- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
motorhead
aktív tag
válasz
Alister71 #24722 üzenetére
Volt full wipe, de attól még ezt a hibát vagy figyelmeztetést kiírta. Ettől független ráeresztettem és most már a CM11 csücsül a tableten. Félelemetesen szuper, össze nem lehet hasonlítani azzal a szeméttel ami rajta volt.
Kapott még egy pico gapps-ot és így a play áruház is rajta van, működik. Nekem több nem kell alapból, ami hiányzik majd feltelepítem. Végre van ismét egy jól működő gép. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Alister71 #24681 üzenetére
4.4.4-el az a baj, ami az 5.1.1-el, hogy képes teljesen lehalni, belassulni percekre. Nem a ROM a probléma forrása, hanem az "elöregedő" NAND flash meghajtó.
De az még mindig érdekel, hogy lehet-e fájlrendszert cserélni a gyári ROM alatt, vagy ehhez buherált rendszer kell-e.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Alister71 #24678 üzenetére
Mondok jobbat: Még a másodtelefonom (sporthoz használom) is kényelmesebben használható. Egy Samsung Galaxy S Advance-től nem rossz, igaz azon most egy CM alapú AOSP 4.4.4 fut. Sebességben kicsit lassabb, de legalább nem döglik le állandóan.
Többiek: Ettől tartottam, meg kell szabadulnom a gyári rendszertől. Kár, mert az 5.1.1-et imádom és nem a rendszerrel van baj, hanem a hardverrel. Gyári rendszer alatt amúgy nem lehet a fájlrendszert lecserélni?
-
-
l.skywalker
titán
válasz
Alister71 #24197 üzenetére
És milyen jól tetted. Én már lassan 2 éve nem használtam Facebook appot sem tableten sem telefonon. Akinek mindenképpen szüksége van rá, hogy lássa real time a Facebook jelzéseket annak ajánlom az IFTTT Facebook Notifications receptjét. És ajánlom mindenkinek a Taskert. IFTTT+Tasker és minden helyettesíthető. Valamint halkan megjegyezném, hogy a Facebook böngészőben pont ugyanazt tudja, mint az App-ban. Csak kiegyensúlyozottabb. Illetve, ha valakinek mindenképp kell az app, akkor használja a Facebook Lite-ot. Nem elérhető Magyarországon, de ez ne legyen akadály.
-
Efreet
senior tag
-
sqpp
őstag
válasz
Alister71 #24041 üzenetére
Az még hagyján, de minek akarsz te Nexus 7-el fényképezni?
Mármint előlapi kamerával inkább Skypeozni jó, vagy épp Selfie-t csinálni.. De arra is ott vannak a jobb telefonok, hát a 5-6 éves mini pro-m jobb képet csinál. (És nem is véletlenül, hisz az előlapi kamera tényleg videóhíváshoz való, ez ugye régen is így volt, vegyük a k800i-t)
-
dajkapeter
senior tag
válasz
Alister71 #24037 üzenetére
Ha lassúnak érzed és mondjuk naponta vagy 2 naponta van olyan folyamat ami lefagy és emiatt be kell zárnod, ill. azt tapasztalod hogy újraindítást követően pár óráig gyors, majd hirtelen valami összeomlik, behal akkor telepíts rá 4.4.4-et. Én azt tettem vissza és a MindigTV alkalmazáson kívül (az is csak a F1 közben) semmi nem omlott még össze. Pedig ennek már lassan másfél hónapja...
-
KPistike
aktív tag
válasz
Alister71 #24037 üzenetére
Üdv!
Bár a fórumtársak készülékei között kivétel az én példányom, de novemberi 5.0.2-re való frissítéskor sem tapasztaltam lassulást, illetve most is ugyanolyan gyorsan működik 5.1 (LMY47D) rendszerrel.
Volt, Aki felvetette, hogy esetleg a rendszer frissítése mellett a Google programok frissítése okozhatja a lassulást - én ezt sem tapasztaltam.
Fentebb linkelt hozzászólásban is írtam, hogy nálam átvételkor 4.3.2 volt a készüléken, majd egy éjszaka folyamán frissítettem 5.0.2-re - ennél fogva 4.4.x csak rövid ideig volt fent, hosszabb használatáról nem tudok nyilatkozni.
Személy szerint azt javaslom, használd még egy ideig 5.1-el, és akkor gondolkodj downgrade műveletén, amikor Számodra elviselhetetlen dolgokat produkál a jelenlegi rendszer.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest