR besetalos uzletben nem sok egy jatekert nyugaton. Mert sok.
Egy megjegyzes a kolcsonzeshez: PC-s jatekokat nem kolcsonoznek es hasznaltan nem arulja semmilyen uzlet. Csak a konzolos jatekokkal foglalkoznak igy. -
rudi
nagyúr
MS-nek egyetlen robotja/gyára sincsen. Sokhelyen írták már, hogy majdnem minden kétféle beszállítótól jön. Így kapásból nem jut eszembe csak az, hogy a RAM-ot a Samsung és az Infineon szállította, de nézz utána. Persze arról pontos infót nem tudok, hogy az ATI-nak mennyi ezen a haszna, de ha egyforintosra váltanák biztos jópár kamion kellene hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest