Új hozzászólás Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz
Firestormhun #393 üzenetére
Jogos.
Elnéztem, mi maradt a vágólapon.
De valóban ott is megtárgyalták.
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
válasz
Firestormhun #387 üzenetére
Nekem 2 hete ilyen van
Elég kellemetlen úgy használni, hogy kb. 0 a támogatottság
[Szerkesztve] -
Foglalt név
addikt
válasz
Firestormhun #383 üzenetére
Hogy hogyan kéne müködnie az érdekes kérdés, ahogy jelenleg áll az pedig siralmas. Mondjuk engem az azért érdekelne, hogy hogyan kerül forgalomba egy olyan hw, amihez nincs oprendszer, api és driver. Ettől függetlenül én örülök a dx10-nek, meg a us-nek. Remélem pár hónap múlva már használni is tudom a ''modern'' gépem
-
Foglalt név
addikt
Nem csak, hogy nem dobálták el, de én 9600 és 4200 közül is az utóbbi mellett döntöttem és nem bántam meg. Egy évvel később vettem 9800at és így utólag sem érzem, hogy rosszabbul jártam. Sőt dual channelem sem volt és azt sem éreztem igazán
Nem biztos, hogy egy esetleg gyermekbetegségekkel terhes dologra rögtön le kell csapni. 1/2-1 év és letisztul a dolog és látszik, mit érdemes, mit nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Anime filmek és sorozatok
- Környezetvédelem
- További aktív témák...
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest