- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- 8300 mAh, maradhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
CocooN-z
őstag
Ez a COD 3 as előzetesek nekem egy turbózott COD2 esnek tűnik. Sztem ha megjelenik jobb lesz, ez csak egy hír hogy lesz cod3, mint ingame preview.
-
CocooN-z
őstag
De az MS nek sem lenne pálya az hogyha megszüntetné a PC s társadalmat merthogy a konzoloknak sokkal jobb lett az ár/érték arányuk. Saját magától fosztaná meg a bevételei zömét, mégis csak a PC s gamer társadalom van ''egyenlőre'' fölényben, és ha ez megszünne, jelentős bevétel csökkenést eredményezne, nem csak az MS háza táján, ugyhogy nem látm értelmét miért nem egy szinten vannak egyenlőre, mert igy sokan kételkedhetnek -és joggal- a PC s ipar létfontosságában (most jelenleg a PC s gamer piacról dumálok).
-
CocooN-z
őstag
Az instict et náttam énis, azt nagyon megdolgozták pc shez képest, mai szemmel a Far Cry már (legalábbis nekem) Nem Olyan szép, persze amikor az elején kinézünk először a résen a szabadba az még mindig brutális, meg egyéb tájkép is, de ilyen közelségből már nem lenne annyira ütős.
-
CocooN-z
őstag
válasz
afterburner_ #158 üzenetére
Hát sztem ez nemigaz, inkább az elsőhöz hasonlitanám...
[link]
mod: Nézd kapásból az árnyék hogyan vetül a vízre és hogyan töri azt meg, meg maga a hajó hogyan tükröződik, sztem az egyeshez több köze van.
[Szerkesztve] -
CocooN-z
őstag
válasz
VaniliásRönk #119 üzenetére
Jóvanna, akkor ugy értem hogy DX levelben előrébb volt mindig na
Aztán az x800 idejében megálltak, (vis 9700 től a dx9 nél, max sm2.0B) és az nv beelőzte az sm 3 al, ami akkoriban persze feles volt. -
CocooN-z
őstag
Tetszik, de az a regiszter tömbös újra próbálkozás nem tetszik, nem tudom mi oknál fogva kapaszkodnak ''vissza'' ebbe a cuccba. De az hogy régebbi vga t (dx9+sm3 as) megtarthatod és faraghatsz belőle PPU t, az jól hangzik.
Jah és az offolást plz Kikapcs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest