- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
"Az számít, hogy ismeri a glonass -t is?"
Természetesen! A szürke háromszögek azért jöttek elő.
Igazán biztosat teljes factory reset után lehetne mérni, de nem éri meg! Hidd el, nem véletlen írnak mindenhol 10-15 percet! Nem én találtam ki... Ezért hozták létre a kisegítő rendszereket. A-GPS és társai ugye.
-
-
-
Mentolka
senior tag
Ahogy írtam, a töltést felvette. Feltöltött valamennyire, aztán elkezdtem baxogatni.
Előzőleg - valószínű - nem jól csináltam a CWM image flashelést, és amiatt kerülhetett bootloop-ba. Amint találtam egy működő CWM-et (amivel elindult a mobil), onnan már kitaposott úton jártam - kivéve a kínai képírást... -
Mentolka
senior tag
1. CWM beszerzése a korábban itt már tárgyalt helyekről (ebből az egyik nálam nem ismerte fel a telefont, a másik meg kínaiul indult el).
2. A CWM-ben nem bírtam a mobil belső tárhelyéről telepíteni (nem találtam ilyen opciót)
3. Ezért SD kártyára másoltam a ROM-ot, beletettem a mobilba.
4. Aztán kikapcsolt állapotból HangLe nyomása közben összedugtam a PC-vel USB madzag segítségével. Ennek hatására az értesítő lámpa kéken világít, és beindul a telefon Recovery(?) módban - a PC-n a CWM könyvtárából elindítottam a "fastboot boot xxx.img" beírásával a CWM-et. A telefon bebutult a CWM-be.
5. Innen a már szokásos androidos főzött ROM telepítés következett: wipe data/factory, wipe cache, format system, végül install ZIP from SD.
6. Utoljára reboot. -
circum
csendes tag
Köszi szépen, csak kíváncsiságból kérdeztem, végül is nem fog kelleni. A miui-t a bravo hiánya miatt cseréltem le (most már tudom, hogy valószínűleg feleslegesen); a benne lévő camera app gyalázatos képeket csinált. Most végül is a cseh került fel, ha a clockot lacilaci segít átrakni, akkor nagyjából elégedett leszek...
Valaki tud olyan custom screenlock-ot ajánlani, ami nem fizetős, és tudok váltani a hang/néma/rezgő mód között, ill. el tudok indítani mondjuk 1 v. 2 app-ot (kamera, esetleg egy quickdial), és NEM BUGOS? Vagy ilyen nincs?
-
circum
csendes tag
1) és annak ilyen nevei vannak, mint Haier_w910_JB_multilang_b38168_v2?
Most így utólag, hogy látom, mi van az update-camera-bravo-ban, nem kellett volna újrahúznom a telefont, és akkor nem vesztem el 4 hónap sms-ét, amit elfelejtettem lementeni
Akkor már még egy kérdés: a miui-s romon lévő "gyári" clock nekem bejött -- gondolom, vmi újabb anrdoidból lett átemelve. Azt át tudom tenni nem túl sok munkával a cseh romba?
-
Keeperv85
nagyúr
Sajnos vagy sem, a kernel egy dolog csupán. Azt át lehet írni, esetleg előkerülhet a forráskód idővel, ami jogszerű is lenne. Ám az akku kiolvasását az alacsony szintű FW végzi, ami a NV területben kalibrálódik. Soha sem fogjuk ennél a modellnél kezelni, talán még kiolvasni sem....
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek."Kedves kolléga(dudicukrasz)".Már itt is beléd botlom?Ha ez a véleményed akkor ezt ad el és vegyél amit megemlítesz.Nekem ez nagyon jó,a gps-el a mai napig is fogadok az ismerőseimmel(kié gyorsabb).Nekem amire kell arra jó,pedig kapott tőlem rendesen.
-
kazan23
aktív tag
Köszi! Nem tudom, hogy akarom-e tudni, mi az a BL
Sokadik évem már a "konyhában", gondoltam, hogy pikk-pakk lecserélem az asszony originátos kínai 4.1.2-jét, de álmomban nem gondoltam, hogy ennyit kinlódok-kódolok... végül felraktam az Elbuit v5.5-öt (amit az antutu v5.2-nek lát és 16556-ra pontozza, nem mintha számítana, a kínaira anno ~17100-at írt) az "PILLANATNYI" CWM 6.0.1.5-ből.
Azért írom, hogy pillanatnyi, mert újra a gyári recovery jelentkezik be!
mottó: Örök, mint a gyári recovery -
dumper
csendes tag
Nekem "System Diagnostic" alatt a sokat fogyaszto "Subsystem" akkor jelent meg, amikor a GravityBox-ban beallitottam a Smart Radio funkciot: az automatikus 2G/3G allitast.
Ezzel ejszaka 25%-ot esett az akkumulatortoltottseg. (Sony, v2 rom)Valaki probalta a Tasker nevu appot az automatikus 2G/3G allitasra?
Kosz,
dumper -
Nagya21
addikt
Hi !!
Az a margarétás kép nincs a telón
A teló gyors, antutuban 17xxx pöttyöt hoz, fényerőben jobb mint a Haier, asphalt 8, real racing 3 röccenésmentesen megy, és a teló alig melegszik !!!
A GPS O.K. gyorsan talál hódat, nem dobálja el őket.
Röccenésmentesen viszi a 3bötüst.
Akksi nálam most próbajáratás, nyomkodás alatt 2napot visz.2200mAh
Jó fényképeket csinál, vaku erős, töksötétben is jól fókuszál.
Elemlámpaként is megállja a helyét.
Sztem azért a Haiernek jobb a fényképezőgépe.
Fényerőben szinekben a Doogee-nek jobb a kijelzője, és semmilen vadállat nem vigyázz rá, csak a fólia.
Gyárilag van rajta, és a dobozban kapsz egy pótlást is.
Jól össze van rakva, nem nyikorog, nem nyöszörög.
Hangereje nagyon jó mindkét hangszórónak, kihangosítva sem torzít nagy hangerőn.
Üdv Nagya -
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Délután felrakom a romot és csinálok.Xperia 2.0 rom
-
circum
csendes tag
Persze, egy másik 4.1.2 és a MIUI-s 4.1.2 közti különbségre gondoltam. Az a kérdés, hogy ha felrakok egy másik 4.1.2-es romot, plusz a MiHome-ot, akkor nagyjából ugyanezt kapom? (Tudom, próbáljam ki...
)
Nagyon nem lehet MIUI alapú (kernel, ilyenek), mert pl. a gravitybox simán működik rajta, pedig ott külön jelezve van, hogy ne próbálkozzunk MIUI-ra felrakni...
-
-
b0bcat
addikt
Nálunk az van, hogy (ma már nem annyira) új építésű társasházban lakunk (ez egy modern panel lakótelep valójában, csak valamivel szebb a házgyárinál
), és már a kezdetektől rossz a (T-s) térerő az épületben. A lakásban is, a folyosókon és a liftben meg főleg. Az utóbbi helyeken konkrétan nincs.
-
kazan23
aktív tag
Köszi, 7Sony7 és 11hh!
Olvasgattam a kommenteket needromon és xda-n, de nem derült ki, hogy a juzerek bénáznak, vagy valóban bugosak a romok. Szóval Viber hang, Kamera probléma és 3G eldobálás mentesek közül mit ajánlatok?Legyen stock 4.0.4?
Ha igen, honnan szerezzek? (ami fent van needromon, arra panaszkodtak, hogy így nem jó, úgy nem jó)
A felület mindegy, azt úgyis átszabom. -
b0bcat
addikt
Akkor a hangerő fel + power kombó az csak (?) az MTK-s telefonoknál van.
Tegnap a feleségem tepsifonjával szívtunk (a kisebbik lányom sikeresen lock-olta a telefont, és nem tudtuk kihozni ebből az állapotból, mert a kikapcsolt wifi miatt nem fogadta el a Google fiók adatokat a feloldáshoz), ma meg ez... Borzasztó!
De akkor is imádom az Androidot!
-
Makkapakka
csendes tag
Nem tudom mi történhetett,de az enyém megvan tavaj december óta de mégcsak le sem fagyott egyszer sem.ROM cserélve,és rootolt is,de semmi gond nincs vele...előtte volt egy Lg p990 optimus 2x,az sem fagyott,de hetente többször önállóan újraindult, sokszor belassult, amin csak a gyári visszaállítás segített,és megfogták az alkalmazások pl: Skype stb. és olyankor úgy merült az aku, h a telefon rendesen meleg volt...ezzel szemben a Haier semmi hasonlót nem produkál.
-
madrac
senior tag
Nem fixen ott jelenik meg, hanem mindig ott ahol elhúzza az ember az ujját a kijelző legszéléről befelé. A kijelző akármelyik szélét belehet állítani (jobb, bal, alsó, felső) az aktivizálásra. Jobb kezeseknek szerintem a jobb szél a legkényelmesebb. Pont ez a jó benne, hogy csak akkor látszik ha az ember előhozza, majd utána automatikusan eltűnik, bár véletlenül is előjöhet, ill. van amikor nem jön elő elsőre.
(#3362) weinmaker: nem használok ilyen funkciót. Gravitybox-ban nincs is ilyen tudtommal. Önmagában nem fogyaszthat a Gravitybox, mert nem egy állandóan futó önálló alkalmazás, leszámítva a beállító részét. A meglévő rendszer komponensek működését módosítja..
-
madrac
senior tag
Hát ez a link meg mi??? Ugye nem ilyen megbízhatatlan, "nem hivatalos" oldalakról töltitek le a rom-okat?!! Aztán majd ne csodálkozzatok, ha ellopják az adataitokat, mert beleraktak egy kis ajándékot is...
Cseh rom elérhetősége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest