Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• agabe

addikt

válasz slayerenkala #764 üzenetére

persze, mindenki maga dönti el mit vállal be...itthon (és az anglián kívül az EU-ban sem) a 8 gigás verziót nem is fogják adni, mert az csak a google play-ből rendelhető. Ha az elérhető lesz nálunk is, akkor talán...egyszer (biztos nem mostanában).
    Én is próbáltam a 8gigásat is beszereztetni szintén USA-ból, de akkor amikor ismerős kint volt pont nem volt elérhető a play-en és már jött haza, így arról lecsúsztam, angliából meg
    már inkább a 16gigásat rendeltem tesco direktből (jó ideje már ki vannak fogyva, pedig előtte volt náluk akkor is amikor máshol elfogyott), csak mert akkor akkor gondoltam legyen 16-os 8 helyett

Eddigi használat alatt az jött le, hogy a 8gigás is bőven elég lenne...legalábbis nekem sem kellene több, nem tárolok rajta sok mindent, bár a nagyobb gameloft játékok mellett a transformers3 2,8 giga lefoglalt helyével együtt is jóval több mint a fele még üres a 16-os adattárának, szóval kár, hogy itthon nem lesz olyan hivatalosan, mert ha a nagyobb tömegeket nézzük ez ár-érzékeny piac ahol az tuti jobban fogyna.

Új hozzászólás Aktív témák