- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
circum
csendes tag
válasz
siryeti #3461 üzenetére
Sziasztok!
Lehet, hogy attól van, hogy én is beszálltam a hálózatra, szintén vodás. :-p
Két dolgot érdemes megpróbálni:
- áttenni a network mode-ot GSM only-ba (ez nálam javította azt, hogy a túloldal alig hallott)
- bármit is mutat a hangerő, hívás alatt sokszor megnyomni előbb a vol-, mind a vol+ gombotMás kérdés: nekem is a miui rom van fent, egyelőre vegyesek az érzéseim, és az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ez mennyivel több, mint egy stock rom a mihome launcherrel?
Az egyetlen dolog, ami szerintem q jó benne, az a search app by t9, a többi nélkül tudnék élni. Az vajon a launcher része? Egyébként az apex launcher mintha jobban bejött volna.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Veheted a sima verziót, mert ha kissé bonyolultan is, de rá lehet rakni a magyart, két fájlt futtatásával.
Többiek: A posta el lesz havazva, sok csomag jött, ünnep miatt kis torlódás lehet, nem tudom, mennyire lesznek gyorsak.
Én is várok egy telefont, de az már pénteken lett vámkezelve, az csak megjön a héten
-
Nagya21
addikt
HAli!!
Az Alcatel 995-ömön fele ennyire erős(1.4-es sanapdragon 40nm-es gyártástechnológia, adreno205-ös gpu), és ott is eléggé gyorsan felál a GPS rendszer (mondjuk negatívum az, hogy 5km-enként eldobálja a jelet 500m-re), itt meg aztat irgyák a logouton, hogy nagyonnagyon gyors.
Üdv Nagya
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest