- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Oszhgiv #25428 üzenetére
Számlát adtak?
Egyébként én több dolgot nem értek ezzel kapcsolatban, ha eredetiek ezek a cuccok, akkor:
1. Honnan van nekik úgy ennyiért, hogy még így is hasznuk van rajta?
2. Dokkolóból nagyon régóta nem lehetett újat szerezni, az ASUS oldalán sincs, abból meg pláne milyen forrásból szerezhetnek ennyiért?
3. Csak előreutalás van? -
törölt tag
válasz
Oszhgiv #25417 üzenetére
Igen, már látom. Korábban a 2012-es verzió tokját adtam el, 3000 Ft + futárköltségért, a napokban meg 4000 Ft + ajánlott levél postaköltségért a ASUS Nexus 7 10W Adaptert, utóbbihoz / így volt hirdetve is, csak az adapter volt gyári, Gembird volt az USB kábel /.
Viszont fateromnak rendelni fogok innen egy tokot, mert a dokkolóra nem tartott igényt, a tokot meg eladtam, de ennyiért simán megéri
Főleg ha veszek a 2013-hoz is egy ilyen tokot, bár ahhoz most is van, még Tempered Glass is.
Ebből a dokkolóból is lehet be kellene vásárolni
Ami poén, hogy sokáig nemhogy ilyen olcsón, de egyáltalán nem is nagyon lehetett kapni, én is abban a hitben adtam el, hogy hiánycikk
-
dajkapeter
senior tag
válasz
Oszhgiv #23873 üzenetére
Bár nem N7, hanem iPhone de párom 4S-e majd 1 év után lett töltőre dugva. Azelőtt azért "dobtuk ki", mert zárlatos lett a kijelző és semmire sem reagált. 1 év után rádugtuk gépre (hátha letudjuk szedni az adatokat) és 10 perc után bekapcsolt. Persze a kijelző kuka lett, de működött.
Ha kihúzod és vársz egy kicsit, majd újra vissza dugod és töltöd pár órát sem működik akkor ahol vetted ott érdeklődj a garanciáról.
Egyébként az Asus garancia ideje alatt online bejelentést követően DHL-el szállítja el asszem Lengyelbe, vagy Szlovákba és 1 héten belül vissza is hozzák. Nekem kijelző csere volt az N7-ben és így működött. -
osszaki
tag
válasz
Oszhgiv #17907 üzenetére
T-s Nexusom van nekem is,tegnap este jött a frissítés. Beállításokon belül keress rá manuálisan hátha úgy megtalálja.
Billentyűzet: régi jobb volt,ez hogy a felső sorban az ékezetes betűk helyett szám jön be totál szar. Annyira megtöri a "gyorsgépírást", hogy az valami hihetetlen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen videókártyát?
- Tesla topik
- Hálózatokról alaposan
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged