- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Sony7
addikt
válasz
aszti75 #4425 üzenetére
Hogyne lenne jó. Én ha jól emlékszem, 2 okból váltottam romot:
A felső redőny lehúzásakor megjelenő plusz ikonok miatt. (aminek egy részét egyébként már helyettesítettem automatizálóval).
A másik meg, nálam sokat vacakolt a wifi csatlakozással, de közben kiderült, lehet, hogy a modem volt a ludas. (tp-link)
Ja, és még egy, néha szellemképesen lefagyott, de tudtommal más nem járt így, és gyanítom, hogy akkor egyszerre ment (vagy csak akart menni) több, GPS- t használó progi is.
Ennyi. Akinek nincs baja agyárival, annak felesleges váltani. -
7Sony7
addikt
válasz
aszti75 #4403 üzenetére
Az lehet, de napi szinten használom a gps-t, nincs mindig kedvem kapcsolgatni.
Laci laci: fene megeszi. Cdak a naptár szinkron és a névjegyzék szinkron van bekapcsolva. Ezt miért kell egésznap nyomatni. Komolyan mondom, az androidban a gyári, googlés cuccok vannak a legvacakabbul megírva.
-
7Sony7
addikt
válasz
aszti75 #4399 üzenetére
A keresőt fagyasztottam, de a másik kettő jogos. Én is szidom a mamit a googlénál, miért kell ennyi ébresztés, mikor szinte minden g cucc ki van kapcsolva. Ettől függetlenül nálam nem merül otthol wifivel csak keveset, viszont úton bekapcsolt adatkapcsolattal merül szépen, de nem tudtam rájönni miért.
Sem a w detector, sen a bbatt stat nem tudja. -
7Sony7
addikt
válasz
aszti75 #4389 üzenetére
Valami akkor sem jó ott. Annyira le kell, hogy tudd halkítani, hogy szinte ne is halld. A viper4android ban esetleg próbáld meg lentebb venni az egész hangerőt. A navit csak azért írtam, mert nálam az kavart be, de más is kutyulhat.
A gravitybox hoz fel kell tenni az xposed framework -ot az xda ról. (google kereső biztos behozza.)Ha fent van, abból feltenni a gravity-t, mert annak a része. Többet erről nem tudok, mert én csak az átlátszóság menedzsment miatt használom.
-
Victoryus94
őstag
válasz
aszti75 #4380 üzenetére
Érdekes, nálam inkább az szokott a gond lenni, hogy nem hallanak jól, de többnyire megfelelő -közepesre állítva- a hangerő.
Szerintem csak valóban ordítanak a vonal túlsó végén.. (apám is azt szokta, már anyám is rászokott.)
Komolyan.. járkálnak, és közbe kiabálnak (apám még be is dugja a fülét), azt hiszi, ha ő hangosabb majd jobban fog hallaniUi.: Hangbeállításoknál ki lehet választani 2 féle zenei hatást. Próbáld ezt átállítani. Esetleg állítsd be valamelyiket, és kapcsold ki.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
aszti75 #4289 üzenetére
Megy tökéletesen, picit képhibás, de full oké minden. ROM cserénél legtöbbször wipe data/cache/dalvik cache kell, utána meg update from sdcard, choose zip, és itt kiválasztod az a ROM-ot, amit ráraktál előzőleg az SD-re (zip fájl)
Okézod, telepít, reboot, picit vár, és kész.
-
7Sony7
addikt
válasz
aszti75 #4246 üzenetére
CWM alól simán megy, de figyelj oda, ami nekem van CWM, az felcseréli a külső és belső SD-t. Ezért én pl. mindig kiveszem az SD-t, mikor wipeolok, formázok cwm alatt.
A smoothság launcher, governor, és minfree beállítás függő.
Van magyar nyelv.
A többit nem nagyon ismerem, de a xperiamod nál legtöbb a szabad ram, viszont legrosszabb a térerő.
Ott számít, ahol egyébként is gyenge. A miuimod jó térerőben, kicsit több a "kacat", de lehet gyomlálni, és amgy jó. A térerő miatt én ezt használom.A cseh romról majd valaki más... Nálam nem sokat volt fent.
Új hozzászólás Aktív témák
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V50 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V3 - i5-10400F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V2 - i3-14100F -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Bitmain Antmimer K7 63.5th ckbminer
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V4 - R5 5500 -1660 SUPER 6GB -16GB RAM -500GB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest