-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
"... Gyári androidban nincs százalékos akkukijelzés a felső sávban."
Már hogy ne lenne! Legalábbis SAMSUNG "gyári" rendszerekben.
Most 4.1.1 és 4.1.2 alatt tudom megnézni: Beállítások --> Kijelző --> (Egyéb beállítások) -- > Töltöttségi érték mutatása.
Vagy ez a TouchWiz sajátossága lenne?---
Szerk: látom az előzőben erről írsz pont.
-
tupijani
tag
-
alacka
tag
Nem lehet, hogy a Tunein rádió is máshogy működik, mint a MR hangtár - a Youtube, meg a kis japán programhoz hasolatosan?
Minek a gmail, meg face, meg gmap stbnek futni mikor nem használnám.
Illetve ha leszedek minden task managert killert, akkor hogy látom, hogy mikor mi fut, illetve mit hagytam rosszul beállítva - kéretlen frissítések értesítések stb.? Nem is egyformán mutatják.Amíg ilyen alapvetésekkel nem vagyok tisztában rootolni pláne nem merek. Vannak akik nagyon vágják.
Azt meg egyelőre nem is látom, hogy unokámnak hogy adom oda játszani felügyelet nélkül, hogy eltévedne a lapok alkalmazások beállítások dzsumbujában!! Összes alaplapi ikont meg állapotsort le kell tiltani?
Próbáltam új felhasználóként felvenni, de rögvest gmail fiókokat akart létrehozatni, gondolom az összes alkalmazás futásával, pedig csak néhány fejlesztő játékhoz kellene hozzáférnie. -
karesz81
tag
Még valami:
A N7 android verziójának van köze ahhoz, hogy melyik típusú Toolkit-et használjam?
Nekem 4.1.2-van fent. (nem tudok OTA frissíteni). Ezért is kéne a toolkit, azzal szeretném felrakni a 4.2.1 -es faktory image-t.
Ahhoz, hogy a toolkit-el felrakjam a gyári romot, rootolnom kell a kütyüt?
Köszi!
-
alacka
tag
Battery 2 vagy mianeve volt éppen a fényerő állító, vagy valamelyik másik batteris (most épp leszedtem mindet
), csinált a modulok kozé egy fek/feh widgetet, amit kipakoláskoer megkérdezte hány százalékosra szeretném szűrni (tetszőleges fóliaszinekkel is lehetne) s kipakoltam 20 30 100 százalékokra egyet-egyet.
Ige olyasmik futnak alapbol nekem is, csak minek amikor nem is használnám. Pl egy ebook olvasáshoz egyiket sem, pedig a helymeghatározás is le van kapcsolva és mégis megy néha a mapping.DEJÓ!!! megtaláltam a szerkestés gombot a hozzászólásomban, csak kozben azt felejtettem el ki és hányas üzenete volt.
megvan (#7782) leslieke
-
alacka
tag
Hasznos csodaprogram pl az alap legkisebb fényerőnél is sokkal lejjebb tudom venni a fényerőt este ami bőven elegendő böngészéskor, cseteléskor, ebook olvasáskor (az olvasó progik legkisebb fényerejénél is lejjebb).
Neked hogy megy a wifis rádiózás alvó módban órákig? Nem tudom mi mennyire ősi, ez az első androidom.
-
-
-
Tejes Pite
aktív tag
-
Krisz0630
senior tag
Voltam tegnap a MM-ban és fogtam mindkét gépet a kezemben és valóban jobb a Nexust tartani egy kézzel mint az Ipad Minit annak ellenére, hogy a Mini azért vékonyabb.
Az anyaghasználaton meglepődtem a Nexus 7-el kapcsolatban. Szerintem eléggé prémium érzetet kelt az egész úgy ahogy van. Szinte belesimul a tenyérbe és nem recseg-ropog, nagyon jól össze van rakva!Már csak egy félelmem van a Nexus iránt. Az pedig a mérete, mert az előző tabletem 10 colos volt. Amikor csak a N7 volt a kezemben, akkor nem éreztem kicsinek, de amikor más tabletet fogtam utána (pl. Asus Transformers) azért érezni lehetett a különbséget.
-
assemble
addikt
Nem tul gyors a Samsung de meg igy is a jobb gyartok kozott van a frissitesek kiadasaban, lasd pl LG ahol meg joval tobbet szoktak kesni es megkevesbe adnak ki barmi frissitest.
MrPetya19: nem ismerem az emlitett Toshiba tablat, de latatlanul is nagyjabol biztos vagyok benne, hogy az N7 barmelyik valtozatanak sokkal jobb hivatalos es nem hivatalos (xda-s) tamogatasa van, mint annak. Nem akarok hulyeseget mondani, de az N7-re elerheto cuccok/modok szerintem nagyon nagy mertekben kompatibilisek az N7 3G-vel is.
-
assemble
addikt
-
Cyrin
addikt
ehhez nem kell hegeszteni, regisztrálsz a swype oldalán és letöltöd, én is így használom a defy-n is meg a nexuson is.
én swype módban használom tableten is, stylus-szal még könnyebb, pötyögni utálok.
slideIT-nak pl. csökkenthető a mérete, és ez tableten előny, mert fektetett módban is kis utakat megtéve lehet vele írni, csak ott ugye szar a szótár. Egyébként ilyen szempontból (legjobb prediktív szövegbevitel) a swiftkey flow lesz az igazi, ha normálisan fog működni. -
Dolphine
addikt
-
Helmoras
őstag
Igazából nekem február végétől kellene, csak az akciora szeretnék lecsapnirá, nomeg a tok se jön meg két nap alatt...
MÁS, tokkal kapcsolatos...
Aki használ külső billentyűzetet hébe hóba a nexushoz akár ilyet amit fentebb linkeltem, egy kérdés: amikor elkezdesz írni felugrik ugyanugy a virtuális billentyűzet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest