- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Yettel topik
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Android szakmai topik
Hirdetés
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
assemble
addikt
Hat ez fura. Nalam root is van es a bootloader is nyitva, cwm is fent van. Viszont mast nem modositottam. Gyari ROM-od van? DPI-t nem buzeraltad? (ha igen, probald meg visszaallitva). Esetleg rakotheted egy gepre adb-vel es megnezheted a logcat-en hatha van valami uzenet ami a hibara utal...
Attila04: Nalam az egesz rendszer angol de szerintem eleg ha a felismeres nyelve angol. Kerdezd meg pl h "what's the weather like", ha jol mukodik ki kene adni egy infot a mostani idorol es a kovetkezo napokrol es szoban is el kene mondja.
-
mycso
veterán
Nálam, ez nem adja....megcsinálom a VPN klienst, utána felmegyek Play-re --> ekkor már mindent dollárban ír ki, nem pedig forintban.
Rámegyek akármire, hogy megveszem. Ekkor random átváltja euróba vagy CHF-be, vagy fontba, mikor mibe, majd elkezdené a tranzakciót, de kiírja, hogy "jelentkezzek be a wallet fiókomba, mert bla-bla"
Ha belépek oda, akkor látom, hogy ott vannak a meghiúsult tranzakciók...hát ennyi.mod.: közben már odáig sem jutok el, ha rákattintok egy fizetős alkalmazásra, ezt írja: "hiba történt....az infó kérése során: [DF-BPA-21]"
-
assemble
addikt
Ezt a leirast neztem ami ugyanebbol a sima dpi atallitasbol all, es ennek a vegen olvastam olyan hozzaszolast hogy valakinek nehany jatek indulasnal crashel. Illetve amit irtak meg (azt tobben is), hogy a Play-en sok alkalmazas elerhetetlenne valik ami korabban elerheto volt, ez azt mondjak valoszinuleg amiatt van, hogy tablanak erzekeli a cuccot amivel sok (elsosorban telefonra keszult) app mar nem kompatibilis. Szoval emiatt is elgondolkodtato...
Van meg egy dpi atallitas nelkuli megoldas itt, az viszont nem mukodik alap rommal csak deodexed-del.
Mas: aki nem tudja mire kolteni a 25 dollar ajandekot: Sok akcios app + Max Payne is akcios
-
Mankó
veterán
Ez már egy jó hír. Bár lehet a JB-vel más tabletek wifi-je is javulna.
Nekem is be kell szereznem egy Nexus-t, bár még megvárom a hazai megjelenést, s még lehet egy árcsökkentési ciklust is kivárok (Karácsony?!). Addig meg magamba szívok minden kis hírt, beállítást, infót. -
mycso
veterán
Alapvetően a p6200 is egy gyors jószág és van hozzá gyári ICS (az is volt rajta eddig), viszont a nexus valahogy sokkal gyorsabb, még az s3-hoz képest is sokkal gördülékenyebb.
Egyszerűen ennyi...ez a tegr3 nem viccel. Pedig a tegr2-ből kiindulva, nem számítottam sok jóra, van itthon egy 10.1-es tab is, gyári ICS-el szintén, hát az...végül is nem rossz, de az a leglassabb mind közül.
-
eami
veterán
ha esetleg mégis meglépne a magyar Asus egy ilyesmit, akkor meg pillanatok alatt össze lehet rittyenteni egy angol nyelvű panasz levelet az anyacégnek, amit minden kedves kütyütárs elküldhet nekik
#1096 dehogynem... max nem itthon köteles szervizelni, sőt köteles a szállítási költséget is állni EU-s előírás szerint.. tulajdonképpen nekem aztán tökmindegy hogy határon belülre viszi a futár vagy kívülre..
-
mycso
veterán
Nekem ettől a szürke-fehér-halványkék "halálkinézettől" hányingerem volt. (nokia lumián volt hasonló a menü kinézet, hát attól majd sírva fakadtam, olyan csúnya volt)
Nem azt mondom, hogy csicsás, csilli-villi színes valami kell (nem is olyat készítek), de azért legyen már valami szebb kinézete. Persze ez saját vélemény, no meg szeretem ezt csinálni....(itthon mindegyik kütyü átesett már sok mindenen és kb. hasonló a séma).mod.: egyébként hihetetlen, hogy mennyire gyors ez a tab, napról-napra, csak egyre jobban pislogok, hogy hát ilyen nincs is....pedig tudom mihez mérni, van itthon pár felső-csúcs kategóriás androidos gép...
mod2.: közben ITT is alakulgatok.../bár még elég halovány/
-
assemble
addikt
Igy van. A VPN pontos mukodesevel nem vagyok pontosan tisztaban, de szerintem itt azert valami HTTPS szeru biztonsagos cuccon keresztul mennek az ilyen bizalmas adatok, amikbe akkor se latnak bele ha az o VPN-jukon keresztul mennek a dolgok. De erre azert en sem vennek merget, biztonsag kedveert elotte es utana google fiok jelszot valtoztattam es olyan kartyat adtam meg amin sok penzt nem szoktam tartani.
mycso: jelen allas szerint (legalabbis amikor legutobb utanaolvastam) a bootloader nyitasa mindenkepp factory resettel jar. A rootolas maga mar nem jar factory resettel szerintem, de a ketott nyilvan egymas utan celszeru megcsinalni ugy is.
Mas: korabban irtam h kerestem egy nem allando tokot hurcolashoz, most talaltam egyet [link] (video) es megrendeltem, szerintem jo lesz
-
Mr.Csizmás
titán
németeknél van 8/16 is, most szólt Zodi (mégeccer köszi)
2 hét múlva megyek münchenbe, szóval ha ott át tudom venni személyesen bótban, akkor berámolok egy 8-ast.
8 - 199eur
16 - 249eurmost korlátozott ideig akcióban 20 eurós play kupon, meg egyéb finomságok.
https://www.proxy-service.de <- itt nézzétek a play storet.
-
mycso
veterán
Dede, úgy szoktuk, nyilván itt is úgy lesz.
Csak készüljek el én is vele, bár én inkább az ilyen irományokban a cwm, root, szoftver frissítés, csere, custom romok esetleg modok, stb. -re fektetek nagyobb hangsúlyt.A blogomban találsz pár androidos kütyüről, privát irományt, ennél is ugyan ez lesz a séma.
Ha kész linkelem, és majd összecsemegézzük.
Bár, ahogy nézelődöm, ehhez nem sok minden van, igazából a nagy részük toolkit-el végrehajtható....
mod.: tehát kell is az összedolgozás, mert mindenki más-más szemszögből közelíti meg.
-
z0d1AK
nagyúr
Nekem tavaly az Acer Iconia Tab A500-ban volt lehetőség custom kernellel modemet használni, bár sosem próbáltam, mert egyszerűen utálom, ha lóg ki valami a tabletből, kényelmetlen, ormótlan, gagyi részemről. Telefonnal személy szerint megint nem szeretek megosztani, mert ott főleg ha mondjuk Pestre vonatozok, akkor gáz lenne, ha délután már nem tudnám használni a telefonom.
Én is inkább mobil hotspot felé hajlok és egy külön mobilnetre, így is elég rettenetes összeget fizetek a telefonon lévő netért (500 MB - 1500 ft nettó), célszerűbb volna valami más előfizetésben 1500 forintért 1 Gbájtot venni, amit használhatnék telefonnal és tablettel is.
Én inkább a Novatel Mifi 3352 felé hajlok, ezt ismerem, használtam már relatív sokat és minőségben jobb, mint mondjuk az Edimax, vagy Huawei. -
assemble
addikt
Hát jah. Kicsit azért bosszantó hogy ezen spórolnak, nem hiszem hogy pár dollárnál többe került volna nekik egy erősebb chipet belerakni ami már elbír vele. HDMI kimenet hiánya is hasonlóan fájó pont. (na meg a microSD, bár annak sztem inkább elvi okai vannak sajnos) Inkább fizetnék érte 50 dollárral is többet ha ezek benne lennének. De mindegy, a gyakorlatban valszeg nem használnám sokat ilyenekre, inkább csak a tudat zavar hogy nem tudja őket.
A streamre talán megoldást lehetne még ha a PC-n amiről megy a stream futna valami szerver ami valós időben kisebbre konvertálja automatikusan a videókat, (PS3-hoz van valami media server ami kb hasonlót csinál), de nem tudom létezik-e ilyen.
De végülis mindegy, úgy is csak kb otthon tudnám használni erre, ott meg nem használnám amikor ott van mellettem 3 méterre a 40"-os TV
-
Kobe
veterán
Ezeket vagom. En leginkabb usabol hozatnek ismerossel, a bibi az hogy a legtobb gyarto a tengerentuli termekeire idehaza nem vallal honosithato garanciat.
Mondjuk ahhoz is pofa kell hogy az uszkve 60 ezres cuccot idehaza 90 ert adjak amikor az euro es dollar kozott 12 szazalek difi van most kb, es sltalaban a tobblet szallitasi ktget es hasznot a dollarban megadott ar eurositasa altalaban fedezi - 250 dodo - lesz belole 250 eur ami kb 69 e huf...
Logitech pl minden europai cuccot szervizel itt - nemet, angol, cseh, tokmindegy, de az amcsi cuccokkal elhajtanak.
-
z0d1AK
nagyúr
Hivatalos ár a megjelenés elottig nem igazán várható. A nagy árkülönbözet annak is betudható, hogy a szlovákoknál már euró van, igy ott a hivatalos európai áron jelenik meg 249 euróért, mint a többi országban.
Amúgy az ASUS Shopban nincsenek tableteken, notebookok, aminek többek között az is az oka, hogy azt is Szlovákiából csinálják. Kiegészítőknél nincs gond ezzel, de a notebookoknál, tabletnél a lokalizáció problémás lehet, csak egy termeket külön meg nem fognak tolni valószínűleg, mert az a magyar ASUS helyzetét rontaná. -
z0d1AK
nagyúr
Igazából én widgeteket is nagyon minimális mennyiségben használok Android alatt. Ebből a szempontból talán mindegy is nálam, hogy most Android, vagy iOS felület.
Amiben pl nálam jobb az Android az iOS-nél, hogy a beállításokat kényelmesebben ellehet érni. Ellenben viszont a multitasking véleményem szerint jelentősen jobb az iOS-ben.
Na meg amit hiányolok iOS után az Androidból: mulitouch gesztusok. Nagyjából a nagyítás egyedül ami elérhető, ellenben iPaden számos hasznos funkció érhető el ha több ujjamat is használom. -
agabe
addikt
Ujabb probalkozas utan megadta a 25 dolcsit amit google playen lehet elkolteni....ez jo, de ekozben felmerult bennem, hogy ha vpn beallitasokkal i tudja milyen szerveren keresztul mennek az adatok (kartyaadatok is pl.) akkor azt siman felhasznalhatjak ha van mogotte esetleg olyan szandek is, igy nagy hirtelen nem tudom mi legyen a modszerrel, mert ha ajanljuk, es valakinek leszedik a penzet az gaz :S
-
hallerlaller
addikt
Ezt találtam, gyors, szintén tud flash-t + faja gesztusok itt is:
Maxthon Android Web Browser#699
na ez jó hír, össze lehetne dobni egy 1.hsz-t az infókból lassan.
-
Picco
addikt
ahogy en tudom: londonba a telefonodhoz csak az imei szam kell, tehat ha fent vagy a szerveren akkor garis, ha nem akkor nem.
tovabba itthon londoni telefont! akkor javitanak ha garipapir es matrica is van.jo lenne egy konkret allaspont, de majd megprobalom felhivni oket es megkerdezni
amugy ti honnan vettetek? es milyen aron? vagy altalanossagban a topiclakok honnan szereztek be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest