Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
Hmmm...nem egeszen ertem miert irtad ezt nekem, mert elottem is vilagos es egy velemenyen vagyunk
Azt szerettem volna hogy az emberek ne gondoljak hogy 64 EUR online vagy 75 EUR besetalos uzletben nem sok egy jatekert nyugaton. Mert sok.
Egy megjegyzes a kolcsonzeshez: PC-s jatekokat nem kolcsonoznek es hasznaltan nem arulja semmilyen uzlet. Csak a konzolos jatekokkal foglalkoznak igy. -
rudi
nagyúr
MS-nek egyetlen robotja/gyára sincsen. Sokhelyen írták már, hogy majdnem minden kétféle beszállítótól jön. Így kapásból nem jut eszembe csak az, hogy a RAM-ot a Samsung és az Infineon szállította, de nézz utána. Persze arról pontos infót nem tudok, hogy az ATI-nak mennyi ezen a haszna, de ha egyforintosra váltanák biztos jópár kamion kellene hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Formula-1
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest