- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
Itt, a fórum hasábjain olvastam még régebben, hogy oké-oké ez a Gorilla Glass, mert szinte törhetetlen, de van valami könnyen előfordulható esemény, ami bizony ronthat a telefon értékén: a porszemek okozta karcok. Ezeknek a kis sz*roknak olyan apró kis éles sarkaik vannak, amik még ezen az ultra-ellenálló üvegen is képesek karcokat ejteni, márpedig az ujjak redői között megakadhat egy, még a legnagyobb elővigyázatosság mellett is (és nem hiszem, hogy mindig lesz lehetőség kezet mosni pl. egy SMS elolvasása vagy egy hívás fogadása előtt).
Számomra egy érintőkijelzős telefon elképzelhetetlen fólia nélkül. Tudom, hogy ront az összhatáson, és ki kell kísérletezni azt a fóliát, ami még jó, de már megfizethető, de hosszabb távon meg fogja érni! -
mkRoland
senior tag
válasz
fi:zi'k #1242 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor egy héten belül a kezemben volt!
Május 10-én adtam le a rendelést délben, azonnal rendezve is lett a számla PayPal-lel (köszönet Winner_hun fórumtársnak ismét!), 11-én 9 órakor írtak e-mailt, hogy feladták postán és talán azon a héten még nem (13. péntek volt), de jövő héten már nálam volt a levél! -
mkRoland
senior tag
Ha fóliát akartok, én őket ajánlom: schutzfolien24.de/protectionfilms24.com 6 darabot 1-1,11€-ért lehet venni tőlük e-bay-en keresztül. Én is rendeltem tőlük a Voda845-höz (igaz, egyből 18-at rendeltem, így 2,5$ körül fizettem) + Optimus One-hoz + 5530XM-hez. Én még az első darabomat koptatom a 845-ön (pedig napi 1-2 óra wifis net + érintőkijelzős játékok mennek folyton), 1,5 hónap után most érett meg cserére, de ez a leggagyibb, amit kapni lehet, megbízható eladók, gyorsan postáztak és INGYEN!
Persze azért a Nexus S-re rá nem tennék ilyen 1,11€/6 darabosat, megilletné egy minőségibb, persze olyan, ami azért megfizethető is! -
mkRoland
senior tag
válasz
robertel #1226 üzenetére
Innét is lehet rendelni, állítólag egész megbízható oldal + FREE SHIPPING!
DX Nexus S Silicone Case - 1
DX Nexus S Silicone Case - 2 -
mkRoland
senior tag
-
mkRoland
senior tag
Sziasztok!
Nekem is megjött az e-mail értesítő, hogy elérhető a webshop-ból, de rá 2-3 percre már megint csak a "Felveszem a készletértesítőre" fogadott. Kapok újabb e-mail-t szerintetek ha lesz megint elérhető?
Amúgy ilyen árban ez a készülék ezekkel a feltételekkel BestBuy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest