- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajzal
őstag
Hát annyit nem ér nekem, mert max 15 ezret ér ez a tablet már, többet nem. Meg nem vészes egyébként, majd ha nagyon elválik max akkor cserélek.
Főzött rom felrakása nehézkes? Csináltam már többször ilyet telefonon, de ott máshogy kellett.
El lehet rontani? Ha valami rossz, akkor nexus root toolkit-el bármikor újra tudom húzni? Gondolom úgy kell, hogy fel kell rakni cwm-et, aztán lehet rakosgatni a romokat, ugye? -
Z_A_P
addikt
Rovid 4.4 hasznalat utan ugy erzem, a table visszatert az elok soraba
Rogton ha felnyitom a lezart kepernyot, nem 5-10 mp varakozas var h bejojjon csak a "desktop", hanem ott van rogton minden. Kattintok, csinalja, teszi a dolgat. Korabban kinosan kerultem ahol gepelni kellett, mert a billentyuzetet is volt hogy 20 masodperc utan tudta az 5.x csak behozni, addig neztuk egymast mozdulatlanul. Ilyen sincs tobbet.
A downgrade kb 30 perc volt (ugy hogy reszletesen elolvastam mit kell tenni, habar nekem a szukseges program (fastboot) mar fenn volt).
Mindenkinek ajanlott
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged