- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bisztricz
csendes tag
Hali
root után otg-vel miért nem használ semmit???
pls help
-
bisztricz
csendes tag
Segítséget kérnék! Tegnap este telefont lehúztam a töltőröl és utána még mindíg kijelezte a töltést, gondoltam majd eltűnik onnan. Most nemrég megnéztem még mindíg jelezte és amikor lezártam a kijelzőt eloltódott a kis piros led és se kép se hang. Töltőn pirosan villlog és nem reagál semmire. Van egyáltalán ezen a telefonon reset gomb? Ha igen hol? Valaki segítene mert nem szeretnék még elbúcsúzni tőle.
-
bisztricz
csendes tag
Nekem most akadt egy olyan problémám a telefonnal hogy ha nézek egy videót akkor 1-2 perc után kidob és kiírja hogy Fennmaradó tárhely: 1,13gb és ha visszanyitom elölről kezdi a videót. Erre tudok megoldást?
-
bisztricz
csendes tag
Na most lehet gond lesz. Aki nemrég rendelt kínából, hiradóba volt hogy áfa meg még vám is mehet az Európán kívülről behozott cuccokra...
Így már vehettem volna itt Magyarországon is egyet és még jobban is jártam volna.
-
bisztricz
csendes tag
Ez amúgy lehet, hogy egy hülye kérdés, de honnan jövök rá ha megfogják vám-on?
-
bisztricz
csendes tag
nemtudom valaki kérdezte-e már de a multitasking és a vissza gombot valahogy fel lehet cserélni?
nagyon idegesítő android 4-es telónál ha fordítva van...
előre is köszi
Ui.: még nem jött meg a teló de már meg van rendelve focalprice-ról
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3020, 91% Akkumulátor
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest