- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ubul86
őstag
válasz
huhuhuu... #22474 üzenetére
mi nem működik? én 0 nexus tapasztalattal vágtam neki, úgy,hoyg sosem volt a kezemben a táblagép (ettől függetlenül gyakran rootoltam más telefont, meg tettem rá custom romot, főleg SE-kre), és majdnem egyből ment. A majdnem egyből csak azért nem egyből, mert alapos akartam lenni , és a letöltött rom-ot csak egyszer csomagoltam ki, miközben kétszer kellett volna , mert duplán volt betömörítve, és nem találtam a flash-all.bat -ot
egy dolog talán nincs leírva, hogy fastboot-ban kell indítani a tabot, kikapcsolt állapotban hangerő le + bekapcs gomb együttes nyomására...vagy csak nem abban a részben van leírva, nem olvastam végig az első posztot.
-
Ubul86
őstag
na,siker, már csak azt kéne valahogy megoldani, hogy ne írja ki mindig, hogy rendszerfrissítés érhető el...ezt valahogy el tudom -e tüntetni?
-
Ubul86
őstag
meglett, viszont a flashboot-all parancs kiadása után kiakarta nyitni a bootladert, azt választottam, hogy sorry, ne, úgy csinált pár dolgot, és most nem indul el ,csak a google felirat jelenik meg...nyitassam ki a bootlodaert? :S
-
Ubul86
őstag
"flash-all.bat " ezt hogy adom ki cmd-ben ha nincs is ilyen file, csak fastboot.exe?
esetleg fastboot.exe -flashall?
-
Ubul86
őstag
mondjuk azt látom, hogy a next gen (2013) 1 GB ROM helyett már 2 -vel rendelkezik, szóval utána már egyszerű lesz eldönteni
meg ahogy látom, hátsó kamera csak a 2013-asban van
-
Ubul86
őstag
válasz
ghiottone #22400 üzenetére
amúgy én csak ezt látom: Factory Images "razor" for Nexus 7 [2013] (Wi-Fi) gondolom erre gondoltál (és itt pl 4.4.4 (KTU84P) Link 021d076a64d7263a2f206ce899b992a9 b1b2c0da6d44d09f4d2910dee2193438c20b5d36)...mondjuk azt még nem tudom, hogy wifis, vagy mobilos is, azt majd holnap kiderítem, annyira nem néztem át, de a tulaja csak tudja
http://androidxda.com/download-google-nexus-stock-rom-models itt viszont 2012-esek vannak nexus 7-hez...melyik legyen akkor így, erről az oldalról , vagy a fentebb említett 2013-as végül?
mi a különbség amúgy a 12-es és a 13as között egyáltalán?
-
Ubul86
őstag
válasz
ghiottone #22400 üzenetére
ok, köszi...a root-ot csak azért kérdeztem, mert azt hittem, hogy 4.4.2-t csak úgy tudok feltenni rá, alapból visszaállítva meg mondjuk 4.2-re állítódik vissza (nem tudom mviel jött ki, én ma láttam először ilyen tabletet
de a lollipop nem tetszik rajta :/ meg eléggé bevan lassulva a gép is tőle, vagy nem tudom mitől lehet)
köszi mindent.
-
Ubul86
őstag
sziasztok, bocs, hogy nem olvastm vissza, csak perpill munkahelyen vagyok ,és nem igazán preferálnák, ha mindent visszaolvasnék
munkatársamnak van egy ilyen tabletje, és frissítette 5-ös Androidra, viszont nem tetszik neki, ezért downgrade-elné 4.4.2-re. A tablethez nincs hozzányúlva, nincs rootolva, esetleg ha ezek nélkül lehetne valahogy downgrade-elni, megköszönném ha tudna valaki utasítást adni, hogy mit merre hogyan, mert holnap azzal kéne kezdenem a munkanapomat
ha meg root kell hozzá, esetleg azt is leírhatnátok,elég ha privátban, nagyon nagy segítség lenne, vagy max annyit, hogy meddig menjek vissza a visszaolvasásban, ahol ezt tárgyaltátok esetleg
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest