- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PistiSan
addikt
válasz
pippin12 #5913 üzenetére
Biztos van köze a felhasználásnak is ehhez, mert nyilván aki több GB-os játékokat telepít, játszik vele, annak sokkal több írást/olvasást kap a flash memóriája mint aki mondjuk mint én is, szinte csak netezésre, tartalom fogyasztásra használom.
Nálam egyszer ilyen kis fehér kockák jelentek meg böngészés közben, de az elvileg valami chrome hiba volt, amit utána javítottak is. -
assemble
addikt
válasz
pippin12 #5881 üzenetére
Hm, valahogy atsiklottam ezeken a hozzaszolasokon anno. Szoval nalam sztem tuti h nem a trim hianya okozta, amikor 2-szer elofordult, mindketszer egy video lejatszasanal csinalta, es mindketszer helyrejott ujrainditas utan azonnal, ami alatt sztem biztosan nem csinalt meg egy trim-et, meg az i/o lagnak sem kene valtoznia amiatt. De nagyon reg lattam mar ezt a problemat es azota se fordult elo, pedig soha nem szoktam ujrainditani sem a cuccot, sztem total felesleges, elmennek ezek vigan honapokig ujrainditas nelkul.
A nand sem vettem volna eszre, hogy barmikor kulonosen gyenge lett volna, es mas helyrol sem hallottam nagyon ilyet, tudtommal az a 2012-es modellt erintette csak foleg. -
eax1650
aktív tag
válasz
pippin12 #5813 üzenetére
Én is tervezem!
Kell a munkámhoz is. GPS, műholdvevő-tükör beállítás, wi-fi felderítés, a KIA ceed rádiója azonnal kapcsolatba lép vele(blue), ha beszállok és játssza róla a zenéket, az Igocsaj hangja szól az autórádióból - lehalkítva a műsort amíg "fordulj balra" van, de a műholdvevőm is ráküldi az éppen nézett műsor képét/hangját 30-50 méter távolságra. HD-ben! Na, ha ezek mennek, akkor maradhat! -
eax1650
aktív tag
válasz
pippin12 #5811 üzenetére
Köszi! Jó lett! Be volt kapcsolva! Kikapcsoltam és a PTP-t jelöltem ki, valamit izélgetett. Ez után újra az MTP-t jelöltem ki most viszont drájvert telepített, és most működik!
Én megvártam a telepítés után a frissítéseket - most negyed óra alatt lejött kettő - ez után átmásoltam a PC-ről az UPDATE-SuperSU-v2.46.zip állományt a tabra és TWRP-ből telepítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest