- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- iPhone topik
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gaben1117 #558 üzenetére
system mappa alatt, ezért kell pár módosítás, hogy megtaláld. ES File Explorer kezdő mappája legyen csak egy sima " / " jel.
ROOT Settings alatt pipálj ki mindent.
Majd navigálj vissza, és keresd meg a system mappát, abban is a build.prop fájlt. Mentsd ki SD kártyára. Majd a systemen belül nyisd meg szövegszerkesztővel (ES Note Editor pl. alapból benne van) Írd át ezt a pár sort, hasonló hardverrel szerelt készülékre:
ro.product.model=
ro.product.brand=
ro.product.name=
ro.product.device=
ro.product.manufacturer== után kellenek a dolgok, mint pl. így:
ro.product.model=SGH-T959
ro.product.brand=Samsung
ro.product.name=SGH-T959
ro.product.device=SGH-T959
ro.product.manufacturer=SamsungEz csak példa, ha S2-re akarod átírni, akkor I9100-at írj a megfelelő helyekre, és Samsungot.
Mentsd el, majd töröld ki a build.prop.bak fájlt, és indítsd újra a telefont.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
gaben1117 #556 üzenetére
Simán.
build.prop átírása.
ES File Explorerrel át tudod írni, csak ROOT jog kell hozzá, na meg hogy tudja írni a fájlt. Át lehet írni más, ilyen hardverrel szerelt telefonra, én anno viszont S2-re írtam át, semmi gondja nem volt.
build.prop-ot át tudod írni egy programmal is, fent van Play-en, ha nem akarsz turkálni a belső mappákban.
-
Maximum1
őstag
válasz
gaben1117 #458 üzenetére
Lassan kéne az a mentet rom, lehet a Viber miatt visszamegyek 4.0.4 re, bár nem sok kedvem van.
(#479) ben11 nem jövök rá, már leszedtem minden hangal kapcsolatos cuccot, próbáltam régi verzióval is.
Én hallok mindenkit, nagyon jó minőségben, de engem nem hallani, nincs ötletem. -
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gaben1117 #385 üzenetére
Akkor már csak volt neki angol verziós. Engem olyan érdekel, akinek még nem lett széttúrva vagy arról van esetleg mentése.
szerk:
Az egyik kernel biztosan nem ugyan az, mint a másik, de a konfigurációk megegyeznek. Valamit javítottak esetleg módosítottak a másik verzióban, de nem konfigurálták újra. A ramdisk is ugyan az...
-
Maximum1
őstag
válasz
gaben1117 #378 üzenetére
Akkor a CWM-et kell erőltetni és a Needromos romot vagy egy fellelhető alapromot kell Jbartal magyarosítani a lényeg hogy zip. formátumban legyen.
Közben kipróbáltam a CWM-et, nem indul.
"a recoverybe a power gomb, és a hangerő le együttes nyomásával juthatsz (kikapcsolt állapotból)"
Erre a kombóra zöldre vált a led, vár nem történik semmi majd még villan egyet kéken és bebootol. -
Maximum1
őstag
válasz
gaben1117 #375 üzenetére
Szép munka volt Srácok!
Ez egy 4.1.2 átportolva a telefonunkra.
Elvileg a CWM-ből felfog menni, de nincs visszatérés a 4.0.4-re.
Ha Keeperv85 megtudja majd csinálni a 4.0.4 et CWM-ből felrakhatóba akkor visszatudunk térni.
Bár én ennyire nem értek hozzá.Fogtam a romot megkerestem zip. fájlba és lemagyarítottam, ennyit csináltam, felrakás az egyszerű de utána már nem tudom mi a visszatérés menete ha baj van.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gaben1117 #356 üzenetére
Jelen állás szerint, azt nem fogja megérni.
Amúgy pedig: kénytelen leszel megvárni a kollégát, hogy készítsen "használati utasítást" a csomag mellé, amit adott, mert én csak a recovery-t csináltam meg, nem tudok érdemben hozzászólni a felrakással járó folyamathoz, mivel nincs készülékem, hogy ki tudjak bármit is próbálni...
-
-
Dhampir
félisten
válasz
gaben1117 #113 üzenetére
Igen, ha a készülék lapján lejjebb görgetsz, akkor a Product Specifications-ban láthatod (Language), rendelésnél pedig kérni kell a "hungarian language root"-ot (Please specify your language preference, otherwise default language should be sent out).
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- A SAMA jóvoltából konkurenciája jött a Thermalright léghűtéseinek?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Remaster kiadást kapott a Heretic és a Hexen
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest