- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
válasz
sto1911 #7480 üzenetére
Minden más elforog 360-ban, csak ez a progi nem. Ezért is kérdeztem, hogy van e valakinek vele tapasztalata.
Rootolva vagyok, de nem akarom cseszegetni ezt a beállítást, mert csak ezzel az egy progival van bajom. De az is lehet, hogy csak egyszerű progin belüli beállítás, amit én persze nem találok. -
tvamos
nagyúr
válasz
sto1911 #7465 üzenetére
Szerintem ne vard meg, amig megszarad teljesen. Nedvesen felmegy barmelyik.
(Enyemre is azt mondtak, szarazon kell felrakni, de ugy nem ment. Nem vagyok tul ugyes.)
Ez az iras segitett. -
-
-Gerzson-
aktív tag
-
fabiandaniel
aktív tag
válasz
sto1911 #7255 üzenetére
A microUSB csatlakozó 4. pinje az ID pin. Ha ez le van húzva testre (GND) a csatlakozóban ellenállás nélkül, akkor a kábel csatlakoztatásakor az OTG kompatibilis eszközök hoszt módba kapcsolnak. A 4. (ID) és 5. (GND) pin az OTG-kábelekben közvetlenül van összekötve ellenállás beiktatása nélkül. Vagyis azért van szükség a 4. és az 5. pin összekötésére hogy a gépünk hoszt módba váltson és így kliens módban működő eszközöket csatlakoztathatunk. A pendrive-ok, külső HDD-k mindig kliens módban működnek.
A mellékelt képen egy miniUSB-s kábel bekötése látható de természetesen micro usb-nél is így zajlik.
-
Szaszabond
aktív tag
válasz
sto1911 #6698 üzenetére
Mondjuk ez elképzelhető. Bár nem tudom 4.0.3 as androiddal szerelt gépen lehet e több fiók. Ilyen van a közelben per pillanat ASUS TF101.
Arról tudnátok nyilatkozni esetleg, hogy a Google wallet elfogadja e az OTP-s elektronikus kártyát? (netes kártyaszámot amire én töltöm fel a fedezetet előre) -
Mankó
veterán
válasz
sto1911 #6487 üzenetére
Utánanéztem a fogalmaknak mielőtt kérdeztem.
Ha nem lennének a wakelock-ok mellett nagy számok, lehet nem is érdekelne a dolog, de már ilyen 400 és fölötte számok kicsit soknak tűnnek nekem. Együttesen meg több ezerre is rúghat a számuk. Teljesen mindegy, hogy használom e a tabot, vagy alszik.
Lehet tényleg nyomok neki egy rendszer vissza állítást, bezárom a bootloadert (úgyse akarok custom romokkal kínlódni) csak a root-ot hagyom meg. És telepítek, figyelek.
Bootloader nyitásnak van még más előnye is esetleg?Az aksi fogyasztása normálisnak tűnik, 7 óra átlag megszokott lenni, ha csak a bekapcsolt kijelzőt nézem. A múltkor gondolkoztam rajta, hogy mit is nézzek ennél a beállításnál. A bekapcsolt kijelző idejét, vagy összeadjam az egyes részek idejét. Az úgy már egész jó lenne.
A nem használt programokat a 3. android "gombbal" szoktam bezárni, amiből nem lehet értelmesen kilépni, szóval nem nagyon szokott üresben menni semmi.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
sto1911 #6407 üzenetére
Pontos listát nem tudok. Viszont azon stickek, amelyek driver hiány miatt nem támogatottak szinte el is felejthetőek. Ennek oka, hogy a drivert Kernel szinten kell beforgatni a rendszerben, ami nem éppen hétköznapi feladat, mondjuk úgy, hogy szerintem nincs a topikban most olyan, aki megtudja csinálni (feltételezem).
-
Balinov
titán
válasz
sto1911 #6140 üzenetére
koszi, elsiklottam a hsz-ed ezen resze felett.
Most nezem a FAQ-jat a MoDaCo fele custom 4.2.1 romnak, ezt probalta mar valaki?
-
csabám
addikt
válasz
sto1911 #6075 üzenetére
Nem javasoltam neki. Csak elmondtam, hogy miért kapja a képen látható hibát és, hogy hogyan tudja orvosolni
De egyébként teljes mértékben igazad van. Szóval, nem ajánlott md5 nélkül bármit is telepíteni!!!
Mennyi adományt kell a Toolkit fejlesztőjének küldeni, hogy teljes értékű legyen a program?
-
fatty
aktív tag
válasz
sto1911 #6058 üzenetére
zip fájlból, neten talaltam leirast:
Step 1: Move the update package for your device to the root of your internal memory.
Step 2: Reboot the device into recovery.
Step 3: Choose Install ZIP from SD Card, followed by Choose ZIP from SD Card.
Step 4: Point to the update package and flash it.
Step 5: Reboot the device. Once that is done, your Google Nexus 4, Nexus 7 or Nexus 10 should be running Android 4.2.1.Persze elobb a 4.2-vel kezdtem de az sem ment.
Ezt is probáltam, de hiába: http://www.youtube.com/watch?v=PwlXQoAzrBE
ez lett a vége: -
assemble
addikt
válasz
sto1911 #5829 üzenetére
En is ma kaptam egy 25 GBP-s voucher-t.
Elvileg ev vegeig lehet elhasznalni szoval nincs sok ido tokolni vele. Azt irja hogy Asus Shop-ban hasznalhato el, ami van Magyarorszagon is elvileg itt, nem tudom itt is el lehet-e hasznalni.
szerk: itt vannak N7 kiegeszitok, effektive csak Travel Cover es halozati adapter van ahogy latom. -
C.Brigante
veterán
válasz
sto1911 #5393 üzenetére
persze, h fizetős ncore linket mégsem adhattam hozzá!
1 alkalom miatt???azért a batterystats speciál nem az 1 alkalmas progik közé tartozik!!
brada, aki bekap egy vírust droidra jelentkezzen nálam egy láda sörre, minden vírus után kap egyet. (márkát is kiválaszthatja)
kínai oldalon lesznek a képeim??? kit érdekel, legalább valami szépet is látnak azok a sárga tetvek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest