- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
sto1911
veterán
válasz
csokoládé13 #5311 üzenetére
Sztem tulerzekeny
Nem tudom hogy a rom, a hw vagy a wifim vagy mas hibaja, de neha attol is valtozik a jel erossege, ha mas szogben tartom. Mondjuk sose szakadt meg, lehet csak bekepzelem es igy mukodik
A telom pl. a routertol 2 meterre mar nem maximalis jelet eszlel, android az is, egy ZTE Blade 1-es.
@(#5312) zeno70: nem szoktak virusirtot feltenni, de lassan mar ajanlatos. En az avastot ajanlom, de nagyon korultekintoen konfigold be, ha jot akarsz magadnak.
A garit ugy tudod megnezni, hogy serial alapjan megkerded az ASUS-t.
-
sto1911
veterán
válasz
csokoládé13 #5308 üzenetére
Milyen a tablet mikrofonja? Viszonylag sokat Skype-olok, ezért fontos lenne, hogy korrektül halljanak. - en majd minden nap skypeolok rajta, kihangositva, egy halk szobaba eleg a hangero, egy zajosabba nem biztos.
meglehetősen gyenge a DAC - ritkan hasznalom fulessel (Sennheiser HD485), akkor meg vagyok vele elegedve, bar szerintem kicsit halk.
A kezdeti gyártási hibákat javítottak már - a kezdeti hibakat biztosan, de az ordog nem alszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Újszerű reMarkable 2 digitális jegyzetfüzet!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest