- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joco
aktív tag
Próbálom értelmezni és én is magyarul írni.
Más szegmensről beszélünk, szerintem ennyi a súrlódás oka. Te apuról, aki bemegy a m*str*l-ba és 60eFt-ért eladják neki az összerakott gépbe a 6600-at, meg mellé vesz a kis Norbinak konzolt. Ő vesz teszem azt 2-3 évente vlmit.
Meg van az a réteg, aki ha még ugyan nem telt el 1 hónap azóta, hogy új kártyát vett, de ha ''lenyomtuk a mocskos *T*-t'' rögtön szalad megvenni az újat.
Az első kategóriára szinte felesleges fejleszteni, mert fogalma sincs, mit vesz meg, szín alapján vásárol nootebook-ot. Tehát tartom azt, hogy a számítógépbuzik, azok akik miatt kell a pr, meg az eredmények. De közgázból mindig gyenge voltam lazán meggyőzöl az ellenkezőjéről -
Joco
aktív tag
2 dolog. Szerintem igenis globálisan kell nézni a dolgot, mert egyik nagy gyártó sem lenne ugyanolyan a másik nélkül. Nagyon leesne a kereslet, ha az egyik gyártó nagyon elhúzna, esetleg egyedül maradna a piacon. ''Oszd meg és uralkodj!'' Angliában mióta megy ez, amit itthon mostanában vesznek át a politikába is, amit művelnek a piacon éppúgy a gpu, mint a cpu részlegen. Fej-fej mellett mindig egy kis előnyre tesz szert az egyik, egyértelműen csapatjáték.
Másik. Gamer pc tényleg 2000, de nem hiszem, hogy aki ennyit tud/akar költeni gépre, az megelégszik egy 700 dolláros notebook-alAmi pedig kategóriájában odaillene, az jellemzően legalább egy áron van az asztali megfelelőjével, de inkább 1,5-es a szorzó.
-
Joco
aktív tag
Ezzel viszont egyetlen baj lehet.
De kezdjük az elején. HW-t sokkal nehezebb eladni ma, lassul picit a fejlesztés, úgyhogy mesterségesen gerjesztik a forgalmat. Ez egy dolog, ettől függetlenül még így is rengeteg pénz van benne.
SW a konzol varázsa, a kiadó felé, hogy ''elvileg'' kevesebb a warez.
Ha a kettőt a kényelem kedvéért összefésülik, akkor lehet, hogy csak az én magyar fejemben fordul ez meg, de nagy bukta lesz. Először is, ha a kettő kvázi kompatibilis, akkor a többség nem fog beruházni mindkettőre, ráadásul pc-n könnyebb, ergo meghatározóbb a warez. Így aztán mind a sw, mind a hw eladásokat sikerül kis túlzással lefelezni.
Persze lehet, mesterségesen fenntartani a elkülönülést, de ahogy a pc-s társadalmat ismerem, kb. 2 hónap csúszással jönnének ki, a patch-ek, amikkel pc-n is fut az xbox-os sw és fordítva, tehát, aki csak játszik megveszi a konozlt, mert az az olcsóbb, aki meg mást is csinál, az pc-t vesz, de nem kell neki mellé konzol. Nicht wahr? -
Joco
aktív tag
A játszható sebességet nehéz megítélni és lehet megint elmérik a dolgot, mint pl. sm3.0-nál. Ez megfelelő tesztkörnyezet nélkül nem is csoda, ez világos, hogy kellemetlen a fejlesztőknek, de mostanában van annyira hosszú egy projekt, hogy szinte mindig jövőbeni hw-re terveznek, ergo annyira nem új a dolog.
A júzer mindig anyázik, de azért mindig meg is van a legújabb vasa és annyi pénzért, talán meg is érdemli, hogy hőzönghessen picit.(7800ról is váltott mindenki 7900-re, pedig nem volt olyan kényszerítő erő, hogy dx10)
Az pedig, hogy az új dx hajaz a konzolra, külön áldás, mert nem kell az alapoktól kezdeni, ha át akarnak ültetni egy játékot.
Nem azt mondom, hogy megváltás lesz, de a sok fikázóval ellentétben nem igazán látom a negatív oldalát -
Joco
aktív tag
Őszintén szólva, az átlag felhasználót szerintem nem érdekli, hogy dx9-ben meg lehet-e csinálni, ha pl. dx10en fut játszhatóan és így néz ki
Itt jön az, hogy dx10 nem a felhasználónak van, hanem a fejlesztőnek, ha tudja használni a toolbox-ot, amit kapott értelmesen, akkor mindenki elégedett. A programozónak könnyebb dolga lesz, a felhasználó nagyobb élményt kap, a piac pedig profitot és mindenki örülIdealista vagyok, mi?
-
Joco
aktív tag
Élőben is egész meggyőző, xbox-on és 7900gt-n néztem cod2-t és először voltam szomorú, hogy pc-m van
-
Joco
aktív tag
Már ne haragudjatok egész jól elmulattam rajtatok, DE vlmi nekem nem tiszta. DX10 ugye fejlődés a DX9-hez képest, márcsak akkor is ha pusztán az overhead csökkenését nézzük, ergo nekem ebből az jön le, hogy ha DX10-ben futtatom ugyanazt a komplexitású kódot(tehát nem kap pl. fizikát) akkor gyorsabb lesz. Nem? Nekem ebből az jön le, hogy érdemes az újra fejleszteni, úgy hogy jó hw-n(dx10 gpu+ppu) szép+jó+gyors lesz, dx9.0-re ''lebutítva'' pedig nem annyira szép+gyors. 4200on pedig nem jut eszembe pl. crysis-t futtatni ugye, mert szép meg jó az is csak nem erre van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest