Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mától kapható az EarFun Clip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
daniel909
addikt
ennyi volt srácok, "A termék nem rendelhető"

-
petiked
tag
értem, köszönöm. Már csak az a kérdés tisztázatlan számomra, hogy melyik lehet a jobb készülék? Defy vagy Nexus S - és sokan írják, hogy kell a tok, azért mert ha leesik összetörne, annyira "müanyag és gyenge" vagy mert ha használom, rajta marad a kezem nyoma? ennyire kell neki a tok?
-
robertel
senior tag
Na megjött nekem is, iszonyat módon tetzsik, nem is olyan böszme nagy mint gondoltam. Majd biztos jövök a kérdéseimmel

Viszont az egyértelmű, hogy ennek kell a tok! -
daniel909
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
Allee samsung bolt 100% hogy ki van téve.
-
DonMedve
addikt
-
zsirfecske
veterán
most komolyan, tud valaki helyet ahol tuti ki van téve a telefon? speedshop pl? köszi
-
Nexu
csendes tag
SOS!
Sziasztok, segítséget szeretnék kérni: tudna valaki légyszi egy programot nexus s-re, ami kiteszi az ikonokat a status barra, mint minden samsungon? A képen piros téglalappal jelöltem.
Nagyon szépen köszönöm!

-
tonerz
aktív tag
válasz
robertel
üzenetére
Valóban nem olcsó, de úgy vagyok vele hogy sikerült a webshop révén 3 ezret megspórolnom, és ez a 3990-es tok bitang jól néz ki és igen masszívnak tűnik.
Nem sokára útra kelek és megtekintem személyesen, és ha élőben is olyan tuti akkor részemről megéri azt a + ezrest hozzácsapni és hadd szóljon
DonMedve: Igen ő az

-
DonMedve
addikt
Ha ilyet láttok valahol ebayen és tudtok rendelni,ez kell nekem!Téma lezárva.
Köszönet tonerz kollégának. -
Wolf-15
tag
válasz
csabibmx
üzenetére
Azért írtam le, hogy Szolnokon és a Baross úti T-pontba, mert nem akartam általánosítani.
Van itt több olyan T-Partner is ahol hozzáértő, segítőkész, stb. a kiszolgálás, de T Pont-ba fontosabb a "mosolygós semmit mondás" mint a hozzáértés.
Én teszek a műmosolyra a kellemes hangnemre és a logós egyenruhára. Többre becsülöm azt aki azt mondja: Most nem tudom, de adjon meg egy telszámot, még próbálom elintézni, utána járok és majd felhívom, hogy mit sikerült összehozni. -
tonerz
aktív tag
Na nekem is meghozta a futár a kicsikét

Kb 10 másodperec alatt cimborák lettek a routeremmel és leszippantotta a 2.3.4-et magyar nyelvvel együtt.
Maga a telefon gyönyörű, de ez a zongora lakk ház, egy az egybe mint a samu tévém, ha csak ránézel már maszatos lesz, úgy hogy muszáj neki a tok.
Kis gugli után a "sebesség shopban" találtam szilikon tokot 1490.Ft-ért, de van egy case mate tok fóliával együtt (kép alapján nekem műanyagnak tűnik oldalt csúszás gátlóval) 3990 Ft-ért. -
Wolf-15
tag
Most jöttem a Szolnoki Tré Mobile üzletből

Pénteken kezdődött az akció, Szombaton 12:00 kor zár az üzlet.
Hétfőn nyitásra ott voltam:
-Kérek egy Google Nexus S-t Dominó csomagba.
-ŐŐŐŐŐ az mi is?
-(mutatom a prospektusba)
-Megnézem van e a raktárba.
-Hát nekünk nincs ilyen.
-Mikor lesz?
-Holnap. Holnap kapjuk az árut!
-Kösz, viszlát holnap.Kedd: nyitásra ott voltam
-Kérek egy Google Nexus S-t Dominó csomagba.
-ŐŐŐŐŐ az mi is?
-(mutatom a prospektusba)
-Megnézem van e a raktárba.
-Hát nekünk nincs ilyen.
-Tegnap azt mondták ma lessz!
-Csak azt mondtuk kapunk árut, de azt nem tudtuk mit hoznak.
(Heee, Mi van? Nem tudják mit rendeltek, mit küldenek?)
-Mikor és hogyan tudom a meghirdetett telefont megvásárolni Önöknél.
-Jövőhét Kedden kapunk új árut.
-És akkor lesz? Tuti?
-Nem. Nem tudom mit hoznak.
-OK Szolnok nem nagy város, de mégis csak megyeszékhely, és itt a Szolnoki üzletbe kihelyezett prospektusba az szerepel, hogy "Korlátozott darabszámba". Mennyi a korlát a Szolnoki üzletbe? Eddig nem adtak el egyet sem, és nem is igen lesz. Tehát a "Korlátozott darabszám" 0-át jelent?
-Esetleg próbálja meg a WebShop-ba.
-Köszönöm, de már próbáltam, ott sincs már.De legaláb volt!
Esetleg tudna Ön vagy valamely collégálya segíteni, hogy hogyan juthatnák egy ilyen telefonhoz?
-Jövőhét Kedden kapunk új árut.Ennél a pontnál értelmét vesztetnek láttam a párbeszédet! Még udvariasan köszöntem és valószínűleg örökre magam mögött hagytam a Szolnoki, Baross úti Tré-Mobile üzletet.
-
robertel
senior tag
Egyébként én azt az infót kaptam t-től, hogy bizonyára kapnak még ebből a készülékből, de az idejét nem tudják mikor.
Amúgy a t-mobile-os dolgok be vannak állítva a telefonon? Gondolok sms központ, apn stb -
Slukkica
őstag
ÁÁÁÁ most jött meg a teló
Pénteken rendeltem 16 után nemsokkal. 48-at megért bőven 
Megyek is és fogok madarat!!!
-
fi:zi'k
nagyúr
Egyéni csengöhangot hogy tudok személyhez rendelni? Hiába állítom be, mindig az alapértelmezett marad.
-
kerjani
aktív tag
válasz
üzenetére
Pedig élőben nagyon begyere
A 2. is védi körben teljesen, ha hátulról nézed, nem lóg ki a telefon széle. Csak a gombok és csatlakozók helye van kihagyva, gyakorlatilag nem lehet úgy leejteni hogy a kivágásnál betörjön. Masszív, nagyon jól véd az ütésektől, kellemes a fogása, nem csúszkál a kezedben -
-
Szancsó
aktív tag
válasz
dokee78
üzenetére
De van.
Vagyis ahogy kiveszed a dobozból még nincs, mert 2.3.3 -al jön, de egyből be kell lőni a wifit és frissíteni 2.3.4 -re, abban már benne van a magyar nyelv. Utána csak be kell állítani és adni neki egy újraindítást (különben a menüben nem frissíti az alkalmazások nevét, mivel a launcher nem indul újra a nyelv átállításánál) és kész is. -
kp78
veterán
válasz
zsirfecske
üzenetére
Még azokat lehet, hogy kiárulják, amiket 8 napon belül (vagy mennyi a netes vásárlásnál az elállási idő) visszaküldenek ilyen-olyan indokokkal

Bár ilyet nem szeretnék kikapni.
Amúgy azokkal mi lesz tudja vki?
-
daniel909
addikt
őszinte válaszokat kérek! mennyi esélyem van témobilos nexusra?

privibe is jöhet bárki valami infot tud a mostani helyzetről!! ma egész nap nem lehetett rendelni....
köcce.. -
dokee78
félisten
Most olvasom,nincs benne magyar nyelv?

-
petiked
tag
-
nagyúr
válasz
zsirfecske
üzenetére
Van olcsóbban ilyen két komponensű szerintem.
-
mkRoland
senior tag
válasz
üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor egy héten belül a kezemben volt!
Május 10-én adtam le a rendelést délben, azonnal rendezve is lett a számla PayPal-lel (köszönet Winner_hun fórumtársnak ismét!), 11-én 9 órakor írtak e-mailt, hogy feladták postán és talán azon a héten még nem (13. péntek volt), de jövő héten már nálam volt a levél! -
robertel
senior tag
válasz
üzenetére
Ha jól emlékszem arra sokat kellett várni, talán 3 hetet is, de azt ebayről vettem.
Dealextreme volt, hogy egy hét alatt is ideér, igaz ebayen is volt már ilyen, eladótól függ.
Remélem jó lesz ez a müanyag fólia, engem ez a szilikonos videó nem gyözött meg..
A müanyag mondjuk lehet vastagabb lesz. -
zsirfecske
veterán
válasz
fateless
üzenetére
uhh, köszi az infókat, első kézből elég felbecsülhetetlen ez most
amúgy nekem pont a mindig friss gyári szoftver ami számít (meg a jövőben az nfc és akkor 1,5-2 évig nem kéne cserélni), defy-t még csak nem is rootoltam (gyári moto cuccokat meg szép lassan hanyagoltam). egyedül a méret az ami esetleg zavarhatna, meg a samsungos készülékház. meg is akartam ma nézni élőben, de nem volt olyan hely ahol láttam volna kitéve. amúgy egyre kevésbé bízom már a t-mó készletében, mintha tényleg ennyi lett volna.ha már tok, akkor azt hiszem ez az etalon (nem véletlen az ár se, vagy csak bedőltem a videónak, hehe)
-
mkRoland
senior tag
Ha fóliát akartok, én őket ajánlom: schutzfolien24.de/protectionfilms24.com 6 darabot 1-1,11€-ért lehet venni tőlük e-bay-en keresztül. Én is rendeltem tőlük a Voda845-höz (igaz, egyből 18-at rendeltem, így 2,5$ körül fizettem) + Optimus One-hoz + 5530XM-hez. Én még az első darabomat koptatom a 845-ön (pedig napi 1-2 óra wifis net + érintőkijelzős játékok mennek folyton), 1,5 hónap után most érett meg cserére, de ez a leggagyibb, amit kapni lehet, megbízható eladók, gyorsan postáztak és INGYEN!
Persze azért a Nexus S-re rá nem tennék ilyen 1,11€/6 darabosat, megilletné egy minőségibb, persze olyan, ami azért megfizethető is! -
nagyúr
válasz
DonMedve
üzenetére
Mi a keret és milyen stílusút szeretnél.
Ha mintásról van szó, akkor kb ezek jöhetnek szóba: 1 - 2 - 3
A harmadikat leszámítva nem ezek a legolcsóbbak, csak példa kedvéért tettem be. A többi mintás nem igazán unisex vagy férfias. Legalábbis az arckép alapján gondolom nem lepkéset vagy virágosat keresel.
-
robertel
senior tag
válasz
DonMedve
üzenetére
Már megrendeltem a dealextremeset!
Amúgy szeirtnem sokkal megbízhatóbb mint ebay, engem ebayen vertek már át, mig itt még nem!
Asszem dealextreme-re nem is regisztrálhat akárki eladóként.
Igazából tokon kivül fontosabb a fólia, és az dealextremesbe is van, tok meg szeritnem jobb a müanyag mint a szilikon, legalábbis úgy hallottam.
Ha meg nem jön be az a müanyag akkor még mindig it tvan ez: [link] -
DonMedve
addikt
válasz
üzenetére
Ha találsz valamit megosztod velem?Nagyon hálás lennék.Ide,hátha mást is érdekel.
robertel:Nézegetem amit mondasz,de nem tetszik!
Mármint a dealextreme.
De ez,amit először linkeltél érdekelne.Ilyen volt a wave telómon,nekem megfelelt.Kicsit nehezebb volt az oldalsó gombokat nyomkodni rajt,de jó volt. -
DonMedve
addikt
Ha esetleg lesz tokrendelés akkor dugjuk össze a fejünket,és akkor a postaköltség megoszlik.Valaki berendeli,elutaljuk a zsét vagy mittudonén,azt amikor megjön elszortírozza.Mit szóltok hozzá?
-
mkRoland
senior tag
válasz
robertel
üzenetére
Innét is lehet rendelni, állítólag egész megbízható oldal + FREE SHIPPING!
DX Nexus S Silicone Case - 1
DX Nexus S Silicone Case - 2 -
válasz
zsirfecske
üzenetére
Ha még gondolkozol:
Mint tudod (a másik topicból) nekem is Moto Defy-om van, de vettem egy Nexus S-t. Játszani nem játszok a készülékekkel, így erről nem tudok hiteles infót adni, de más szempontból van némi "villámtapasztalatom".
Ami érdekes: a Defy-ban több volt a szabad memória (200 MB felett), mint a Nexus-ban (130-140MB körül), és a proci sebessége között nincs olyan nagy különbség, mégis a Nexus jóval gördülékenyebben működik, mint a Moto. Ennek lehet az oka az is, hogy újabb sw van ezen, sőt szinte biztos, hogy ez az oka.
Elsőre furcsa a hatalmas méret, hiszen a Defy fő erőllsége pontosan az, hogy nagy kijelzőméret mellett kicsi maradt a ksézülék, ez több, mint 20%-kal nagyobb.
A Defy fogása is jobb volt, mint ennek a készüléknek, valahogy azt nem éreztem úgy ,hogy óvni kell.
A Nexus kamerája jobb kicsit, mint a Defy-é, bár számomra ez nem annyira mérvadó.Az én fő okom a váltásra a friss szoftver, amit nem bántam meg. Ugyanakkor ha szeretsz játszadozni a sw-ekkel a gépen, és szívesen felrakod az újabb verziókat, akkor ne válts. Ami infókat eddig láttam, hallottam a Defy moddolt sw-eiről, azok alapján ugyaolyan gyors tud a Moto is lenni, mint a Nexus, de az "S" mindig fri"SS" szoftvereket biztosít.
Még valami: hiányoznak a Motorola saját szoftverei
-
mkRoland
senior tag
-
robertel
senior tag
Holnap nekem is jön a nexus S!
Én még pénteken rendeltem és ma hagyták jóvá!
Nagyon várom, az optimusomtól is meg tudtam válni igy 40be fog fájni a dolog, reméljük nem csalódok
-
nagyúr
Van vmi más magyarázat arra, hogy a telefon nem látja a routert, minthogy "nem szeretik" egymást? Már korábban más droidos topikban olvastam ilyen problémáról. Sőt olyan is volt, hogy két azonos típusú router esetén az egyikkel gond nélkül ment, a másikkal meg semmi.
Ötlet? -
petiked
tag
Sziasztok,
Pár topicban már jártam, és még mindig vacilálok, hogy melyik "okostelefont"

érdeklődni szeretnék a Nexus S használóktól, hogy milyen a készülék? Megbízható? és érdemes e megvenni, maga a tulajdonságaiért (nagyjából egy sémára épülnek a hasonló mobilok is, és közel ugyanaz a tudásuk is?) és azért, mert elméletileg az androidot és a frissítését a google biztosítja. - olvasom, hogy elég nehéz megvenni, de azért találni oldalt, ahol függetlenül meg lehet venni (persze drágábban)
Szóval érdemes ezt a mobilt megvenni, vagy nem éri meg a pénzét?
Ti használjátok, ti tudjátok a legjobban. Mik az előnyei/hátrányai?Igazából nekem elég lenne az egy magos, nem várnám meg a google 2 magos telóját, meg hát az ára is odatenne, még ez is nagyon drágának tűnik.. vagy érdemes lenne várni?
Köszönöm szépen a segítséget!
Üdv.
Péter -
daniel909
addikt
szerintetek melyik tében van még ha személyesen veszem meg? 65K-ért?
-
tjb007
nagyúr
válasz
knyitogato
üzenetére
Mondjuk az a múltkori SGS akció csak MédiaMánia S díjcsomaggal volt érvényes, Dominóval nem és csak 1 napig tartott, itt meg mindegyik konstrukcióra vonatkozik és nincs dátumhoz kötve.
-
Szögecs
csendes tag
Ha feliratkoztam a szegedi nagy T üzletben a telefonra (azt mondták ma 2 volt bent, de elvitték őket, készlet feltöltése csütörtökön) mennyi az esély rá, hogy fel is hívnak, ha lesz Nexus?
-
desigo
senior tag
Pénteken kellett volna ezt megrendelni webshopon vagy szombaton elmenni pár boltba ahol még maradt mert ez a héten már esélytelen lesz...
-
knyitogato
őstag
az elmúlt percben kaptam értesítést, másodpercek alatt a honlapon voltam, de már nem volt... LOL
ez már felejtős. -
nagyúr
válasz
zsirfecske
üzenetére
No offense, csak adta magát.

-
kp78
veterán
Én addig eljutottam, hogy kosárba került, de nem engedi befejezni a rendelést. Kivárom mi lesz így vele

-
zsirfecske
veterán
válasz
üzenetére
ez gonosz
amúgy jól rémlik, de hozzátenném nehéz szívvel válnék meg a defy-tól. bár valamelyik nap megtapizom élőben ezt a nexus s-t és ha még utána lesz tré akció akkor úgy érzem végem (nehezen tudom elképzelni hogy élőben elrettentene). szóval végül lehet hogy jön pataki attila és hűtlen leszek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Köszönet tonerz kollégának.