- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maximum1
őstag
Köszi!
Ugyan így látom én is a dolgokat, én G3S-ről váltottam Haier-re mert brutális nagydarab a jiayu és nekem a dizájnja nem jött át.
Amikor kinyitottam a dobozát WTF! kb 2hét alatt szoktam meg, de nem szerettem soha, viszont nagyon hiányzik. :-)
Talán annyi hogy a fényképező része klasszisokkal jobb a G3S-nek.
Nem kizárt hogy visszatérek a jiayu-ra, de mint ahogy írtad a 60$ felár nagyon sok, egy tab ára :-) -
gipsztigris
addikt
Korrekt összehasonlítás!
Szerintem a Haier az egyik legjobb készülék lenne, ha a készülékház anyaga nem ment volna el a Barbie játékok felé. Ettől eltekintve az összerakás pontos, nincsenek hézagok, a nyikorgás is csupán az anyagminőség miatt fordul elő időnként.
.....és tényleg! A doboz alján ott vigyorog a fólia! -
gipsztigris
addikt
Miért raktak a Samsungokba 750 megát?
Nézzétek! Egy biztos! Hogy mennyi virtuális memóriát használ az egy dolog, de a fizikai RAM chip méretén ugyebár nehéz változtatni. Ha egy gigás modul került bele, akkor egy gigát fog látni, függetlenül attól, hogy mi és mennyit használ belőle. Többet ez ügyben nem kívánok szólni, mert csak off lesz belőle, de SZERINTEM ebben NINCS 1 GB RAM!....de ettől még jó kis telefon ez.
-
Maximum1
őstag
Itt panaszkodik egy Spanyol hogy a wifi nem ment és csinált egy hergelt romot.
35311 romról ír, lehet valamit rosszul csinált.
Még ma megnézem mit csinált a fickó. -
-
Whiskys
csendes tag
Ugyan azokat a frekvenciákat kapcsolgatja, csak valamivel gyorsabban vált fel. Egy advanced ondemand-nak fogható fel, számomra nem észrevehető az akksin, hogy többet fogyasztana mert használom folyamatosan és töltöm amint kell.
Kicsit más: Érdemes felrakni a 4.1.2-es romot? Van más hibája a Viber-es mikrofon parán kívül?
-
A Pandawill az a cég, aki "partiban" van lassúságban a focalprice-szal. Persze jó termékeket küldenek, de ez a méret hátulütője. Mind a Pandawill, mint a focalprice nagy boltnak számít (bár nem akkorának, mint a dx, ami ezeknél is lassabb szokott lenni), de nem olyan fürgék és rugalmasak, mint a kis minideal.
Valamit valamiért... -
Maximum1
őstag
Ennyi
A Call Baring settings-nek van menüje, ennyi, ficsőrökMég telepítésnél a jobb sarokban van egy kis hibája, nem tudom minek kéne ott lennie.
Viszont rettentő gyors, mintha egy másik telefon lenne a kezemben.
Tottal Commanderrel és a pluginjával mozgatom a dolgokat, gyorsabb mint volt. -
Maximum1
őstag
Müxik, de csúnya piros és ........kép
Teljesen használható amúgy.
Most végre nyomhattam neki wipe-t, csinálja a dolgát.Ezzel tudok a romról zip.-et menteni ami utána telepíthető?
-
Keeperv85
nagyúr
Nem a BL, annak nincs köze hozzá. A többi fájl, amit flashel. Valószínűleg kevés a system magában. Lásd: pü.
A magyar fordításhoz elég kéne legyen a system és a boot.img. De olyan telón kéne majd "tesztelni", ami még szűz. (Miközben kitalálom mi lett a CWM baja, hogy most nem megy...
)
-
madrac
senior tag
Úgy látom te se tudod abbahagyni! Nem én voltam az aki kötekedett! Te írtad rosszul már a legelején a felbontás dolgot, amit helyesbítettem, de ezt csak nem voltál képes elfogadni és vitatkozol, rugózol ugyanazon a témán azóta is! Ehhez csatlakozott még Keeperv85 is.
Kértem, hogy fejezzük be, ne tegyük tönkre a témát, írjátok le privát üzenetben, ha még mindig nem tiszta valami, vagy valami problémátok van továbbra, de NEM, azóta is ugyanúgy vitatkoztok (komolyan mint az oviban!), és nem tudtok leállni! -
madrac
senior tag
Úgy látom nem voltam elég világos már a legelejétől fogva, de ha gondolod akkor tegyük tönkre a topikot ezzel az üres vitatkozással amit csináltok Keeperv85-el együtt.
Leírtam a tényeket a felbontásról, nem én voltam az aki ezt még most sem képes értelmezni. Nem nekem van problémám még mindig a felbontással.
Várom a további szájkaratét, vagy szólhatunk moderátornak is, hogy törölje ki az egész üres vitatkozást, mert semmi értelme annak amit csináltok. -
madrac
senior tag
De azt írtad, hogy a felbontás is ugyanakkora, ami nem igaz!
Ezért kicsit PR szagú hd felbontásúnak reklámozni a telefont, ha a gombok miatt az applikációk által felhasználható valós felbontás ennél kevesebb. Kb. mint a tárhely esetében, amikor megadják a teljes memória méretét, beleértve az android rendszer által lefoglalt részt is ami nem felhasználható.
Vagy mikor nettó fizetés helyett, a sokkal magasabb bruttó fizetéssel reklámoznak egy állást..
A teljesítményre nézve azért nem elhanyagolható, hogy így 5-10%-al kevesebb pixellel kell számolni.Akkor szét kellene választani a rom felrakást és a rom mentést, amihez másik recovery kell (ami a rom felrakásának nem feltétele), és külön kellene erre egy leírás, mert a kettő nem feltétlenül tartozik egybe. Szerintem.
-
madrac
senior tag
Ezt mondom én is, de a felbontás nem ugyanakkora, pont a gombok miatt, mint ahogy a korábbi hsz-edben írtad, hanem 100 pixellel kevesebb!!
Na mégegyszer: a teljes kijelző fizikailag 1280x720 pixel, ami gyakorlatilag a gombok miatt csak 1184x720! És a teljes képernyős applikációk ennyit látnak!
Remélem mostmár érthető...Úgy tudom valami gyári recovery alapból van rajta, ráadásul lehet hogy angol is. Azzal nem lehet lementeni? De szerintem ezzel te már lehet nem találkoztál, mert felülírtad...
-
madrac
senior tag
A hasznos terület, és ezáltal a felbontás is kisebb. Ha nem így lenne, akkor a készülék adatok és az Antutu is 1280 x 720 pixelt írna, de nem így van! Akkor is ha fejre álltok!
De pont te is írtad már korábban, hogy a gombok ebből jönnek le!
A programok csak akkora kijelző területet tudnak kezelni amit a készülék megad nekik, nagyobbat nem!
1280 x 720 pixel a kijelző teljes fizikai felbontása mindennel együtt!Melyik CWM-re gondolsz? Amit ők ajánlanak? RecoveryCofface.rar ?
A gyári recovery-vel nem megy fel a gyári mentett rom vagy mi?
Ja nem tudjuk, mert nincs ki kipróbálja... -
Minideal-en ha reggel leadod a rendelést (reggel 8 óra az ott du 3 óra), akkor van, hogy pár órán belül már jön a tracking szám, néha egy hét műlva pedig a telefon is. Náluk a rekord a 6 napos utazás, rendelés feladásától számított 7. napon már a kezemben volt a készülék.
-
madrac
senior tag
-
madrac
senior tag
Biztos hogy nem tűnik egy fontos terméknek, és max csak a kínai változattal foglalkoznak. Ha jól tudom a forráskód lefordítása előtt kell belerakni egy rom-ba a nyelveket, szóval azt lehet hogy még ők megcsinálták 1x 2012-ben, de aztán ennyi. Ezért írtam korábban, hogy 0 support-ja van
-
madrac
senior tag
Én megtaláltam, bár ez lehet csak valami fórum
[bbs.haier.com]
Ez szerintem a hivatalos kínai firmware. Asszem valamelyik itteni oldalon olvastam azt is hogy ugrik a gari, már nem emlékszem mivel kapcsolatban volt kiírva, szoft, BL, vagy root.. De általában véve az tény, hogy kevésbé foglalkoznak vele mint az itteni nagy márkák, de sose lehet tudni. Minél nagyobb egy cég, annál jobban figyel erre. Ha olyan hibája van hogy be se kapcsol, akkor tényleg több az esély rá hogy nem nézik, vagy nem tudják megnézni -
madrac
senior tag
Jól hangzik, csak a multilangos vagy 4 rugóval többe kerül, az pedig akárhogy számolom, több mint 10%-os különbség
Fogalmam sincs kit izgat a nyitott BL, és kit nem. Olvastam én már olyan történetet is ahol visszadobták valakinek a készülékét garanciális ügyintézésnél, merthogy mókolt szoftver volt a telónBoltot, telefon típust ne kérdezze senki, mert nem emlékszem. A Haier nem biztos hogy az a kis kínai sufni cég aki szarik bele, de ez majd csak akkor fog kiderülni, ha valaki visszaküldi.
Van még itt olvasnivaló: orosz barátaink fóruma, spanyol barátaink fóruma
-
madrac
senior tag
Tök mindegy miért tetted fel, csak azért írtam, hogy akár a te példádból kiindulva, nem csak kizárólag a kínai változat tulajdonosai fognak romolni, hanem mások is. Mivel korábban azt írtad hogy ők nem fognak ezzel szarakodni. Pedig de. Előfordul hogy kell.
Szerintem annyit romoltál már, hogy a tied már biztos unlock-olva lett, ha eddig nem volt. Ha most felment az a cwm ami eddig nem, akkor valószínűleg a tied is lock-olt volt. Akkor viszont ebből a szempontból ugyanaz a kínai és a multilangos teló is, leszámítva az androidot. Viszont lehet hogy az unlock-al ugrott a gari... nem tudom mennyire nézik ezt. Visszazárásról nem olvastam sehol. -
madrac
senior tag
Te is szarakodtál vele, pedig multilang rommal kaptad.. Meg lehet hogy nem mindenki akar leragadni 4.0.4-nél.
Azt még senki se tudja hogy a kínaira ez a multilang rom hogy megy fel. A flesselő bat fájlban van unlock parancs?
A cwm nem biztos hogy azért nem ment fel mert zárt volt a bootloader. Te se tudod hogy miért nem ment fel. Viszont ha a tied is lock-olva volt, de az általad használt bat fájlokkal unlock-oltad, akkor mostmár fel kell mennie annak is, ha ez volt a gond, de ezt nem tudjuk még.
Milyen fórumot linkeljek? Én is csak a google keresőt használtam.
Van ez a kínai fórum pl: [bbs.360.cn] -
madrac
senior tag
De mégis simán felment ez a nem hivatalos rom is neked. Lehet hogy ennek a bootloader-ével nem kell csinálni semmit, a kínait viszont unlock-olni kell. Mindenesetre akkor az se biztos hogy a tiedé nyitott volt, de a kínai szerintem ziher hogy zárt, ha csak nem valami szolgáltató függőként is árulják kint, és azért volt zárt az övék.. Leginkább akkor leszünk okosabbak, ha valaki megkapja a kínait és majd felakarja rakni rá a multilang romot.
Ha jól láttam a fastboot oem unlock paranccsal unlock-olják.(#212) fateless: az már egy másik dolog, a tények számítanak, nem a körítés. Csak elgondolkodtam ezen..
-
Maximum1
őstag
-
madrac
senior tag
Kár volt azért a multilang rom-ért. Ha valaki még le tudná menteni a telójáról, talán fellehetne rakni más készülékre is, mint ahogy a többi romot. Én is kerestem multilang romot, de mindenhol mindenből csak a kínai van úgy látom.
Azért a 0 termék support elég nagy negatívum..Vagy megveszi valaki a nemzetközi rommal és élete végéig azt az őskövületet kénytelen használni, vagy a kínai/angol változatot play áruház és gapps nélkül.
Mondjuk az se túl biztató, hogy mindenki rögtön szabadulni akar a készüléktől, de ilyenek után nem csodálom...
-
madrac
senior tag
Csakhogy neked nemzetközi verziós telefonod van, nem kínai. Erre ráraktál egy kínai custom romot nemde? Ezzel viszont kínai verziós telefont sikerült csinálnod amivel felülírtad a bootloader-t, recovery-t, mindent, amire nem megy fel a gapps, de play van benne?
Mielőtt ráraktad a custom kínai romot, a gyári nemzetközi romot lekellett volna menteni valahogy.
Jó volna részletesen leírni, hogy mit csináltál, mert ez nekem így nagyon zavaros.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Formula-1
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 384GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD, ASUS 1660 6GB
- Asus ROG X13 Flow 2in1 Touch WUXGA 120Hz Ryzen9 5900HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Lenovo Legion Go 512GB.SSD. MAKULÁTLAN/KARCMENTES,GARANCIÁS. CSERE IS,OLVASS.
- HP, Dell és Lenovo BIOS jelszó eltávolítás, 1 hét próba garival
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest