- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaby9
tag
válasz
CHIPman #13993 üzenetére
Nos egy pici gyorstalpaló töltés ügyben.Az akkuk tartalmaznak egy elektrónikát ami szabályozza a töltést .A töltőnél csak a kimenő feszültség számít az amper nem. Ami rá van irva amper az a terhelhetőséget jelenti nem azt hogy mennyivel tölt.A nexus akkuja 4300 miliamper órás, az akku ezért kb 430. Miliamperrel töltődik kb az aksi kapacításának a 10%- ával.A töltésnél tehát csak töltő kimenő feszültségét kell nézni.Persze a gyártók alkalmaznak különböző apró trükköket hogy másik kábellel és másik töltővel ne lehessen tölteni az eszközeiket,de ettől még ha a feszültség megeggyezik nyugodtan lehet tölteni bármit bármivel,legfeljebb nem tölti fel ojan gyorsan mint a gyári.
-
nagypasztor
tag
-
barnam_
nagyúr
válasz
CHIPman #12383 üzenetére
Én vagyok az ellenvélemény
Szerintem megéri a 8GB. Nekem elég a tárhely. Ha mégsem, ott az OTG. Appokat is tudsz SD kártyára telepíteni. Nézd úgy, hogy +10e a refurb 16GB, onnan +5e a 2év garis 16GB (mert amit 65 körül árulnak újat, arra általában csak 1 év gari van, esetleg valami "szoftver garancia" nevű hülyeség). -
sto1911
veterán
válasz
CHIPman #12383 üzenetére
USB tárolóra lehet appokat telepíteni valami programmal? - nem hiszem, csak video, konyvek, zene, kepek
65-ert szerintem mar lehet venni hasznalt 16osat, tobb, mint egy ev garival (tekintve, hgoy a refurbre 1 ev gari van) de javitson ki valaki, ha igy van, hasrautesre irtam
Ha nem jatszol, akkor eleg, persze, de mihelyst elkezdesz jatszani, szinte azonnal kifutsz a tarhelybol. Ill. vedd azt is figyelembe, hgoy az OS az kb. 3GB, igy maris csak 5GB helyed van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Keresünk dokkolókat
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest