- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoolika87
csendes tag
Elég sok guglizás után meg kell állapítsam, hogy talán átment kifutóba a készülék? Nagyon sok helyen nem lehet kapni, ahol pedig lehet, drágább 30-40 dollárral is, mint annó, amikor én is rendeltem szeptember végén...
Még várom a Geekbuying válaszát, amint írnak, jelzek neked is, hogy várható-e még hozzájuk a készülék! -
circum
csendes tag
Ennyiért vedd a magyar oldalon! Nekem nov-dec-ben kettőből kettőt vámoltak, szóval sztem ingyé' adják...Azért ránéztem, mert ez nagyon reklámár -- átverés az egész oldal! A te nevedben megrendelik az aliexpressen, eltesznek cca. 4-5e ft-ot, és minden kockázat (szállítás, hibás teljesítés, garis ügyek, vám!!) a tiéd. Sztem fogyasztóvédelmileg is necces ez a bolt...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest