- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Kollégák! Most melyik a legfrissebb és megbízhatóan működő ROM a készülékre?
Érdemes feltenni? Nekem még 4.0 van fent...
-
b0bcat
addikt
Én bő egy éve használom gyári szoftverrel a telefont, és hibátlan.
Jó a hang, 2+ napot bír az akku (nem vagyok HC júzer), és atom stabil minden.
-
b0bcat
addikt
válasz
Victoryus94 #4232 üzenetére
Nekem egy bajom van az ICS-sel: nem olyan jól kezeli a memóriát, mint a későbbi Android verziók, és ezért pl. netezés közben előfordul, hogy bezár a böngésző. Ezt leszámítva "atom stabil" és gyors a rendszer.
Az elmúlt bő egy évben két fagyás volt összesen.
-
b0bcat
addikt
válasz
Victoryus94 #4226 üzenetére
Azért ez a közelében nincs a W910-nek...
De magyar viszonylatban amúgy nem rossz ajánlat.
-
b0bcat
addikt
Soha senkitől nem hallottam, hogy "ócska" lenne ez a SoC a Haier-ben.
Amúgy én is nézelődtem az utóbbi időben alternatíva után (nem mintha bármi baja lenne a telefonomnak), de nem igazán sikerül semmit találnom.
Hasonló árfekvésben (100-110 USD kinti áron) ilyen minőségű és tudású készülék konkrétan nincs.
- jó márka
- 4,5-5 colon HD felbontás, gyönyörű kijelző
- erős proci
- 1 giga RAM
- jó hangminőség
- tűrhető akkuidő (nálam 2-2,5 nap)Minden lehetséges modellt megnézegettem, de valahol mindegyik elvérzik. Vagy drágábbak, vagy nem tudnak ennyit (és akkor még a Haier - általam amúgy sosem tesztelt - cseppállóságáról még nem is beszéltünk). Nekem ráadásul van egy komoly háklim: kényes vagyok a telefonálás hangminőségére. Az eddigi kínai telefonjaim közül a Haier-nek van eddig messze a legjobb hangminősége, utána jön az egykori Cubot C11-em meg a Huawei Y200, és minden egyéb csak utánuk kullog, a nejem Zopo 700-asát is ideértve. Sőt, az amúgy szuper Coolpad 7320 telefonhangszórójával sem voltam kibékülve (minimálisan, de cicergett, legkisebb hangerőn is).
Update: egy dologban vagyok - de csak kicsit - "elégedetlen" a Haierrel, az pedig az Android verziója. Az enyémen a gyári 4.0 van, mert nem merem mókolni...
-
b0bcat
addikt
válasz
Slowhand 75 #4139 üzenetére
Most nézem, hogy nálam sincs ilyen opció.
Mondjuk nekem nem is hiányzik, mert mindig a Google címtárat kérem megjeleníteni.
-
b0bcat
addikt
Sziasztok! Olyan gondom akadt, hogy 2 napja nem szinkronizál rendesen a Google fiók. A gmail fiókot nem szinkronizálja magától, és az állapotsorban sem vált kékre a wifi jel, pedig korábban mindig váltott, amikor online volt a készülék. Mi lehet a baj?
Előre is köszi a segítséget!
U.i.: Az egyetlen változás a telefonon az utóbbi időben az volt, hogy feltelepítettem a hétvégén a Weather and Clock Widget-et.
-
b0bcat
addikt
Nálunk az van, hogy (ma már nem annyira) új építésű társasházban lakunk (ez egy modern panel lakótelep valójában, csak valamivel szebb a házgyárinál
), és már a kezdetektől rossz a (T-s) térerő az épületben. A lakásban is, a folyosókon és a liftben meg főleg. Az utóbbi helyeken konkrétan nincs.
-
b0bcat
addikt
Akkor a hangerő fel + power kombó az csak (?) az MTK-s telefonoknál van.
Tegnap a feleségem tepsifonjával szívtunk (a kisebbik lányom sikeresen lock-olta a telefont, és nem tudtuk kihozni ebből az állapotból, mert a kikapcsolt wifi miatt nem fogadta el a Google fiók adatokat a feloldáshoz), ma meg ez... Borzasztó!
De akkor is imádom az Androidot!
-
b0bcat
addikt
Üdv, kollégák!
Nem írtam még ebbe a topikba annak ellenére, hogy már fél éve W910 tulaj vagyok, aminek az az egyszerű oka, hogy ezidáig hibátlanul működött a telefonom.
Aztán ma reggel történt valami...
A jelenség:
8:36-kor még meg tudtam nézni, hogy mennyi az idő (megnyomtam ugyebár a power gombot egyszer, röviden), majd pár perccel később, amikor újfent ezt akartam csinálni, nem történt semmi. (Meg is lepődtem rendesen.) Se rövid, se hosszú, se többszörös nyomogatásra nem történt semmi...
Ekkor eszembe jutott, amit talán még Fateless kolléga írt anno, hogy bár nincs akku ki-be (mármint egy mozdulattal megoldható formában), egy hosszabb, kb. 10 másodperces power gomb lenyomással reset-elődik a készülék. Megpróbáltam, nem használt.
Ezután - bár úgy emlékeztem, hogy kb. 50%-os töltöttséget mutatott a telefon, amikor utoljára néztem - feltettem töltőre. Bekapcsolt a piros LED, de továbbra sem lehetett bekapcsolni a telefont. Ezután lehúztam a töltőről, kivettem a SIM kártyát (hogy betegyem a pót-telefonomba, mert éppen indultam el otthonról amúgy), és még "búcsúzóul" rányomtam párszor a power gombra, mire egyszer csak megjelent a splash screen, és bekapcsolt a telefon.
Nem kis meglepetésemre azonban a "Csatlakoztassa a töltőt" felirat fogadott a képernyőn, és amikor bedugtam a kábelt, akkor 5%-ról indult el a töltés. Hogy leellenőrizzem, jól emlékszem-e, beléptem az Akkumulátor menübe, és bizony azt láttam a grafikonon, hogy egészen a legutolsó pillanatig 50% felett volt a töltöttség, aztán "lezuhant" 5%-ra.
Adja magát a kérdés: WTF?
Ez most mi lehetett? Mitől történhetett? És mitől "javult meg"? Kezdjek aggódni, hogy mostantól bármikor előfordulhat ilyesmi?
A rendszerem teljesen gyári 4.0.4, alig vannak fent extra appok (max. fél tucatnyi). Tegnap este mondjuk próbaképpen feltettem egy KeyBee nevű appot kipróbálásra, de le is töröltem pár perc használat után... (Bár nem hiszem, hogy ez okozta volna ezt, hiszen az éjszaka volt, ez a probléma pedig most reggel merült fel...
)
Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni (megmondani, mi okozhatta ezt)!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest