Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
válasz
afterburner_ #158 üzenetére
Hát sztem ez nemigaz, inkább az elsőhöz hasonlitanám...
[link]
mod: Nézd kapásból az árnyék hogyan vetül a vízre és hogyan töri azt meg, meg maga a hajó hogyan tükröződik, sztem az egyeshez több köze van.
[Szerkesztve] -
rudi
nagyúr
válasz
afterburner_ #153 üzenetére
Nolám, az első DX10 csúsztatás az M$ felől, amit említettem
Ez NEM BIZTOS, hogy DX10!!! Ahogyan a linklet fórumon is íták, ilyet DX9-cel is lehet csinálni, nagy kérdés, hogyan fog futni. Már ma, DX9-ben sem arról van szó, mit LEHET megcsinálni, hanem arról mit lehet mecsinálni, úgy, hogy fusson is.
-
Thom!
veterán
válasz
afterburner_ #153 üzenetére
ezt DX9 is meglehet csinálni..
-
orbano
félisten
válasz
afterburner_ #99 üzenetére
első pár év? LOL
szerintem már 2007 második felén nem lesz olyan engine, ami ne DX10-re fejlesztenének. Ki az a marharépa programozó, aki inkább olyan API-ra fejleszt, ami sokkal kevesebb lehetőséget nyújt és lassabb, mint az utódja?
Akinek pedig most 130k-s VGA-ja van, az meg mit sír? Ha ennyi pénzt költhet arra, hogy játsszon, akkor ne panaszkodjon, lesz pénze a következőre is. A High-End VGA piac mindig is ilyen volt, miért kellene, hogy ezek után másképp legyen?
Egyébként DX10-ből van kint béta? Vagy lesz? Megyek körbeszaglászok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest