- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
donsergiooo #448 üzenetére
A DX9 SM3.0 is már elég szép látványt nyújt. Erre jó példa a 3DMark05(SM2.0) és a 3DMark06(már SM3.0 is) látványbeni különbsége.
Én úgy veszem észre, hogy még csak most kezdenek jönni az SM3.0-ás játékok pedig már itt a DX10/SM4.0. Jóformán még meg sem tudták mutatni a DX9 képességeit, de már itt van az utód. Ami pedig a DX9 vs DX10-et illeti szvsz főleg hardver függő a futtatásuk sebessége, mivel DX9-es játékokkal tesztelték a DX10-es VGA-kat(8800GTX/GTS) ami nagyon meggyőzőnek látszik. Akkor mégiscsak lehet DX9-et futtatni megfelelő sebességen?
Azt nem vitatom, hogy kell a fejlesztés, csak kár hogy féléves ciklusokban és sajnos a pénztárcánk látja kárát.Meg az is érdekes, hogy soha nem dobnak piacra olyan VGA-t, ami mondjuk 2-3 évig kompromisszummentes lenne(pedig megtehetnék).
Például 2-3x gyorsabb kártyával rajtolnának el a 8800GTX-es kártyánál.
[Szerkesztve] -
FireGL
aktív tag
válasz
donsergiooo #342 üzenetére
Vista-ra is lesz DX9 játék nemcsak DX10, de attól az UT2007 lehet hogy DX10 lesz. Reménykedjünk.
-
rudi
nagyúr
válasz
donsergiooo #338 üzenetére
Van egy Vistas blogom itt a PH-n nézd meg. Korábban a beta 2-t már megnéztem NV driver, shaderképesség és egy játék szempontjából. Nemrég raktam fel az RC1-et, egyelőre még nem volt időm tesztelni vele. Amúgy elég sok gamehez kiegészítő kell a DX9 részhez. Nekem pl a Heroes 5 volt ilyen. DX10 teszt, hardver és megfelelő szoftver hiányában még jódarabig nem lesz. Egy Beta 2 tesztet az X Bit Labs is kirakott, nekem hasonló eredmények jöttek ki - van még mit csiszolni.
-
sghc_toma
senior tag
válasz
donsergiooo #335 üzenetére
''DX10? ...Rudi többet tudhat róla, de sztem az is időbe jönn!''
DX10 pont akkor jön, mikor a Vista.. ahogy írtad, már a release candidate-nek is része..
a hiányolt .dll-eket meg bemásolod a 3dMark könyvtárba, oszt minden okk.
q4-et meg própáld futtatni xp compatibility módban.
[Szerkesztve] -
Komplikato
veterán
válasz
donsergiooo #313 üzenetére
A probléma szoftver szintű (lásd Vista VGA driver felépítése, avagy miért NEM lesz DX10 XP alá), ezért DX10 kód NEM fog futni DX9 hardware-en, tehát a programozó kénytelen lesz mindkettő változatot beleírni a programba. Viszont a DX9 kártya DX10 driveren keresztül DX9-ben lehet gyorsabb lesz, mint DX9 alatt volt. Már ha igaz a jelenlegi drivermodelből fakadó 70-80%-os malmozása a GPU-nak ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- EA Sports WRC '23
- Ingatlanos topic!
- Mobil flották
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel topik
- Nintendo Wii U
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest